- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
-
LOGOUT
Kérdezés előtt kérlek olvasd el az összefoglalót!
Aktív témák
-
barni1122
tag
-50% szállítás hó végéig, hátha valakinek jól jön: JKHL0131
-
Sanyi19
őstag
válasz
Juan-Manuel #47 üzenetére
Utólag megoldották a kupon hozzáadását?
Ez nagy piros pont a PCX-nek!
-
Sanyi19
őstag
válasz
Juan-Manuel #45 üzenetére
-
Juan-Manuel
újonc
Sziasztok!
Kaptam egy pcx ajándékutalványt.
Amúgy is akartam rendelni,úgyhogy kapóra jött.
Vásárláskor beírtam a kupon kód mezőbe a kódot, de semmi visszajelzést nem kaptam,hogy elfogadta-e a rendszer,se továbblépéskor,se a kapott e-mailben. A végösszegből nem volt levonva,és sehol sem volt feltüntetve sem.
Remélem,hogy valaki tud segíteni,előre is köszi. -
prof.hardver
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A felhasználható PCX kuponkód keress felhasználóé lett. -
keress
csendes tag
válasz
prof.hardver #42 üzenetére
Helló engem érdekelne a kód ha még megvan!
Üdv: keress -
prof.hardver
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Van egy felesleges PCX kuponkódom,December 31-ig felhasználható.
A szállítási díj felét elengedik,akinek kell írjon privátot.
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi és Boldog Új évet kívánok. -
egopista
csendes tag
Bocs a dupla postért
Mint utóbb kiderült, többször használható a kupon, szóval nincs értelme privátban kéregetni, kiírom ide:
HPFH1215
"A kupont más is felhasználhatja, küldd el egy, vagy akár több barátodnak is, hogy ők is kedvezőbb feltételekkel vásárolhassanak a PCX-től."
Kellemes ünnepeket!
-
egopista
csendes tag
Nekem is van egy December 15-ig használható, szállításfelező kódom!
Üdv! -
>Deego..
senior tag
Van egy szállítási költség felező kuponom.
Akit érdekel keressen.Dec.15-ig felhasználható.
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok. Van valakinek felesleges kupon kódja?
-
fanti
addikt
Nekem is van egy november 10.-ig használható szállításfelező kódom, ha érdekel valakit!
-
Aidan85
aktív tag
Helló,
szintén van nálam egy kupon kód november 10-ig. Privátban lehet jelentkezni érte...
-
prof.hardver
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Van egy felesleges PCX kuponkódom,felhasználható November 10-ig.
A szállítási díj felét elengedik,akinek kell írjon privátot. -
creation
senior tag
válasz
balintdavid #30 üzenetére
Privátot írj neki
Hamarabb észre veszi!
-
pokers
senior tag
Kaptam egy PCX szállításfelező kupont, 10.20-ig felhasználható.
Akinek kell, írjon. -
Bigemperor
senior tag
Nem kapott esetleg valaki szállítási díj kupont?Ha igen, és nem kell neki, szívesen venném.
-
7om
tag
Kaptam egy szállítás díj felező kupont e hónap 20-ig jó, ha kell valakinek írjon.
-
Livius
őstag
Hello!
Kaptam egy szállítás felező kupont, akinek kell írjon privátot!"Néhány napja a PCX-től vásároltál, melyet köszönünk Neked. Szeretnénk most egy szállítás felező kuponnal megajándékozni, mellyel 2015. szeptember 20-ig feladott rendelésed szállítási díjának felét elengedjük."
-
creation
senior tag
Nem szerettem volna ha magadra veszed. Teljesen ártalmatlan szándékkal kérdeztem. És belátom, hogy hibáztam a kiíráskor, de így már te is látod, hogy miért nem körlevél, vagy privát formájában tettem meg a felajánlást.
Célba ért a mondanivalód. Hisz be is láttam az igazad.
-
creation
senior tag
Szervusz,
Ha olyan használta fel, aki nem regisztrált be ide, akkor viszont ez egy jó pont a PH-nak. Lehet, hogy e miatt fog beregisztrálni. Így máris megérte.
"en az ilyesmit privat uzenet formajaban kuldtem volna at, hogy egy csomo embert megkimeljek a kod felesleges probalgatasatol"
A barátaim nagy része (itt nem csak PH-t értve) nem nagyon szokott webshopból rendelni, ha mégis, akkor meg pestiek, tehát bemennek érte. Így maradt az a célközönség, akiket nem ismerek. Ugyebár te ezt nem tudhattad, ezért jogos a felvetésed.
Ez a döntésem nagyon valószínű, hogy azoknak fáj a legjobban, akik kipróbálták a kódot, de nem nyertek, mert már felhasználta valaki. (Tán fel szeretted volna használni?) Őket vigasztalja a tény, hogy nem csak nekem van ilyen kuponom elfekvőben
Szóval van még esély.
S egyúttal elnézést kérek a fáradtságukért
-
Szia!
Lauda, értem a problémád, de most komolyan egy 700Ft-os apróságon vitatkozunk, ami egy embernek boldogság, a többinek meg kb 2mp az életéből?! Van aki ennyiért egy órát melózik. Csak nem tartom meg, ha már egyszer tudom, hogy nem fogom felhasználni...
Szerintem nem vitatkozott rajt senki.
Abban viszont igazad van, hogy odaírhattam volna, hogy aki felhasználta az legyen olyan Nedves és köszönje meg, hogy a többiek már ne nyalják be.
Velemenyem szerint ez az egyik amit lehetett volna tenni, viszont mint irtam is korabban, akar olyan ember is fel tudja hasznalni, aki soha be sem regelt ide, ezert en az ilyesmit privat uzenet formajaban kuldtem volna at, hogy egy csomo embert megkimeljek a kod felesleges probalgatasatol.
-
creation
senior tag
Nem hittem volna, hogy ennyire nagy gond egy kupon kód kipróbálása.
Aki felhasználta, annak szívesen, aki meg elbukta, annak meg üzenem, hogy sajnálom.
Szerintem, ha elküldtem volna e-mailben a kódot 976milló ismerősömnek, akkor azt az egyet aki felhasználta nem vertem volna csak át... Hmm? Szerintem same problem.
Lauda, értem a problémád, de most komolyan egy 700Ft-os apróságon vitatkozunk, ami egy embernek boldogság, a többinek meg kb 2mp az életéből?! Van aki ennyiért egy órát melózik. Csak nem tartom meg, ha már egyszer tudom, hogy nem fogom felhasználni...
Abban viszont igazad van, hogy odaírhattam volna, hogy aki felhasználta az legyen olyan Nedves és köszönje meg, hogy a többiek már ne nyalják be.
-
kaszaking
tag
Nekem is van ilyen kuponom szintén augusztus 20 felhasználással. Akinek kell írjon és az első viszi
-
Ezt ertem, arra is gondoljatok, hogy a forum nyilvanos, lehet olyan ember hasznalja fel, aki nincs is beregelve ide, a tobbi meg szivja a cumit, hogy nem jo a kod.
Ha ki van írva, hogy nem vagyunk itthon, kulcs a szokott helyen, te nem próbálnád meg megkeresni és kirabolni a helyet? Ha meg valaki már megtette, akkor sincs gáz, már nem tudod kirabolni a helyet.
Amugy nem, mert az lehet barhol es eleg feltuno, hogy keresgelsz ott valamit.
-
snecy20
nagyúr
Mivel pont vásároltam tőlük pár napja, az erre vonatkozó levelükben ez állt:
"Ha nem tudod felhasználni a kedvezményt annak lejártáig, küldd tovább ismerőseidnek, hogy igénybe vehesség a szállítás felezőt! "
Itt szinte lényegtelen, hogy ismerős alatt mit ért az ember. Nekik a lényeg, hogy vásároljon náluk valaki, ha vadidegenről van szó, az sem baj....
-
DigitXT
félisten
Egyébként a PCX ezt nem tekinti visszaélésnek? Kedvezményt adnának
egy konkrét vásárlójuknak, azért, mert ott vásárolt, és "hátha megint fog",
nem egy tök random vadidegennek, aki belefutott a kódba, s felhasználta.Ui: bizonyos esetekben ki is kötik, hogy a kedvezmény nem átruházható.
-
deicide
veterán
Úgy látszik még nem jártál a Bluegift-es topikban, ott is simán csak bekopizza a kódot a delikvens és akinek sikerül aktiválni, az beírja, hogy köszönöm, onnantól mások már nem próbálkoznak. Nyilván ha nem veszi a fáradtságot az, aki beaktiválja, hogy legalább szól, hogy nekem sikerült, akkor lehet, hogy 2 hét múlva is lesz, aki megpróbálja.
De megfordítva: Ha ki van írva, hogy nem vagyunk itthon, kulcs a szokott helyen, te nem próbálnád meg megkeresni és kirabolni a helyet? Ha meg valaki már megtette, akkor sincs gáz, már nem tudod kirabolni a helyet.
-
Olvasd el legyszives a 6-os hozzaszolasom. Ezzel be is fejeztem. Nem hiszem el, hogy egy ilyen egyszeru dolgot nem lehet megerteni.
Egy egyszeru peldat had irjak erre. Kiirod az ajtora:
1. szia zsuzsika, a kulcsot a szokasos helyre tettem. Csak zsuzsika tudja hol van a kulcs.
2. szia zsuzsika, a kulcsot a labtorlo ala tettem. Mindenki tudja hol a kulcs.
-
Szoszo94
őstag
Nem értem a felháborodást, ez így rendben van. Ha valaki felhasználta, akkor ha korrekt, ír ide. Nálam működött a dolog
-
Ne rohogtessetek mar.
Igy honnan tudom, hogy nincs-e mar felhasznalva a kod? Ennek az a modja, hogy kiirom a dolgot es privatban atkuldom a kodot, hogy mas ne tudja.
-
Szia!
Ezt nem ugy kellett volna, hogy ha valakinek tenyleg szuksege van ra, atkuldod neki privatban? Most kb tobbezren latjak a kodot....
Aktív témák
lo Nos én nem tervezek Aug 20-ig kiszállítással rendelni tőlük semmit, ámde hátha valaki...
A kupon kéregetés TILOS!
Először a régebbi kuponokat vigyétek és ne a legfrissebbeket!
Folyamatosan vannak felajánlva kuponok, kéregetés helyett látogassátok sűrűbben a topikot. A felhasznált kódot(-kat) illik megköszönni.
Egyes kódok többször is felhasználhatóak. Hogy át is lehessen látni a topikot, a felhasznált kódos hsz.-ek off státuszba kerülnek. A kuponok a felhasználási idő végével szintén off státuszba kerülnek.
Ha felajánlasz egy kupont, légy oly kedves jelezni milyen kuponról van szó. Köszönjük!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest