Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Keeperv85
üzenetére
Ha programozóról akartál beszélni, akkor más a leányzó fekvése én azt hittem Windows user a célpontod.
Ma már nagyon heterogén a fejlesztői társadalom, az elvárási szintek és a projektek is szerteágazóak. Úgy gondolom nem lehet mindenkinek univerzális tudása, sőt lassan senkinek.. Egy interjún abból szempontból kell megítélni egy munkavállalót, hogy az elvégzendő feladatra alkalmas vagy sem.
Ha a parancssori compiler használata feltétel az adott projektben akkor azt is kell tudnia, ha pedig nem akkor hiba lenne ez alapján más szakmai kompetenciát elveszíteni.****
A Windowssal kapcsolatos zsigeri utálatod én sem megérteni sem megváltoztatni nem akarom.
Valószínűleg osztatlan sikered lenne ezekkel a gondolatokkal egy szűk közösségben, amely az önértékelés és a megkülönböztetés eszközének tartja egy operációs rendszer ilyen szintű fetisizálását.Akiben van spiritusz, annak tök mindegy milyen platformon kell bizonyítania.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest