- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Keeperv85 #74 üzenetére
Egyikről van fogalmam..
Egyébként nem értem hogy jön ide a Windows?Az állításod csak annyi volt, hogy minden kiváltható ingyenes szoftverrel, az nem volt feltétel hogy Windows-os legyen. Írtam két példát ahol ez elképzelhetetlen.
De mondhatnám a telefontársaságokat a facebookot, ebay-t vagy a bookline-t is.
Egyiknél sem váltható ki ingyenes szoftverrel az amit használnak vagy maguk fejlesztettek.
És akkor még nem beszéltünk a bankrendszerről, az űriparról, az orvostudományról, stb, stb, stb.Csak egy idea az ingyenes szoftver.... egy szegmens aminek megvan a helye, de terjedése objektív okok miatt korlátozott.
(#73) bambano Én nem kevertem semmit semmivel.. Te értelmezhettél valamit félre én ugyanis nem írtam gyártókról. Ha a példáim neked sem érthetőek, azt elfogadom. De ettől még helytállóak, ezek a célterületek nem lesznek soha ingyenesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest