- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
msgt.fubar
senior tag
Azért az sokat elárul, hogy szerinted "fake" a kigyulladásról az EVGA fórumain és a redditen terjengő több tucat kép és videó.
Azt azért őszintén megkérdezném, hogy ha valóban kamu lenne az egész, akkor miért ugrott rá az EVGA és veri magát nem gyenge költségekbe, hogy orvosolja a hibát.
-
-
assemble
addikt
Na szoval akkor erre visszaterve.
Azt hittem, hogy csak viccelsz, de mivel maig sem volt ra egyeb reakcio, kenytelen leszek ugy ertelmezni, hogy nem vicc volt.Ez esetben akkor tisztazzunk nehany dolgot.
Ennyit irsz a cikk aljan az apro betus reszben.
"Bármi észrevételed van, ne habozz megírni pü-ben."
Egy szoval nem emlited, hogy csak pu-ben varod az eszreveteleket, azt pedig plane nem, hogy ellenkezo esetben ilyen hisztit csinalnal.Tovabba a cikket tudtommal nem nekem irtad, hanem a PH kozossegenek, ezert az annak a javitasara/jobba tetelere szant tippeket ha ignoralod, azzal nem engem nem tisztelsz meg, hanem az egesz PH-t. Akkor pedig felmerul a kerdes, hogy minek/kinek irtad egyaltalan a cikket?
"Szerk.: ment az ignore..." - ezt meg ertelmezni sem tudom, hogy megis mit akar jelenteni, es mi indokolta.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
shteer
titán
a 1070/1080 esetében ez egyáltalán nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest