Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
msgt.fubar
senior tag
Azért az sokat elárul, hogy szerinted "fake" a kigyulladásról az EVGA fórumain és a redditen terjengő több tucat kép és videó.

Azt azért őszintén megkérdezném, hogy ha valóban kamu lenne az egész, akkor miért ugrott rá az EVGA és veri magát nem gyenge költségekbe, hogy orvosolja a hibát.

-
-
assemble
addikt
Na szoval akkor erre visszaterve.
Azt hittem, hogy csak viccelsz, de mivel maig sem volt ra egyeb reakcio, kenytelen leszek ugy ertelmezni, hogy nem vicc volt.Ez esetben akkor tisztazzunk nehany dolgot.
Ennyit irsz a cikk aljan az apro betus reszben.
"Bármi észrevételed van, ne habozz megírni pü-ben."
Egy szoval nem emlited, hogy csak pu-ben varod az eszreveteleket, azt pedig plane nem, hogy ellenkezo esetben ilyen hisztit csinalnal.Tovabba a cikket tudtommal nem nekem irtad, hanem a PH kozossegenek, ezert az annak a javitasara/jobba tetelere szant tippeket ha ignoralod, azzal nem engem nem tisztelsz meg, hanem az egesz PH-t. Akkor pedig felmerul a kerdes, hogy minek/kinek irtad egyaltalan a cikket?

"Szerk.: ment az ignore..." - ezt meg ertelmezni sem tudom, hogy megis mit akar jelenteni, es mi indokolta.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
shteer
titán
a 1070/1080 esetében ez egyáltalán nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi