- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Na szoval akkor erre visszaterve.
Azt hittem, hogy csak viccelsz, de mivel maig sem volt ra egyeb reakcio, kenytelen leszek ugy ertelmezni, hogy nem vicc volt.Ez esetben akkor tisztazzunk nehany dolgot.
Ennyit irsz a cikk aljan az apro betus reszben.
"Bármi észrevételed van, ne habozz megírni pü-ben."
Egy szoval nem emlited, hogy csak pu-ben varod az eszreveteleket, azt pedig plane nem, hogy ellenkezo esetben ilyen hisztit csinalnal.Tovabba a cikket tudtommal nem nekem irtad, hanem a PH kozossegenek, ezert az annak a javitasara/jobba tetelere szant tippeket ha ignoralod, azzal nem engem nem tisztelsz meg, hanem az egesz PH-t. Akkor pedig felmerul a kerdes, hogy minek/kinek irtad egyaltalan a cikket?

"Szerk.: ment az ignore..." - ezt meg ertelmezni sem tudom, hogy megis mit akar jelenteni, es mi indokolta.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Warhammer 40,000: Boltgun II – Slaanesh is beszáll a folytatásba
- Anime filmek és sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest