Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Na szoval akkor erre visszaterve.
Azt hittem, hogy csak viccelsz, de mivel maig sem volt ra egyeb reakcio, kenytelen leszek ugy ertelmezni, hogy nem vicc volt.Ez esetben akkor tisztazzunk nehany dolgot.
Ennyit irsz a cikk aljan az apro betus reszben.
"Bármi észrevételed van, ne habozz megírni pü-ben."
Egy szoval nem emlited, hogy csak pu-ben varod az eszreveteleket, azt pedig plane nem, hogy ellenkezo esetben ilyen hisztit csinalnal.Tovabba a cikket tudtommal nem nekem irtad, hanem a PH kozossegenek, ezert az annak a javitasara/jobba tetelere szant tippeket ha ignoralod, azzal nem engem nem tisztelsz meg, hanem az egesz PH-t. Akkor pedig felmerul a kerdes, hogy minek/kinek irtad egyaltalan a cikket?

"Szerk.: ment az ignore..." - ezt meg ertelmezni sem tudom, hogy megis mit akar jelenteni, es mi indokolta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest