Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fedday
csendes tag
Üdv! Beko tulajokat kérdezném. Nálatok előfordul, hogy néha program közben kikapcsol a gép, centrufugázást nem végzi el, mosószeres fiókból kiöfolyik a víz a gép elejére és néha mintha büdösek lennének a ruhák? Oh, és nálatok is hangoska a szivattyú? 3 hónapos a gép, ezek a furcsaságok fordultak elő, nem folytonosan csak történtek ilyenek.
-
Fedday
csendes tag
válasz
daver88 #2792 üzenetére
Üdv. Hatalmas pacsi neked. Az volt a gond, hogy azt a szalagot lehúztuk de a hungarocel bent maradt a motornál és ezért nyüszögött illetve kopogott. (Beko wtv 6633) Közben kiderült, hogy többen is jártak már így. Köszönöm, hogy szóltál! Most megy egy mosás, eddig olyan, amilyennek lennie kell. (:
-
Fedday
csendes tag
Üdv!
Ígértem, hogy megosztom a tapasztalatomat a Beko WTV-6633 B0-ás mosógépről.
Szóval, ma 3 napos 3 mosáson és a tisztítómosáson van túl. Hogy is mondjam... nem vagyok boldog. Rendes adag ruhával nagyon hangosan nyöszörög -gumiból eredő hang-, a motor tényleg csendes de ez a hang förtelmes. Centrifugálásnál pedig pluszban egy erőteljes kopogó hang is van (csak, hogy érzékeltessem télyleg zavaró, hangos, sőt a centrifugázásnál már-már félek is nehogy szétessen), mellékesen az egyik mosásnál jelzett még hátra 14 percet -itt centrifugált volna-, de leállt, nem üzemszerűen hanem mintha az áram ment volna el.
Ma kijönnek megnézni, 72 órán belül szóltunk szal remélem pozitívan végződik. Videót linkelhetek, ha valakit érdekel jelezze.[ Szerkesztve ]
-
Fedday
csendes tag
Üdv! Mosógép vásárlás előtt álok, 2 gép között vacilálok. 1. whirlpool fwf71483w, 95e
2. Beko 6633, 79e
Mindkettő inverteres, a wp 2017-es modell, 1400-as centrifuga, 7kg, 2 teljes és 10 év motor gari. A Beko szerényebb tudású, 1200rpm/6kg, viszont szimpatikus ez is és 5/10 év a garancia. 12 éves indesitet váltana. Látom már nem nagyon kell bízni a hosszútávú működésben ezért a Beko nekem, a Wp a családnak tetszik inkább. Szeretném kikérni a ti véleményetek is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- GAMER PC Eladó ! I5-10400F 500GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest