Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hihi, anyukamnak is ilyen energolux thermal mosogepe volt, aztan mikor kapott egy kis vegkielegitest, vasarolt par muszaki cikket es ha mar volt kozte mosogep is, beallitottuk azt helyette. Aztan mikor bedoglott kb 6 ev utan a whirlpool, megint eloszedtem az energoluxot es akkor is tokeletesen uzemelt.
Eloszedtem a felultoltosom csomagolasat, a tetejen szokott lenni par tanacs a beuzemeleshez, azon ugy irja, hogy minimum 70cm magasan legyen a kifolyo es max 100cm magasan az a kad szelehez valo merevito, ezek szerint 70-100 cm kozott kell kifolyatni. Mondjuk nalam kb 50 centin van a kifolyo a falban es meg soha semmi gond ebbol nem volt. A felultoltosom dobjanak kb a feleig er az 50 cm. no mindegy, a hivatalos iras az, hogy 70-100 cm kozott.
Eloltoltos/felultoltos, ezt ti tudjatok, en a felultoltost szeretem. Marka ami szimpatikus, mindenkinek mas valt be, nincs igazan ajanlott. Mindegyik el tud romlani es tud sokaig gond nelkul uzemelni. Linkeltem mar 200 ezres aeg-rol is videot, amin szivargott a viz centrikor, mert szarul volt osszerakva. Szoval tokmindegy szerintem. En azert nagyon nem adnam le, beko es hasonlok, mostanaban azt ajanlgatjak itt 5 ev garral, de szerintem maganak egyik se venne meg, szoval nem teljesen ertem. En felultoltosben electroluxot valasztanek es kitolnam a gart 5 evre. Eloltoltosben az lg-t dicserik sokan, problemat meg nem olvastam itt veluk, vagy nem emlekszem olyan keves volt.
-
Nem tudom van-e a mostani gépeknél olyan mint a régi gépünknél olyan, hogy toldással csap alól vezetni a vizet, [link] mint a gépből távozó szennyvizet ugyanúgy?
A vizet teljesen mindegy hogy vezeted oda, mivel az nyomassal erkezik. A kifolyonak pedig kell lenni egy minimum magassagon.
Felultoltos/eloltoltos, ezt csak a hasznaloja tudja mi fer el, mire van szuksege, minosegbeli kulonbseg nincs koztuk. Nekem az electrolux csoport gepei szimpatikusak, van egy jo szervizes a teruletunkon. Sajnos a garancia csak 1 ev rajuk alapbol, nemsokara kotom ra a 4 ev hosszabbitast.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Hyundai, Kia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztrofotózás
- iPhone topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest