Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank

addikt

válasz Nagya21 #14590 üzenetére

Oké, akkor mást gondolunk a jóról. Nem tudom mit tartasz, és mit nem tartasz jónak, és miért. Milyen szempontok alapján? Én nem költök szervízre. Ez alapján az a jó, amelyik javítható, például, a mosógépem dobja eltört, és hegeszthetetlen anyagból van, ezért az ilyen anyagú dobbal szerelteket például kihagynám. Nagyon kemény a víz, ez is szempont lehet, ha mondjuk valami gőzöl, ezért nem ez, és nem is a wifi alapján választottam ezt, hanem az alza ezt dobta ki jó (A) hatásfokúnak, és még szárítani is tud, ami jól jönne, mert egyelőre a szomszéd mindig füstöl, meg elég nedves a levegő vizes ruhák nélkül is. Szóval olyan kéne ami hatékonyan mos, hatékonyan öblít, lehet vele 30 fokon mosható polár ruhát is mosni, meg akár 70 centis szivacspárnát, vagy paplant is, és keveset fogyaszt, és nem olyan drága a javítása se. Az a jó ennél is, hogy leírja, hogy akkor a legjobb a hatásfoka, ha telerakom, de már egy paplanhuzatra azt írja, hogy inkább ne centrifugázzam, mert az nem tesz jót a mosógép élettartamának. Szóval azokból nem javasolt kicentrifugálni a vizet amikben a legtöbb víz van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés