Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
A teljes sztorinak még nincs vége, az esélyesen Logoutra is kimegy. Mindenesetre aki Gorenje gépet akar venni kösse fel amit csak tud, mert apám, itt tényleg éreztetik a vásárlóval a vásárlás után, hogy a vásárló a kasszáig vásárló.
-
huan
őstag
Sziasztok!
Elöltöltős mosógépet és szárítógépet szeretnék vásárolni. Tudnátok márkát ajánlani, ami közül érdemes és ajánlott választani, ami:
- a garanciaidők közül az egyik legtöbb év garanciát adja
- energiatakarékosak
- ha lehet egyforma márkájú
Előre is köszönöm! -
regener
veterán
Kedves topiklakók!
Milyen életképes elöltöltős, A+++ energiás, szabadonálló mosógépet érdemes nézegetni ilyen 150-ig maximum?
A mostani (NEM automata - a folytonos sípolás és a kapcsolgatás...) AEG W 1450 után bármi jó lesz, de azért nem árt ha nem olyat veszünk ami eldobja magát fél év alatt
Pl. ez? Bosch WAT24440BY
-
Putya
csendes tag
Nekem ma sikeresen meghozták az Auchanos LG FH 2J3WDN0-t, kicsomagolásnél nézem az oldalát kicsit fura, de gondoltam csak a dizájn. Pikk-pakk kicsomagolás és beszerelés után(2 óra..), nah szintezzük ki ezt a latort. És ez fogadott [kép]. GLS nem vitte vissza egyből hivás után, így telefon az Auchannak, de csak e-mailt lehet nekik írni, amire nem fognak hamar válaszolni... Tanács? Megéri kivárni a cserét? Vagy saját pénzen vigyem vissza egy áruházba és álljak el? Ui. BP-n hozzávaló hungarocell doboz aljat keresek, mert én egy nagyon szetbarmoltam, és nem akarom, hogy szívozzanak emiatt.Üdv, Putya
-
Csorbi
addikt
válasz
headhunter #9382 üzenetére
Vajon ki szervizeli és vélhetően mennyi idő alatt? Garanciaidőn túl ki, hol, hogyan jut alkatrészhez?
Triviális kérdések ezek...
Nézzél BEKO-t inkább. -
headhunter
addikt
Heinner, mennyire "ajánlott" márka?
pl.:
Heinner HWM-M0914INVA3+++
Heinner HWM–M7014SA+++
Max. 100.000Ft lenne a keret, garancia min. 2 év, centrifuga min. 1200, A+++, stb... -
vilga
tag
válasz
erdey_a #9378 üzenetére
Ha csak a számokat nézzük valóban így van, mivel a számok nem hazudnak
De ha jobban belemélyedünk akkor azért már árnyaltabba kép:
lehet hogy anno könnyebben ki lehetett spórolni egy mosógép árát, viszont mára az egyéb fizetnivalók /rezsi és társai /eléggé ,úgymond piaci szintre, emelkedtek. vagyis megdrágult az élet -
A_Papa
senior tag
válasz
Gömbike #9377 üzenetére
Én azon lepődtem meg, hogy a 3 éves BEKO, jobb technikai paraméterekkel rendelkező gépemet, 5 év garral + ingyen szállítással, olcsóbban vettem meg annál, mint amit most néztem ki anyukámnak (a lejjebb linkelt BEKO)... Teljesen igaz a gazdasági helyzet is, amit írtál, mint tényező, de akkor is fáj...
-
Gömbike
senior tag
Igazából a forintunkat "a kormány hozzáértő gazdasági szakembereinek nagyrabecsült munkássága" és a "nemzetközi helyzet fokozódik" tényező összessége egy év alatt 10-15 %-al tette tönkre, s ez most kihat mindenre, így a gépek árára is.
Anno 1983-ban egy havi fizetésem 1650 Ft volt, erre jött még 900 Ft jutalék. Akkor egy energomat ( ami ugye etalon a mai napig is tartósság és megbízhatóság szempontjából, 3000 Ft körül volt. A babettámat újan 6.500 Ft-ért vettem.
Lefordítva: Ma egy valamire való használható és MEGBÍZHATÓ mosógép ára valahol 300 ezer környékén kezdődik.
-
A_Papa
senior tag
Köszi az válaszokat! Azért jól megdrágultak a gépek... 70 alatt szinte semmi...
-
Gömbike
senior tag
A mai világban azt a gépet szabad megvenni, amelyikre a legtöbb garancia van. Gyártótól függetlenül.
Olyan, mint megbízható és tartós háztartási gép, az nagyságrendekkel többe kerül.
Jó irány a Beko, vannak 5 év gyártói garanciával gépei.
Én Electrolux /AEG párti vagyok, szokott promóciós akcióban +garancia rájuk.
A markabolt.hu oldalon vannak bemutató videók a gépekről.
Ettől függetlenül továbbra is azt mondom, hogy kevés pénzért csak a hosszú garis gépet érdemes választani, nem a gyártót.
Azt vegyétek, ami szimpatikus a családnak, ti fogjátok "nézni", használni remélhetőleg minél tovább.
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy olcsó gépet. Erről mi a véleményetek?
[Beko WTE5411B0] Köszönöm a válaszokat! -
tibike8
őstag
válasz
tibike8 #9293 üzenetére
És ma hozták meg a gépet. Ahogy nézem, most már mindenhol van raktáron. Gondolom a korona miatt állt a gyártás.
Volt próbamosás is. Elsőre minden szupi. Első volt, hogy kikapcsoltuk az idegesítő mosás végét jelző trillát. 14 perces gyorsmosással és szóló centrivel volt a teszt. És még a gyors mosás is teljesen jó voltÉs ami a legkellemesebb meglepi volt, hogy a táp kábele olyan 240cm-es és simán a dugaljhoz ért. A másik kellemes meglepi, hogy a program végén egyből nyitható a tető és nem kell percekig várni vele.
-
Baloo27
aktív tag
Hátha valakit èrdekel pár szó a Beko WTE-7636 típusú mosógèpről:
Mivel nem nagyon voltak róla vèlemènyek, de biztosra akartunk menni az 5èv garival, erre esett a választás.
Most így 5-6 mosás után abszolút pozitív a vèlemènyem. Jól nèz ki, halk, csak a víz hangját hallani. Az èrintős kijelző jól èrzèkel, centrinèl nincs ugrálás. A programok nagyon jók, van fast ès fast + kiegèszítő gomb, ezzel lehet csökkenteni a program hosszát(a töltet arányában).
Ès ami a legjobb, hogy vízben mos, nem úgy mint a felültöltős AEG 76260-as règi gèpünk.
Jótállási jegyet sajnos rosszat kaptam hozzá(2èvest), az 5 èvest a MM futárral(!) küldte pár nap múlva. -
törölt tag
válasz
nagylaci32 #9360 üzenetére
Nem. Egyedül az amerikai konstrukció kretén. Az európai felül- és elöltöltős is lehet jó, nem a konstrukción múlik. A Miele pl. az felültöltősben is egy oldalon csapágyazza, ugyanaz a bele, mint az elöltöltősnek, csak máshol van a nyílás. És ezzel már említettem is az egyik márkát, amit viszont az ember nem is említett a koreaiak mellett.
-
Csorbi
addikt
válasz
d@minator #9363 üzenetére
A Google mindent tud: Bosch washing machine model number decoder
-
Csorbi
addikt
Nekünk Bosch WAT28691 van i-DOS-szal, bőven volt/van értelme, azóta sokkal kevesebb mosószer fogy, szerintem a nejem locsolta a mosószert előtte a gépbe
-
seven7
aktív tag
Sziasztok,
Hamarosan (1-2 hónapon belül) aktuálissá válik a mosógép vásárlás és teljesen elvesztem a jelenlegi kínálatban.
Ami fontos: elöltöltős, min.8kg
Ár körülbelül 200k.
AEG-et nézegettem, az autodose-os gépek már meghaladják a keretet, de van annak egyáltalán értelme?Köszi!
-
törölt tag
válasz
nagylaci32 #9358 üzenetére
Hát, a bácsi süketel rendesen, fogalma nincs. Az „érvelése” annyi, hogy azért jobb, mert az a tapasztalat, hogy jobb.egyáltalán nem magyarázza meg, miért lenne jobb mechanikailag az egyoldali csapágyazás a kétoldalival szemben. Elvileg sem, gyakorlatilag sem jobb. Nem ezen múlik, hanem az általa is többször említett méretezésen. Azzal sincs képben, hogy felültöltőst is terveznek baszom nagyra. Az Amerikában elterjedt felültöltősek függőleges tengellyel készülnek, még nagyobbak is, mint az európai elöltöltősek. Sőt, ilyenek között rengeteg van, amelyik lényegében a kézi lögybölésnél csak kicsivel intenzívebb pancsolással (basztatúra, bizergátor vagy mi a halál a neve; na, megtaláltam: agitátor; mint aki Marx mellé rád tukmálta ezt is) mos, kibaszott sok vízzel, mosószerrel és árammal rohadt sok ideig, pocsék centrifugázással. Gyakorlatilag 100 éves technológiát csiszolgatnak, mint a Harley Davidsonnál. De egy csapágyban áll a dob.
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok, engem az a kérdés foglalkoztat egy ideje, hogy mechanikai szempontból stabilabb-e egy felültöltős gép egy elöltöltőssel szemben? Elvileg a fellépő erőket ott két tartó nyeli el, nem egy. Rosszul gondolom, mi ma a technika státusza?
-
Csorbi
addikt
válasz
abw6291 #9350 üzenetére
Ez: LG FH 2J3WDN0
Az Auchannál most eléggé le van akciózva, ezért javasolnám.A mini gépet felejtsétek el. Régi inuit közmondás szerint nem az a drága ami sokba kerül, hanem amiért pénzt adsz, és nem válik be. (Olcsó húsnak híg a leve, és még sorolhatnám, minden népnek megvan erre a mondása, mert globális, örök igazság.)
Vegyetek egy nem drága, de normális mosógépet. -
erdey_a
addikt
nem, nincs mit kihúzni rajta
vannak kihúzható polcos gyári megoldások, de az obiban maradék bútorlapból, ingyen méretre szabva "kicsit" olcsóbbszerk: persze barkácsolás kérdése, nem lenne túl bonyolult egy fiókos polcot illeszteni bele, de szerintem nem éri meg a vesződséget
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Garanciális Audiolab 6000A erősítő eladó
- Thrustmaster T300 RS GT Edition + Thrustmaster TH8S Shifter
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest