- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
pkinga
újonc
Kedves ngOofy!
Örülök, hogy végre olyat találtam, aki használható válaszokat ad mosógép témában.
Kérlek segíts nekem is!
A paraméterek: 2 felnőtt, 3 gyerek, viszonylag sok mosás, de vannak minimálisan szennyezett ruhák is, amit sajnálnék 4 órán keresztül mosni, talán érdemes lehet rövidprogramot használni. 7 kg-s gépre gondoltam, 1200-as centrifugával, nekünk fontos a környezetkímélés, tehát minimum A+++ és víztakarékos, természetesen minél tartósabbMosószert, öblítőt nem használok, alternatív szerekkel mosok (mosószappan, gesztenye, ecet, legfeljebb illóolaj, néha mosószóda - talán ez is lényeges információ). Allergiás van, de lehet, hogy a mosószerhasználat hiánya miatt ez nem annyira érdekes, legfeljebb, hogy gyakrabban mosunk paplant. Az egybeöntött üst a nehezebb javíthatóság miatt nem szimpatikus. Gyakorlatilag mindegy, hogy felültöltős vagy elöltöltős, de 7 kg-sat nem nagyon láttam felültöltőset vagy csak horror áron. Az árkategória: 120 ezer jó lenne, ha megállítaná. Ami eddigi olvasgatás alapján letisztult: Siemens, LG, AEG, vagy Electrolux.
Konkrét típusokat is néztem: LG F12B8QD, Siemens WM12E367BY vagy WM10E467BY, AEG L70470FL, L72470FLE vagy L62270FL, vagy Electrolux EWF1276GDW. A Direct Drive-nak van hátránya?
Ez a 7 maradt utolsó körben, de innen nem tudok tovább jutni... Mi a véleményed?
Nyitott vagyok másra is, ha a paramétereknek megfelel. Gondolkodtunk még használt Mieleben, de nem láttam 7 kg-sat és A+++ osztályút.
Nagyon nagy segítség lenne a véleményed, köszönöm előre is. Akár használt Mielével foglalkozó szakembert is ajánlhatnál, ha lehet itt ilyet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megjelent a OnePlus 13T
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest