- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Lami66 #12433 üzenetére
Nekünk ma vitték el a kb. 25 éves Miele mosógépünket... Nem hiányzott belőle semmilyen modern tudás, meg technikai vívmány ;-)
Mégis mi hiányzott volna? Mosott, de azt remekül és csendesen, volt rajta rövid program, hosszú program, kímélő program, 1200-as centrifuga, ember ennél többet nem akarhat.És azért vitték el, mert betettek a helyére egy WWD320-at ;-) Ugyanis tönkrement a régiben a leeresztő szivattyú. Vettem egy utángyártottat, ami néha szivattyúzott, néha nem, ezért állandóan figyelni kellett rá - kb. fél éve így nyúztuk, meguntam. Egy eredeti meg 200€ körül van, azt már nem akartam rákölteni.
Sokat olvasgattam, kérdezgettem a témában, és arra jutottam, hogy a Miele még mindig Miele, hosszabb távon gondolkodva érdemes beruházni rá. Egyébként egy komolyabb Bosch vagy Siemens gépnél nem is sokkal drágább ám...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest