- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iludka
tag
üdv.all hatalmas problémám van Packard Bell Tk81-es laptop-al! Egyszerűen feltelepítem a win7-et rá. tökéletesen mükszik minden. amikór felteszem a VGA drivert attól kezdve vége van neki. kék halál folyamatosan ha elindítok valami komolyabb progit. de van hogy be se lép a rendszerbe már kék halál. és ezt csak akkor csinálja ha felteszem a vga drivert. probáltam mindent régi új driver. újra lett pasztázva semmi. vólt olyan is hogy ki bírt 1 óra játékot is úgy hogy nem vólt kék halál. jah és kék halálnál ez írja ki: Atikmdag.sys
Segítsetek pls. nem tudom már egyszerűen mi lehet a baja :S köszönöm a válaszokat előre is. -
B.i.L
senior tag
Szia!
Igen tudom,csakhogy magát a ventit nem tudtam kiszedni - és nem jöttem rá hol kapcsolódik,nem mertem feszegetni....nyúl voltam
Amúgy pici ecsettel majd' az összes kis pormaradványtól - kívűlről sikerült letísztítanom.
De hol fogja még valami a ventit,csak az maradt - az összes csavart kiszedtem. -
Gaben92
őstag
-
Gaben92
őstag
Én egész pontosan ezek között vacilálok.
Az N660-ban a magas órajel, és a nagyobb magonkénti cache csábít, az N970 is nagyon jónak tűnik, de az X940-ben nem tudom megérie megkockáztatni azt a +10W-ot 200Mhz-ért...
Igazából Én játszogatok, meg elég sokat tervezek 3D-ben is. (Solidworks, Solidedge, meg ezek mellett szinte mindig fut egy AutoCAD de az 2D-re)
-
-
B.i.L
senior tag
Grat!
Jó cikk!
Venti csere,vagy tisztítás hogy zajlik?Szereltem már gépet,de azok halottból lettek újjáélesztve*,de ez most csak a játékok alatt indul újra a hőmérséklet miatt.
-
Pikkolo^^
addikt
A procihoz csak a billentyűzeten keresztül vezetett az út?
-
Gratulálok
Nekem laptopszerelésben nincs gyakorlatom.Az enyémben is P360 van de csak netre, filmre, régi játékra használom, arra elég.A RAM- ot kellene 3G- ról 6- ra bővítenem, a kisebbiket / 1-est / 4- esre cserélni, de ez asszem könnyen hozzáférhető, nem kell szétkapni.
-
dani993
senior tag
Nekem is hasonló gépem van, csak HD6470-es videókarival. Szerinted megéri ezt a cserét végrehajtani benne? Játékoknál tapasztalhatok teljesítménynövekedést vele?
-
Echoo
senior tag
Mondjuk én simán kihagytam volna, hogy mi maradt ki az összerakáskor. Egyrészt semmi jelentősége és sosem derül ki, hogy te mit és hány darabot nem raktál/kötöttél vissza, másrészt egy csomó savat megúszhattál volna.
Különben meg gratulálok, hogy egyáltalán neki mertél állni. Kicsi kézremegés sem volt?
-
Ügyes! Csavar meg mindig marad. Azért jól össze lehet rakva ez a dög, ha ennyi összefogatási pont van benne.
-
Tikakukac
titán
Gondolom kimatekoztad, hogy milyen teherviselési pontokra nem raktad vissza a csavarokat. A szakmai oldalát mondjuk ennek a gép mókolásnak inkább hanyagolnám is.
-
Termi92
tag
válasz
LamerGyuri #18 üzenetére
Kedves LamerGyuri... gondolom te minden tudás birtokában szüllettél, és már 5 évesen tökéletesen értettél mindenhez, sose kellett semmit se megtanulnod. Eddig több laptopot és gépet is takarítottam ki ismerőseim köréből (egyikből sem maradt ki egy csavart sem, vagy bármely alkatrész visszakötése). Azt hiszem az írásban nem szerepelt hogy vállalok ilyen jellegű munkát. Ez a saját gépem, és nem láttam értelmét mind a 30 csavar vissza szerelését több okból is (egyrészt ha a processzor nem működik kevesebb a munka vele ha újra szét kell szednem, másrészt a gép így sem esik szét). A touchpad visszakötése pedig szándékosan maradt ki, mivel nem használom. Sajnálom ha neked ettől már valaki szakbarbár, hogy tanul. (csak az nem hibázik aki nem csinál semmit)...
Másrészt ha téged zavarnak a halott gépek akkor ne vállald el a javításukat, és a probléma elhárítva. -
LamerGyuri
senior tag
Ezmiez?
"Az mellékes, hogy a végén megmaradt 6 db csavar, és a touchpad bekötése kimaradt,..."
Vér István gépet szerel?Én elhiszem, hogy mindenkinek jár öt perc hírnév, de a Prohardvert ennél rangosabb oldalnak gondoltam, hogy egy szakbarbár írás kiemeltként megjelenhessen, ráadásul félrevezetve a laikus felhasználókat, hogy egy ilyen hardvercsere neki is menni fog visszakézből.
De legalább kezdem érteni, hogyan fordulhat elő, hogy nem egy lapost hoztak hozzám 'kosárban', hogy élesszem újra, vagy rakjam össze, mert a gazdája egyszer látott-olvasott valamit a neten és kipróbálta -
Zoli0726
aktív tag
Nekem is ilyen gépem van, és én is tervezem a processzor cserét, nem túl acélos az a P360, de én inkább valamilyen magasabb órajelű kétmagosra szeretném lecserélni.
Tizen párezerért már láttam ebayen N660-at, ami 2.8 ghz-es, és a cache is nagyobb. -
nagysandor88
tag
Jó kis írás. Jó kis gép. Nekem is ilyen van. Mellesleg eladó. Én is gondolkoztam a procicserén, de letettem róla. Amire nekem kell elég az x2. Dirt3-at, Grid-et, WoT-ot, COD4-et próbáltam rajta. VGA-n a szűk keresztmetszet a VRAM nelekem 1000MHz-en gyönyörűen megy.
Használd egészséggel az új procit. Mellesleg a 2000MHz-es verzióval egy 10essel olcsóbban kijöttél volna, viszont a 200 MHz órajel különbséget észre se vetted volna. -
#Morcosmedve
veterán
grat, jó az írás is!
-
Termi92
tag
(#1) pmheros
Venti sebességét nem tudtam mérni (se aida, se speed-fan, se az msi afterburner nem jelezte ki rendesen a sebességét). Hangosabbnak nem lett hangosabb.(#2) gbal65
Üzemidőt nem néztem, de gondolom az negatív irányba változott.(#3) Tigerclaw
A TDP növekedéstől nem féltem, mivel ugyanezzel az alaplappal kapható ugyanez a gép, szintén ezzel a 970-es procival.(#7) sagit
Igen, ugyanaz ez a tervem az SSD résszel.
Amikor én kerestem procit Ebay-en még nem volt fent ez a hírdetés, de a 30k az a szálítással és vám-al együtt volt. -
sagit
veterán
Am 30k-ért nem volt drága ez a proci? Ebay-en ránéztem és 19k-tól már kapni.
-
sagit
veterán
ssd-t neki, és a vinyót pedig dobd be egy caddy-be az odd helyére
-
Code: 47
tag
Jó kis gép, nekem is ilyen van! Én is szeretnék egy N970-et bele.... Így is meg vagyok elégedve a teljesítménnyel, de jobb lenne egy 4 magos! Photoshop-ot használok és ritkán játszom a géppel és néha picit gyengusnak érzem....de szeretem!
-
GeryFlash
veterán
jesszusom a cikk is nagyon jó lett, de az hogy 85kért ilen laptopot sikerüljön venned, grat, még 100kért is jó vétel lett volna
-
Tigerclaw
nagyúr
Azért óvatosan. A régi cpu TDP-je 25W, az új meg 35W.
Hány fokban próbáltad ki, mármint mennyi volt a szoba hőmérséklete? -
gbal65
aktív tag
Jó volt végigolvasni, az már jó, ha játszható szintre növekedtek az FPS-ek. Üzemidőre mekkora hatással van? ( egyszer kapjon egy SSD-t is
)
-
pmheros
őstag
jó cikk, ilyenből jöhet még !
Szívesen láttam volna az egész műveletsort képen vagy videón.Mennyivel pörgött gyorsabban a gyári venti proci csere után ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged