- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valószínűleg Win9x és XP esetén nem megoldható az RO státusz, mivel ezek már a boot folyamat során visszaírkálnak a diskre. Az említett miniXP- t nem ismerem, de ha CD- ről tud indulni, ott működni kell az RO - nak.Bár lehet hogy az első talált HDD- re menti a rendszeradminisztrációt.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nekem meg jelenleg egy hobbigépem sincs, pedig el tudnék képzelni pár érdekes konfigot.
Néhány hétnél még sose bírtam tovább egyik Linuxszal sem, úgyhogy olyan nagyon nem mélyedtem még el benne, ro rendszerpartíció igénye meg fel sem merült bennem soha. De egy alternatív megoldást tudok javasolni, amíg stabilitásteszteket futtatsz, addig bootolj be CD-ről egy MiniXP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest