Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Giovan!

addikt

válasz 7Heads Drago #176 üzenetére

Amerika nem egy rendőr, hanem egy szuperhatalom, ami szeretné megőrizni a pozicióit a világban, Kína pedig nem egy potenciális gyorshajtó, hanem egy nagyhatalom, ami szeretné megkaparintani ezeket a poziciókat. Mindkettőnek megvannak ehhez az eszközei, és bár érdemben nem tudunk beleszólni ebbe a küzdelembe, azért véleményezhetjük azt. Az én véleményem az, hogy amit az USA tesz, az egy teljesen jól megindokolt preventív akció, melynek célja a kínai befolyás európai megerősítésére alkalmas eszközök kiszorítása a kontinens 5G hálózatokból.
    A te véleményed meg az (legalábbis az alapján amit eddig olvastam tőled a témában), hogy amíg nem történik meg a katasztrófa, addig hagyjuk csak Kínának, hadd terjeszkedjen. Gondolom a Huaweiben érvényesülő állami befolyást te sem vonod kétségbe, szóval nem tudom mással magyarázni az álláspontodat.
    Nekem ez borzasztó felelőtlennek tűnik, de nem kell egyformán gondolkodnunk, felőlem úgy értelmezed a világban zajló folyamatokat, ahogy neked jól esik :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés