Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Giovan!

addikt

válasz 7Heads Drago #170 üzenetére

Nem értem, pontosan mi akar lenni a kérdésed? Az USA nem jósolgatott a szankcióival, hanem a cég ténykedése (pl. a hálózati szektorban) jelentette biztonsági kockázatra hivatkozva bünteti a Huaweit. Persze ehhez nem árt tisztában lenni a biztonsági kockázat jelentésével, de a világért sem merném azt feltételezni rólad, hogy úgy szólsz hozzá egy beszélgetéshez, hogy ilyen alapvető fogalmi ismeretek hiányoznának :U

Sem az Apple, sem az Intel nem fejleszt országos szintű 5g hálózatokat, szóval sorolhatod napestig ezeket, csak a felsorolásod irreleváns a vita szempontjából, max terelésnek jó.

Legalább egyszer megpróbálhatnád rendesen értelmezni amit írok, tudod, csak a hecc kedvéért arra reagálni, amit tényleg leírtam, nem amit te bele akarsz látni.
    Nem mondtam hogy csak miattad fórumozok (lol), azt mondtam, attól hogy nem foglak meggyőzni, én még itt leszek, hogy a "csúsztatásaidat, a féligazságokat és a konkrét hazugságokat" megcáfoljam.

Amúgy igen, folyamatosan és szándékosan próbálod ferdíteni a mondandómat (kb. minden második hozzám címzett hozzászólásod rá a bizonyíték), mintha legalábbis valami hasznod származna ebből. Hogy mindezt milyen szinvonalon teszed, arról meg kár is szót ejteni.

Semmiféle jelzőt nem használtam indokolatlanul. Folyamatosan eljátszod, hogy te meg tudod fejteni mások gondolatait, és ahelyett, hogy arra reagálnál, amit mondanak, te majd inkább ezt cáfolod meg. Értelmes helyeken a szalmabábozás nem tartozik hozzá a kulturált vitához. Ennél a szinvonalnál ez a fórum többet érdemel szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés