- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #170 üzenetére
Nem értem, pontosan mi akar lenni a kérdésed? Az USA nem jósolgatott a szankcióival, hanem a cég ténykedése (pl. a hálózati szektorban) jelentette biztonsági kockázatra hivatkozva bünteti a Huaweit. Persze ehhez nem árt tisztában lenni a biztonsági kockázat jelentésével, de a világért sem merném azt feltételezni rólad, hogy úgy szólsz hozzá egy beszélgetéshez, hogy ilyen alapvető fogalmi ismeretek hiányoznának
Sem az Apple, sem az Intel nem fejleszt országos szintű 5g hálózatokat, szóval sorolhatod napestig ezeket, csak a felsorolásod irreleváns a vita szempontjából, max terelésnek jó.
Legalább egyszer megpróbálhatnád rendesen értelmezni amit írok, tudod, csak a hecc kedvéért arra reagálni, amit tényleg leírtam, nem amit te bele akarsz látni.
Nem mondtam hogy csak miattad fórumozok (lol), azt mondtam, attól hogy nem foglak meggyőzni, én még itt leszek, hogy a "csúsztatásaidat, a féligazságokat és a konkrét hazugságokat" megcáfoljam.Amúgy igen, folyamatosan és szándékosan próbálod ferdíteni a mondandómat (kb. minden második hozzám címzett hozzászólásod rá a bizonyíték), mintha legalábbis valami hasznod származna ebből. Hogy mindezt milyen szinvonalon teszed, arról meg kár is szót ejteni.
Semmiféle jelzőt nem használtam indokolatlanul. Folyamatosan eljátszod, hogy te meg tudod fejteni mások gondolatait, és ahelyett, hogy arra reagálnál, amit mondanak, te majd inkább ezt cáfolod meg. Értelmes helyeken a szalmabábozás nem tartozik hozzá a kulturált vitához. Ennél a szinvonalnál ez a fórum többet érdemel szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest