- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oryctolagus
tag
válasz
Krugszvele
üzenetére
Ha ezt tudtam volna...
Használni fogom, köszönöm!Egyébként még a Syncios van a listán, mint alternatíva, de még le sem töltöttem.
-
törölt tag
Igen, vannak.
Kicsit drágábban vettem (szolgáltatónál, kifutó modellként) a sajátomat, hasonló ötlettől vezérelve, mint amit írtál. Kevés kockázattal, próba céljából. Nekem bevált; 8 év Symbian, majd 8 év Android után üdítő változatosság.
Már belepiszkálni sem kívánok a rendszerbe (droid időkben nyakig merültem bele), mostanra elég, ha kiveszem a dobozából és működik. Ahogy van.Én is úgy vágtam bele, hogy ha nem tetszik, akkor vagy eladom (annyiért vettem, amennyiért a használtak mennek a piacon), vagy marad emlék.
-
janeszgol
félisten
Rosszul választottál telefont (benchmark), de végül is 40 ezerért egy jó állapotú SE nem rossz.
-
Krugszvele
senior tag
tejoisten!
itunest azonnal töröld le!!!
icloud for windowst hasznald az tudja amit tud.
egyébként szerintem a legjobb döntés volt!
-
Csepe
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Mafia The old Country Ps5 dobozos, hibátlan!
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Már belepiszkálni sem kívánok a rendszerbe (droid időkben nyakig merültem bele), mostanra elég, ha kiveszem a dobozából és működik. Ahogy van.
Már régóta játszom a gondolattal, hogy kipróbálok egy szifont. A legrosszabb esetben a kütyüsfiók mélyén végzi a Xiaomi mellett.