Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
a frisstéses telepítést már 2003-ban (azt hiszem 2001-től, de nem biztos) is tudta az osx
jó lenne, ha 2009-ben a windows is tudná kezelni a kérdést... -
azbest
félisten
Winrar 3.71 32 bites, Vista 32 bit, sp1.
Szerk: De ezekszerint érdemes lenne frisitenem, ha megoldották.Ma felkerült egy új build a WinRAR x86 (32 bit) 3.90 beta 2 és x64 (64 bit) 3.90 beta 2 változatából (jelenleg csak az angol verziók), amelyben optimalizálták a shell extensiont. Tapasztalatom szerint, ezzel már semmiféle lassulás nem tapasztalható.
Köszönet Eugene Roshalnek az optimalizációért

-
Alex91
félisten
Az latszik, hogy bizonyos progik esetleg tenyleg bekavarnak (virusirto, tomorito). De most nyomozza ki a user, hogy mitol xaraxik a gepe?
Amugy IMHO nyugodtan lehet osszehasonlitast tenni a biker rendszerei kozott. Neki ezek vannak, ezekkel dolgozik, es ezt tapasztalta. Masnak meg mas rendszere, ami lehet, hogy xarra ver mindenkit es mindent
.Persze, en is erdekesnek tartanek egy 2005-os 1 GB-os Mini Leo, es egy 2005-os 1 GB-os noti Vista osszecsapast
. Ez nagyjabol korrekt lenne. (Win7-tel ne gyertek, hivatalosan meg nem veheted meg, es a Mac-en is egy SnowLeo-t kellene futtatni, de ez a G4-esre nem valoszinu, hogy fel fog menni...) -
Pukii
senior tag
Nyugodtan felteheted a natúr 2001 xpt. Letöltöd a frisitéseket és mehet a teszt(mivel azok ingyenesek). Felrakod a 10.1 osx et és letöltöd hozzá az ingyenes frisitéseket. Ez a teszt kb anyira elrugaszkodott lenne a valóságtól, mint a mostani. Amelet továbra is kitartok amelet ,hogy egy frisen telepítet Xp rendes driverekel a tesztben szereplő eredményeknél jobbakat kell, hogy adjon és ezzel nem azt állítom, hogy hamisak az eredményeid csak azt, hogy valami nem stimmel a gépeden.
-
biker
nagyúr
válasz
nemethbalazs
üzenetére
Köszi, ez igazán elismerő volt egy Mac fantól!
Téves, én "normálisan működő dolog" fan vagyok. csak általában ezt könnyebb megjegyezni, mint azt, mikor ugyanígy szidok valamit mac-en. azon jó elsiklani, és csak addig emlékezni rá, amíg élvezkednek rajta, de szar a mac.
Utána csak az marad meg az emberekben, amikor be lehet állítani, "ő egy mac fan"aki egy kicsit is jobban, régebbről ismerne, és követne minden hasonló topikot, az látna olyat is, amikor épp szidom a mac-et.
sajnos vannak ott is bosszantó dolgok, de kevesebb, jóval. -
Xero
nagyúr
válasz
nemethbalazs
üzenetére
Na ez most jogos Tualatinnal nem számoltam, pedig anno nekem is volt belőlük pár. Imádtam azt a sorozatot.

-
fordfairlane
veterán
ahogy mindig hivatkoztok, hogy két 2001-es rendszert hasonlítsak össze.
Én soha nem hivatkoztam ilyenre. Az én saját szubjektív véleményem szerint az XP SP3 nem egy 2001-es rendszer, nem is 2008-as, valahol a kettő között, de hogy pontosan melyik OS X verzió "ekvivalense" lehetne, az gyakorlatilag meghatározhatatlan.
Kicsit egyszerűbb lenne a helyzet egy Vista vs. Leopard összevetésnél, mivel mindkettő 2007-ben jelent meg, mondhatjuk, hogy azonos generáció két képviselője.
-
biker
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
sétálni voltam, és kicsit elgondolkoztam közben, mi lenne ha eleget tennék a kéréseknek, és letesztelném a két rendszert úgy, ahogy mindig hivatkoztok, hogy két 2001-es rendszert hasonlítsak össze.
érdekes lenne a végeredmény.- feltenném a 10.1 puma rendszert, ami így nézett ki, támogatott G3, G4 powermac sorozatig, FW és USB2.0 is. rendszerbe épített CD és DVD írás és lejátszással, opengl támogatással, stb
állítólag futna, de nem tudom.- feltenném a win XP natúr verziót, azonnal nem tudnám használni az usb2.0-t (sp1 köteles), és nem tudnám feltenni az alaplapi, lan, vga és egyéb drivereket, amik sp2 kötelesek.
- feltehetném a 10.2 vagy 10.3-at is, amik már airport támogatással vannak, és egyik sem halna meg a kétmagos rendszertől, míg szűz xp-re azt sem tudok tenni.
hogy gondoltátok ezt a tesztet akkor, hogy azonos évjárat, azonos rendszer?

-
biker
nagyúr
válasz
nemethbalazs
üzenetére
ezt már megbeszéltük, hogy a PIII Tua proci még igazán jó volt, ha ebből kettő van, gratulálok.
ha arról lenne szó, bármikor odaadnám érte ezt a gépet.de egy dual G4 1,67GHz gépért is akár

-
fordfairlane
veterán
- az xp 2001-es, mondjátok ti.
Én nem mondtam ilyet, csupán megjegyeztem, hogy a 2001 óta semmi érdemi munkát nem végeztek a Microsoftnál kijelentést túlzásnak tartom. Szerintem a mértéket tekintve az XP SP2 egy komoly változtatás volt, a többi service pack inkább csak hibajavításokat tartalmazott (nem kizárólag, de túlnyomórészt). Ebből a szempontból az XP SP2-t vehetjük egy újabb 2004-es kiadásnak is.
Az, hogy ti mit minek vesztek, és mit mi alapján hasonlítotok össze, az a ti dolgotok.
-
Pukii
senior tag
2008 ban már volt Vista. Nem basztak át mivel elvileg Te kérted az xpt(ha nem akkor, miért azt vetted). Elvileg az Xp is képes számodra fontos dolog elvégzésére, csak mivel nekem most nem az van így nehéz letesztelnem, de mások is irtak véleményt és náluk jó volt ahogy láttam. Én xp t 6 évig használtam... és müködött.
-
biker
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
jó, akkor döntsük már el, mert ez egy marha unalmas körmenet.
- az xp 2001-es, mondjátok ti.
- nem, az xp sp3 2008-as, mondom én
- de az csak javítás, azt nem kell úgy tekinteni, mondjátok ti
- végezhettek volna rendes munkát, és lehetne olyan, mintha ez egy jobb, javított rendszer lenne.
- úgy is van, az egy jobb új rendszer.ok, akkor miért 2001-es, miért nem 2008-as?
szerintem el kéne dönteni, hogy melyik az igaz:
2008-ban egy 2008-as oprendszerrel vettem a gépem, mivel ekkor jelent meg az xp sp3
2008ban átb..tak, mert egy régi szart sóztak rám, örüljek ha működik?aztán legalább tiztán látok én is.
-
Xero
nagyúr
Arról nem is beszélve, hogy Mac vonalon bevált dolog, hogy a megjelenés pillanatában aktív kiadástól régebbi OS-t nem lehet felrakni a gépre. Egyébként meg felesleges is.

Ebben inkább az az érdekes, hogy egy 8 éve megjelent gépre (sőt kisebb hackeléssel 9-10) is fel lehet rakni a legfrisebb kiadású OS X-t úgy hogy az élvezhetően fut. Ezt egy Vistarol már nem lehet elmondani. Az én lassan 10 éves asztali gépem is vidáman dolgozik 10.4.11 Serverrel. (Csak azért nem 10.5, mert a telepítés idején még 10.5.0 volt, és egy-két friss szolgáltatás még nem volt az igazi)
-
biker
nagyúr
így már értem.
csak attól, hogy a számítógép felhasználók 2001 és 2007/2008 közt kénytelenek voltak ugyanazt az elmaradott őskövületet használni, attól még ne bántsuk már szegény apple usereket, hogy feltegyenek egy őskövületet a gépükre.
mert ezen idő alatt az osx-ből készült 4 db, azon belül a javító csomagok.nagyon pozitív, hogy sikerült ennyi éven keresztül toldoni foldozni egy régi rendszert, de "érdemi" munkát is végezhettek volna
-
Pukii
senior tag
Az xp 2001 kiadásu os. Attól ,hogy 2008 ban kiadták az SP 3 at ingyen adtól még 2001 es kiadású marad. Tudtomal az apple is ad ki javításokat ingyen az osx mellé. Tehát a 2001 körül kiadot osx változathoz is. Arra gondoltam tehát, hogy az sem reális összehasonlítás, ha a 2001 körül kiadot osx et a legujabb javitásokal hasonlítjuk össze a Vistával.
Szerintem elég egyértelmű volt a mondat föleg, ha elolvasod, hogy mire válaszoltam. -
biker
nagyúr
Tehát akkor az is reális összehasonlítás, ha a legrégebbi osx et hasonlitód össze a Vistával, csak mert az osx en a legujabb hibajavítások vannak? Csak, mert macen is van ilyen csak nem service pack x nek hivjak.
ha érteném, mit akarsz ebből kihozni...
- legrégebbi osx 10.0 talán 2000-ben jelent meg
- a frissítéssel kapcsolatban: mac-en fent volt a legfrisebb(magyar) updateegyszerűen nem értem a mondatod, ne haragudj
-
szekerkaa
csendes tag
Nagyon sok az indulatvezérelt hozzászólás... engedjétek meg, hogy annyit tegyek még hozzá:
SEMMILYEN SZINTETIKUS TESZT NEM FOGJA KIMUTATNI A VIGYORT, AMIT AZ ELSŐ MACES ÓRÁIDBAN PRODUKÁLSZ.
Olyanokon, hogy bár tényleg csak G4-es iBook vagy mini, de tonnaszám vannak nyitva az ablakok, böngészők, semmi nem lassul. Húzol egy exposét, pikk-pakk már mással foglalkozol. A fájlok közt előnézettel lapozol. Amikor elindul a Time Machine, kifordul a dock, és elindul az időgép.
Arra kérek minden felbőszült wines kollégát, hogy hagyjon fel az általa nem ismert rendszer szidásával. Felejtsék el azt a tévhitet is, hogy kevesebb dologra alkalmas a mac.
Ki kell próbálni. Azt követően a szidalom is illőbb.
Ez a mac a drágább ügy... én soha nem vettem IT fornton semmiből újat, az én G4-es minimet 40-ért lőttem az ebayen. Hát annyit megér, a teljesítménye meg bőven elég nekünk, ahogy egyelőre az iBooké is. -
Xero
nagyúr
A legnagyobb ászomat még nem játszottam ki.

Egy Mac-re fel tudok rakni szinte minden féle os-t legálisan (osx,win,linux), míg egy bármilyen pc-ről ez nem mondható el.

-
Ulkesh
őstag
"OK Számoljunk!"
Rendben..

"Enermax tap. (Ugye ez jelenleg a csucs, kenterbe veri az Apple tomeg Delta tapjait)
Egy jobbacska Asus alaplap.
Egy Core 2 E8300
Egy nVidia, Ati xxxx kártya. (pl: asus 9800gt)
Egy Audigy4
Chieftec haz
200 000 (A Lista nem teles, de alapjaiban a lenyeg.)"Eddig korrekt, bár nem tudom milyen tápja van egy iMac-nek, de pl. a Mac Pro 1200 W-os tápját nem nevezném gagyinak

"egy 24"-os samsung
65 000"Ez már nem korrekt.
A 24"-os iMac S-IPS panellel van szerelve, nem gagyi TN-Film-el.
Ennek a kitételnek, ha már Samsung-nál tartunk akkor pl. a Samsung 245T felel meg, ami 190.000 Ft."Vista Business"
Ismét nem korrekt.
Az OSX-ből nincsenek butított verziók, csak teljes, ezért Windows-ból is csak teljes verziót illik választani. Vista Ultimate: 46.000 FtOffice-t nem is veszek bele, mert felesleges.
Ez eddig 436.000 Ft.
Cserébe van egy nagy, zajos és ronda géped és még drágább is. -
biker
nagyúr
válasz
nemethbalazs
üzenetére
A gépeket összehasonlítani pedig felesleges, mert a belső majd ugyanaz, a külső alapján meg mindenki azt vegye, ami neki tetszik.
a PPC proci nem majdnem ugyanaz, mint az x86 proci

de lényegében igazad van -
nemethbalazs
tag
Nem semmi! 400+ hozzászólás a nagy semmiről tulajdonképp, mert ennek a vitának se eleje, se vége, se értelme. Persze végigolvastam én is, mert érdekelt, hogy miken tudtok még összeveszni

Először csak az op. rendszert szidtátok, mindenki a másikét, aztán a gépeket is... nem mintha lenne napjainkban lényegi hardveres különbség PC és Mac között.
Az OSX-et a Windowsal nem is értem hogy lehet összehasonlítani. Leginkább sehogy, teljesen más alapokon nyugszik.
A gépeket összehasonlítani pedig felesleges, mert a belső majd ugyanaz, a külső alapján meg mindenki azt vegye, ami neki tetszik.
Azért mert valaki a sajátját szereti, még nem kell a másikét szidni. Én egész sok időt töltöttem Macbook-al, 2.16-os Core2duo proci, + 2 GB RAM + Intel 945G, és tetszett.
Mégsem vennék az ThinkPad-om helyett MacBook-ot, mert nekem a Lenovo gépe jobban fekszik minden tekintetben, de emiatt még nem szidom a Mac-et, és egy HP, vagy Asus gép helyett biztos az új alu MacBook-ot választanám. -
Pukii
senior tag
[link]
Windows Explorerben a jobb klikk hatására felugró menü gyorsabban jelenik meg, ám ez valójában csak akkor érzékelhető, ha több ezer fájl kijelölését követően hívjuk meg a menüt -
lúzer
veterán
NOD32 2,7verzió
itt a screenshot -
Xero
nagyúr
Na tisztelt publikum. Hirtelen volt egy szabad órám és futtattam ezt-azt.
Résztvevők:Gép - MacBook Pro 2.2Ghz 4GB Ram 320GB HDD 7200Rpm
OS - OS X 10.5.7, Vista Ultimate 32bit developer, Win7 RCMindenből a legfrisebb verziót használtam!
Első teszt a hétköznapokat reprezentálja: Egy 4.94GB-os állomány 53 darabra splittel-ve és tömörítve rar-ban. Feladat: ezt visszaállítani eredeti ISO állományra.
OS X - 5:12.7
Vista - 9:22.8
Win7 - 7:18.1Második teszt dtp vonalra mozdult el. Feladat: 26 megás Raw file megnyitása Photoshop CS4-al, majd az előre lementett workflow elvégzése majd mentés.
OS X - 2:18
Vista - 2:31
Win7 - 2:22Ha lesz még ötletem és időm játszódom még velük, jelen pillanatban erre futotta.
Lehet emészteni. -
-
biker
nagyúr
Eddig 1 hsz ben sem látam elgondolkodás jelét, hogy valami miért nem/jól müködik csak anyit, hogy szar.
attól még gondolkodom rajta, hogy mi miért nem jó, hogy nem írom le.

csak már elszoktam tőle, hogy mindig naprakésznek kell lenni minden kis vacak 3rd party app-al, mert hol ez jó, hol az.Ez úgy működik, hogy mit szoksz meg.
1-2 év mac-ezés után már idegesít, ha azzal kell vergődjek, mint itt, hogy a winrar 3,7, 3,8, vagy 3,9beta2 a jó éppen akkor, vagy ugyanígy, ha nem kell minden nap indítgatni a gépet, akkor már az is zavar, ha havonta egyszer valamiért újra kell indítani a gépet.
minden szokás kérdése. -
fordfairlane
veterán
Ezzel én is egyetértek. Nagyon régóta használok XP-t, fél éve Vistát, és elismerem, hogy adott esetben furcsa dolgokat tudnak produkálni, karbantartásigényesebbek egy OS X-hez képest, de nagyon ritka az, hogy megoldhatatlan helyzet elé állítanak. Nagyon sok múlik azon, milyen programokat telepítesz fel, és mennyit.
-
biker
nagyúr
1. Talán ha benéznél a levelező programod azon mappájába ahol a küldésre váró leveleket tárolja ku..a gyorsan ki tudnád szűrni melyik maradt nálad .
az meg sem fordult a fejedben, hogy azért vagyok ideges, mert a levelező szerint minden email elment, a norton meg szórakozik, így 1:1, döntsd el, elment vagy sem?
az meg főleg nagyon szakmai nézet a részedről, hogy elvárod, az emailprogram figyelje a levelet, hol jár éppen. Ő elküldte, vagyis továbbadta a nortonnak ellenőrzésre, tehát elment.
A norton ellenőriz, és vagy továbbküldi vagy sem
ha nem küldi tovább, akkor pedig a jelzett hiba miatt nem tud visszajelezni a levelezőnek, mert nem tudja, melyik emaillel van a baj.
vagy ebből hogy találja ki a levelező program? vagy én hogy találjam ki?Remélem az meg soha nem fordult elő veled, hogy elveszítsd a türelmedet, ha felidegesítenek. Egész biztos soha nem fordult elő veled. rólad mintázzák a birkatürelem szobrát.
3. Az ilyen megnyilvánulásaidnál komolyan elgondolkodok azon, hogy mióta használhatsz számítógépet.
nem túl régóta használok számítógépet, mindössze '89 óta, de ne zavarjon meg. azt, hogy milyen eredménnyel, azt meg hagyjuk, mert úgyis eldöntöttétek, hogy nem jól
pusztán azért, mert engem zavar az, ami más 100.000 felhasználó szerint "elfogadható" -
biker
nagyúr
válasz
Blindmouse
üzenetére
Értelmes ember pedig nem telepít norton antivirust a gépére, csak ha fegyvert dugnak a fejéhez.
Még mindig csak magadat járatod le.adták a géphez, ingyen van, és ezt kéri a rendszergizda, mert neki ez tetszik.
-
azbest
félisten
válasz
Blindmouse
üzenetére
annyiban pontosítanék (magamon is), hogy nem biztos, hogy csak a winrarral van a baj.
32bites rendszeremen sokkal rosszabb a helyzet, ott lényegesen lassabb, mint a minimális szoftverekkel telelíptett 64bitesemen.az is elképzelhető, hogy minegy melyik program épül az explorerbe, mindegyik plusz ballasztot ad neki, amivel nem tud mit kezdeni.
minden esetre küldtem bug reportot a winrar fejlesztőknek, mert reprodukálható módon tapasztaltam különbséget a jelenléte és nem jelenléte közt.
-
Blindmouse
senior tag
Épp most mondták hogy a winrar miatt lassú a törlés. ezek szerint mégis van.
Értelmes ember pedig nem telepít norton antivirust a gépére, csak ha fegyvert dugnak a fejéhez.
Még mindig csak magadat járatod le.
Komolyan tetszenek az ilyen cáfolataid, hogy "így van, mert én mondom". -
malwy
senior tag
Ööö még mindig nem értem
.Ez nem éppen azt fejezi ki, hogy a windowsos program egy általános, kompatibilis fájlrendszert használt (mivel piaci részesedésével azzá tette), a Mac pedig egy olyat, amelyiket mindössze saját maga képes megnyitásra bírni?
Viszont az tiszteletreméltó, hogy a kisebb részesedést birtokló MAC alkalmazkodik a nála n+1en elterjedt Windowshoz.
-
borg315
aktív tag
ez a legszakmaitlanabb review, amit olvastam az utobbi kb. 2-3 evben.
-
KilgoreTrout
senior tag
Hát de nem az lenne a normális/elvárható/kényelmes/egyszerű, ha kiírná ezeket az információkat egyből az értesítésbe?
Pont erről megy a vita. Szerintetek az nem érv, illetve nem jelenti azt, hogy jobb, ha valami egyszerűbb/logkiusabb. Olyan, mintha fel lennétek háborodva azon, ha valaki azt mondja, jobb a háza (nem szgép), mivel van ajtaja...
Kb így érveltek: "Mi meg bemászunk az ablakon, jó?! Úgyis bejutunk, ne mondd már, hogy jobb az ajtó azért, mert kényelmesebb! Szerintem minden normális embernek be kéne tudnia mászni az ablakon. A többi úri huncutság!" -
CsíkosMókus
aktív tag
Ennyi ráérős ember van az országban, hogy 410 hozzászólást voltak képesek írni a nagy semmiről 24 óra alatt? Munkaidőben?
Akkor nem kell anyázni, hogy szarul megy
-
virkir
veterán
találjam ki melyik emaillel és mi a baja.
1. Talán ha benéznél a levelező programod azon mappájába ahol a küldésre váró leveleket tárolja ku..a gyorsan ki tudnád szűrni melyik maradt nálad .
2. Ne használj nortont ha nehezedre esik használni.
3. Az ilyen megnyilvánulásaidnál komolyan elgondolkodok azon, hogy mióta használhatsz számítógépet. -
azbest
félisten
kijelölés nem problémás nálam sem, viszont azzal, hogy felhívtad a figyelmemet a winrarra, kiderülhetett valami más hiba vele kapcsolatban... kipróbálok 32 biteset is 64es rendszeren a legújabból... aztán a 3.71-est is megnézem.
ha megerősítik az elképzelésemet, akkor már nyomom is a küldés gombot a mail kliensemben, hogy figyelmeztessem a fejlesztőket

-
biker
nagyúr
hmm, érdekes hiba, mivel marhára semmi dolga a winrarnak a törléskor.
Én most azzal a ku..a értelmes hibával küzdök, hogy a tetves mocsadék norton antivírus adjon valami értelmes választ, mert ezzel nem tudok mit kezdeni:
"A Norton antivirus nem tudta kézbesíteni a(z) [email subject] emailt a(z) [email recipients] részére.........................."köszi, sokat segítettél
találjam ki melyik emaillel és mi a baja. -
Tim82
félisten
#340: CTO nem csak Mac-vonalon létezik, hanem más neves gyártóknál is, hosszú-hosszú évek óta... hogy csak az IBM-et-Lenovo-t, Dell-t stb. említsem. Tehát tudtál volna 2005-ben éppúgy brand PC-ből is 1GB RAM-mal venni, a CTO nem csak Mac kiváltság. És ha nem CTO a G4 Mac Mini 2005-ben, az sem 1 GB RAM-mal került "a boltok polcaira"... tehát "a Mac mennyivel jobb, mert 2005-ben 1 GB RAM-mal adták, szemben az akkor brand PC-k 256-512 MB RAM-jával" érv megbukott.
#345: nem értem, hogy ha micro-ATX-ről van szó, akkor miért gondolod, hogy torony. Csak hogy példákat említsek: Lian Li PC-V300 (nekem ilyen van, a fekete verzió, tök jól elfér a nem valami nagy íróasztalomon, ráadásul mutatós szálcsiszolt alumínium darab), PC-V350, Thermaltake Lanbox, Antec Aria, Aspire Qpack, Aerocool Aerocube, stb., stb. Persze egy Mac Minihez képest ormótlanok, de csak ahhoz képest.
#374: én is olvastam azt a cikket, a teljesség kedvéért tegyük hozzá, hogy az emberke azon volt kiakadva, hogy 1. ilyen, elég durva hibák előfordulnak egy elvileg prémium kategóriás gyártónál, 2. garanciaidőn belül mekkora lehúzás volt már az iMac-jének a javítása... Oké, benézte, de akkor is volt benne igazság.
-
azbest
félisten
ott a pont
a winrarnak köze van a win alatti laassú törléshez a gépemen.
3 hónapos 64 bites vista alatt kipróbáltam. (ugyanaz a partició, mint előbb)
uninstalláltam winrar-t1. próba: winrartalan os, del gomb, majd 2-3 perc gondolkodás után megkérdi, hogy biztosan lomtárazok-e, majd 6-7 perc alatt megcsinálja.
2. próba: winrar feltelepít, del gomb után 10 perc várakozás után meguntam, lelőttem.
3. próba: winerar uninstall, del gomb és 2-3 perc után megkérdi biztos vagyok -e benne, majd 6-7 perc alatt lomtárba teszi.
Úgy tűnik valóban a winrar jelenléte okozza a fájlok lomtárazásánál / törlésénél tpasztalható lassúságot. Vista alatt úgy beépül az explorerbe, hogy nem is látszik még process explorerben sem. Xp alatt máshogy lehet, így vehetted észre

biker: ha van rá módod, akkor winrar kinyírása után ismételd meg a törlés tesztet - ha nálad is változás lesz az esedményben, akkor biztos hogy a winrar a bűnös.
-
Pukii
senior tag
Nah kész a teszt. 188160 fájlt töröltem amik összesen 815 mb méretüek voltak és 1,43 gb lemezterületet foglalt.
A teszt a következőképpen zajlot:
-Elöször lomtárba helyeztem a fájlokat
-Aztán visszaállítotam öket
-Újra lomtárba helyeztem öket
-Véglegesen töröltem öket
Összesen ez 19 percembe került.
Pár kép:

A képek utolagos retusációra szorultak a balfaszságom miat. Sajnos az idöpontok nem mindegyik képek láthatóak jól. Erdeteileg 18 kép készült, de sok használhatatlan lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- OTP Bank topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- HP Thunderbolt 4 kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jó lenne, ha 2009-ben a windows is tudná kezelni a kérdést...