Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
Én is ezt mondtam, csak más szavakkal. Azt nem értetted meg... Lehet, hogy nem a megfelelő eszközökkel tettem?
Mindegy is! A lényeg a lényeg, hogy ne pazarold az időt és a pénzt múlandó, vagy felesleges dolgokra, mert elmegy melletted az élet! Sokkal többet ér egy olyan dolog, amire 10-15 év után is úgy gondolsz vissza, mintha tegnap lett volna... -
Olcsi
senior tag
Nincs okom irigykedni a 500ezer ft-os laptopodra, ugyanis nem érdekel. Bár az kicsit idegesít, hogy mikre el nem költik az emberek a szaros pénzüket?! A kirándulás számomra nem azt jelenti, hogy kimegyek a balatonpartra (nekem kvázi csak az jöhet számításba több ok miatt is), és süttetem a hasam, ahogy te írtad. Ha elmegyek valahova, akkor sem feltétlenül az adott városra vagyok kíváncsi, hanem a természeti értékekre! Minél több helyet megismerni, minél szebb helyeken járni, szerintem ez az egyik legjobb dolog a világon. Számomra össze sem lehet hasonlítani egy laptoppal egy gyönyörű kilátást.
Amikről ti beszéltek tárgyi, pénzért megvehető dolgok. Olyanokat bárhol, bármikor kaphataz ember (ki-ki pénzétől függően). De pl ma letekertem 65km-t, hulla vagyok, alig bírok megmozdulni, de ez sokkal többet ad nekem, mint akármilyen überkirály laptop, vagy számítógép, vagy autó.
Tény: különbözőek vagyunk. De szomorú, hogy sokan nem csinálnak semmit azon kívül, hogy a szobájukban nyomkodják a billentyűzetet. Olyan sok dologról lemaradnak, hogy az hihetetlen... Na vége a monológomnak, bocs, ha körülményes voltam, kissé fáradt vagyok. -
Olcsi
senior tag
Arra költöd a pénzed, amire akarod, közöm nincs hozzá...Csak azt akartam érzékeltetni, hogy a gépnél és az internetnél akadnak fontosabb dolgok is.
Szép hely Írország, nem voltam még ott, sőt nem voltam sok helyen...egyelőre kis hazánk nevezetességeivel és kevésbé ismert helyeivel ismerkedem... -
-
-
biker
nagyúr
A "cikkhez" azért nem szól senki, mert nincs mihez. nincs mondanivalója, max azt mutatja meg, hogy ha veszek jó drágán egy laptopot, és ráköltök egy vödör pénzt, meg kicseréltetek benne egy rakás alkatrészt gariba, akkor még sokáig gyors lehet.
Értem, köszönjük.
Ha folytatnád 2-3 teszttel, pl szép grafikonokkal, hogyan gyorsult a 2GB vs 4GB ram esetén, meg rendes HDD vs SSD teszttel, talán lenne mihez szólni.
Addig én max annyit tudok szólni, hogy 5. éves a mac mini, egy darab külső HDD-t és DVD írót vettem pluszba, ezen kívül 0.0 Ft ment rá, és ugyanolyan gyors, mint volt

-
dew28
aktív tag
Az ugy mar az irastol is elvenne a kedvem, ha azt is kellene! Angol OS, angol Office, angol bill, es napi 8 orat beszelek angolokkal angolul!
beszelj angolul akar 24 oran keresztul is, ha angolul irsz, megsem magyar fonetikaval irod le az angol szavakat - magyarul is ird ugy, ahogy azt a szabalyok diktaljak. ennyire lehetnel igenyes magaddal szemben, hogy legalabb ha cimlapra irsz, normalisan irsz. nagy az arc ugylatom..
-
-
Pedig elég sokat segítenél az embereknek :d VAgy akkor PÜ-ben már ki lehet adni az ipari kémeknek esetleg?
Amúgy nem mindig kell belső doksi ahhoz hogy rákjöjj egy típushibára.
Minap javítottam Samsung 931bf monitort. (Eladó, nem kell valakinek?)
Kiderítettem hogy az összesben elhal az az inverter trafója, és ehhez nem kellett más, csak a PC-X meg pár webshop termékhez kapcsolódó kommentoldala.
Nesze neked confidential doksi. -
"de weben beszelgetni se megeszseges"
Nem, az nem egészséges, hogy megideologizálod, hogy egy nagyközönségnek szóó írásban miért nem használsz ékezeteket.
MSN-en, ilyesmi, nem baj, de egy cikkben?Erre írta cizoe, hogy léteznek ALT kódok.
Na most valamikor régen gyorsabban gépeltem ALT kódokkal, mint ahogy most
Pedig néha még most is felkapja pár szobainformatikus a szemöldökét a dolog láttán.Ehh, nem mondok semmit... Aki nem érti meg elsőre a helyesírás lényegét, annak nem érdemes magyarázni.
"csak nehany tipusnak vannak tipushibaik "
Minden gyártónak van ilyen terméke.
Én is le merem írni ha valamitől a fejem fogom."ott van a cikkben, nem figyeltel"
Gyorsan levágtam, miről lesz szó, utána már csak átfutottam. -
Racecam
nagyúr
Nono!! Te a Logout címlapra írtál, ami ugyebár nem ugyanaz, mint a saját blogod. Én kiengedtem jóindulatúan, mégis csak az első írásod, de akkor legalább fogadd meg a kritikákat és ne ugorj neki a bírálóknak, mert ha ezt nem érted meg, a következő írásod biztosan a saját blogodban landol.
-
cizoe
őstag
A 35-ös hsz-t elolvastad?
Csak azért mert így rossz ránézni a főoldalra, legalább a címét írd ékezettel. Ott leírtam minden tippet (a link), hogyan tudsz ékezetes karaktereket írni. Kis dolog, de nagyon zavaró Ez nem egy hozzászólás, hanem egy címlapos írás...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Formula-1
- Steam topic
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mindegy is! A lényeg a lényeg, hogy ne pazarold az időt és a pénzt múlandó, vagy felesleges dolgokra, mert elmegy melletted az élet! Sokkal többet ér egy olyan dolog, amire 10-15 év után is úgy gondolsz vissza, mintha tegnap lett volna...

Pedig gyanítom, nem ártana...nem viccből írt!