- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
addikt
Xbmc-t nem is hasznalsz? Van hozza hasonlo masik progi ami megjeleniti a boritokat esetleg? peldaul nekem nagyon tetszett az apple tv menuje, itunesban megadtam az infokat a filmrol, borito, kategoria stb es ha kihuztam a pcbol az utp kabelt az apple tv meg 10 percig jatszotta a filmet szoval sose akad mag semmi, csak hat annal mindig konvertalni kellett a filmet ami full hdnal tobb ora is akar ha nem eros a gep
-
tl-x
addikt
Netflixet meg nem probaltam rajta. Arra az apple tvt hasznalom. Enyemben csak 4gb ram van. Erdemes lenne boviteni szerinted? Sikerult leszednem az openelec fusion verziojat pendriverol csak filmnezesre, jol megy csak nem sikerul beallitani hogy arrol induljon, mindig a win jon be. Win meg maradna minden mas celra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Fotók, videók mobillal
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Garis! Csere Beszámítás! Acer Predator Helios 16! I9 13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD!
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest