Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
addikt
Xbmc-t nem is hasznalsz? Van hozza hasonlo masik progi ami megjeleniti a boritokat esetleg? peldaul nekem nagyon tetszett az apple tv menuje, itunesban megadtam az infokat a filmrol, borito, kategoria stb es ha kihuztam a pcbol az utp kabelt az apple tv meg 10 percig jatszotta a filmet szoval sose akad mag semmi, csak hat annal mindig konvertalni kellett a filmet ami full hdnal tobb ora is akar ha nem eros a gep
-
tl-x
addikt
Netflixet meg nem probaltam rajta. Arra az apple tvt hasznalom. Enyemben csak 4gb ram van. Erdemes lenne boviteni szerinted? Sikerult leszednem az openelec fusion verziojat pendriverol csak filmnezesre, jol megy csak nem sikerul beallitani hogy arrol induljon, mindig a win jon be. Win meg maradna minden mas celra.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Vajon mit tudhat egy egyszerűbb beállítást/konfigurálást lehetővé tevő XBMC alapú operációs rendszer?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest