- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még mindig nem értesz szerintem, de ez nem baj
Ki fogom próbálni még 3 gépen ma, de a fent említett géphez sem kell terminál semmihez (sambán kívül)
SATA, mint mondottam, nálam semmiféle terminálos automountot nem igényelt.
A microdriveomnak a sebessége messze nem haladja meg a mai valamit is érő pendriveokét (az elérési és válaszidőket össze sem hasonlítva flash vs mozgóalkatrész terén)
A samba szerverrel nem tudom mi a kifogás, hiszen ugyan úgy meg van osztva minden "ami kell".
A frissítés: Csináltam egy restartot, a rendszer is "up to date". Jó hogy a mondat első felét ki tudtad emelni, a második fele már nem jutott el úgy látom, ezért leírom még egyszer: Semmilyen beállítást nem csináltam ezügyben, főleg nem terminálban, és mégis bekapcsoláskor automatikusan (értsd: önmagától, külön beavatkozás nélkül) elvégzi a frissítést. Az automatikus magába foglalja, hogy nem kell semmit másolgatni meg manuálisan elvégezni (nem tudom melyik a könnyebb, a manuális vagy az automatikus, kérdezz meg egy gépészt és egy mechatronikust
Azt meg konkrétan megismételted, amit én, hogy nem akarsz senkit elriasztani a Linuxtól. Akkor ezt is elmondom mégegyszer: Én sem akarom, sőt, az én saját tapasztalataim alapján csak ajánlani tudom a gyengébb júzereknek is a buntut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest