- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
nekem az xmbc az, amit az xbmc.org-ról live/telepíthető cd formában letöltök. számomra ez egy komplett alkalmazás, amihez úgy állok hozzá (minden mással ellentétben), hogy nem érdekel, mi van benne. gombnyomásra akarok filmet nézni, hogy hogy oldja meg, mvp. mint egy átlag egységsugarú user.
"Mondjuk mert az új XBMC verziók tartalmaznak újdonságokat is?": frissíti magát. nem foglalkozom vele.
"Mit mondtam eddig?": azt, hogy ez se megy terminál nélkül meg az se. néha terminállal se. ezt mondtad eddig. meg hogy ne processzor lóerőből nyomja az 1080p-t. ez mind azt jelenti, hogy az xbmc szerinted rossz.
"Azt, hogy egyszerűbb az OpenELEC, igaz?": valóban ezt is mondtad, csak bizonyítani még nem sikerült. mert az nem bizonyítás, hogy azt állítod, x dolgot az openelec rögtön menüből tud, az xbmc meg csak terminálból, miközben tudom, hogy az xbmc is tudja terminál nélkül, a gyári kiszerelésben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Mafia: The Old Country teszt
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Tesla topik
- Premier előzetesen az Echoes of the End
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- gyári garanciás Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest