Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
"nekem az xmbc az, amit az xbmc.org-ról live/telepíthető cd formában letöltök."
Az XBMC és az XBMCbuntu nem ugyanaz. Az XBMC egy program Win-re, Linuxra stb., az XBMCbuntu pedig egy operációs rendszer.
"frissíti magát. nem foglalkozom vele."
Mi frissíti magát? Az XBMC (nem az OS, a program)? Mert én eddig csak ezt találtam a frissítésről: [link]
D*göljek meg, ha nem próbálom ki valamikor az XBMCbuntut újra... (legutóbb a 11.8 béta volt fenn).
Viszont a kérdésekre még mindig nem válaszoltál.
Ez már kezd sárdobálózásba átmenni, úgyhogy részemről befejeztem. Majd visszatérünk rá amikor feltettem a buntut. De hogyha egyszer is be kell lépnem a terminálba a Samba telepítésen kívül... 
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ez már kezd sárdobálózásba átmenni, úgyhogy részemről befejeztem. Majd visszatérünk rá amikor feltettem a buntut. De hogyha egyszer is be kell lépnem a terminálba a Samba telepítésen kívül...