Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Aprósólyom
üzenetére
picit rossz nyomon jársz, vannak kifejezetten dekoros cégek, már lassan 4 éve csináltattam tp-ből egy él-megvilágított táblát, neten megtaláltam őket, bementem, elmondtam mit akarok, designt ott helyben megcsinálta amit akartam, gondolom üveget lerendelte a megfelelő helyről, másnap késő du. már átvettem a kész terméket
plexiből akartam sk megcsinálni, aztán rájöttem max olcsóbb lesz úgy, de minőségben sehol nem lesz egy profi megoldáshoz képest, ettől független egyedi volt így is
azt mondtam én tp-ből csinálnám, nyilván mindenki abból csinál ilyesmit amiből akar - kis túlzással -, nem a menőség' miatt választottam akkor se a tp-t, amellett hogy hogy profi megoldás lett gyorsan, nagyságrendekkel jobban karcállóbb mint a plexi, ma már színezett tp-t is lehet venni, kb csak a fantázia szab határt
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Tanuljunk angolul!
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest