Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vermilion69
aktív tag
Sziasztok!
Mióta a fórumot olvasom, én is szeretnék egy ilyen tabletet (első lenne).. jó lenne olyan napokon vinni egyetemre, amikor nem kell gépelnem és nem viszem a laptopot be emiatt.. szóval lenne két kérdésem.
Egyik, hogy hogy értitek azt, hogy ott próbáljam ki? Kifizetem a kasszánál és azonnal próbáljam feltenni az említett frissítést? Csak nem értem, hogy miért, ők nem alkalmazzák a 3 napos csere/visszafizetési garancia dolgot és ha a helyszínen nem jó, akkor még visszaadják a pénzt, vagy hogy működik ez pontosan?
Másik, olvastam ezt az idétlen dolgot, hogy mennyi a ténylegesen használható hely.. szóval, ha rootolom, az jár garanciavesztéssel? A 2 évet majd kinyafogom, az nem lesz gond..
Jól láttam, hogy ilyen bézsaranypezsgő színben is kapható?
Köszönöm az infókat
[ Szerkesztve ]
-
Vermilion69
aktív tag
válasz Scoobyka #1535 üzenetére
Szia,
Köszönöm, hogy leírtad tömören, pár napja olvasgatlak titeket de nem voltam teljesen képben még
Így már értem a csere dolgot, akkor igazából, ahogy haris írta azért jobb ott helyben, mert akkor nem kell oda-vissza mennem, szerencsére itt van tőlünk 5 percre gyalog a tesco, úgyhogy ez nem lesz gond
Közben megnéztem, és bronz a neve eredetileg apukámnak akartam volna egy ilyen tabot, mert okostelefont szeretne ugyanennyi pénzből - haha - talán le tudtam róla beszélni erről, de nincs annyira oda a tabletért - mert nem lehet vele telefonálni... na puff, arra jó a nyomógombosa is.. na mindegy -, viszont nekem is megtetszett, mert a telefonom elég lassú, játékoknál is kidob sokszor sajnos és új telefont meg nem szeretnék még egy jó darabig..
Lehet a root témát tiltja a fórum, elnézést érte!
Lehet elsiklottál kicsit azon, amit írtam, úgy fogalmaztam, hogy ha nem kell jegyzetelnem aznap laptoppal akkor vinném magammal csak a tabot úgyhogy ez nem gond, amúgy sem tudnék tableten gépelni, mert 10 ujjas vakírással írok, ahhoz meg kell a normális billentyűzet, de köszönöm, hogy írtad
Egy ebook olvasó régóta vágyam, de mivel főleg a sulihoz való dolgokat olvasnám rajta, azok meg nem sokszor elérhetőek, plusz a konvertálások stb, képmegjelenítés miatt problémás, amúgy kindle-t vennék mindenképp, arra nem jó egy tablet szerintem sem, hogy valaki órákat olvasson
Én nem tudom, hogy nálunk vajon lesz-e bronz színű, eddig sose láttam, mondjuk annyira nem is néztem át a kínálatot.. mennyire jellemző, hogy lehet még találni? Valaki írta, hogy 1 db volt, azt meg is vette.. azért én reménykedek, most lányos korszakomat élem, kell a bronz.
Neked is köszönöm a segítséget (#1534) haris.
[ Szerkesztve ]
-
Vermilion69
aktív tag
Visszaolvastam most pár száz hozzászólást, de nem biztos, hogy jól értem a dolgokat, ebben kérnék egy kis segítséget. A tárhellyel kapcsolatban, ugye születtek megoldások, nos ezeket szeretném megkérdezni, hogy jól értem-e a dolgot.
Hozzátenném, hogy teljesen laikus vagyok ezekben a romolgatós dolgokban még.1. Újra lehet particionálni, de az garanciavesztéssel jár, kivéve ha vissza tudja az ember állítani és akkor így lehet kb 4 GB szabad helye?
2. SD kártyára meg lehet oldani, hogy onnan fussanak a programok is, ez nem jár gari vesztéssel.
Köszi a segítséget
-
Vermilion69
aktív tag
válasz diablo1984 #1706 üzenetére
Köszönöm remélem akkor lesz majd frissítés, ami megoldja ezt a problémát is
-
Vermilion69
aktív tag
Olyan nehéz ellenállni annak, hogy én is vegyek egyet.. De mivel játszani szeretnék rajta ezért megvárom a következő szeriat..
-
Vermilion69
aktív tag
válasz Degeczi #2547 üzenetére
Akkor erre rosszul emlékeztem, és a tesztesek nagyobbak voltak, de az első széria jól volt még particionálva.
Mert hiába az sd kártya, ha nem tudsz róla játékot vagy appokat indítani, nekem a telefonomra már jó ideje nincs frissítés, szarul van optimalizálva is, játékoknál sokszor kilép, mert elfogy a ram, ezen szerettem volna játszogatni, nem nagy igényű játékokkal, de többel, és szobadísznek meg nem veszem 15ért sem, akkor inkább megvárom 21ért a nagy tárhelyűt, amit lehet szintén le fognak akciózni.. élni meg tudok nélküle, mert nem létfontosságú. Szóval szerintem teljesen érthető, hogy valaki miért nem ad ki rá 15-öt sem, ha az pénzkidobás lenne részéről.. -
Vermilion69
aktív tag
válasz Degeczi #2576 üzenetére
A jól particionált széria egy darabja
Én úgy látom, hogy nagyon is lehet vele játszani, hidd el, amikkel én játszom bőven elvinné, de nem akarok azon válogatni, hogy melyiket is tegyem fel, mert a másik játéknak nem lenne hely.
-
Vermilion69
aktív tag
Megvárjuk januárban az új szériát
Én csak azért írtam amit, mert többen is mondták, hogy hát ennyi pénzből örüljön ennek is az ember, szerintem is szuper kis gép, nem erről van szó, de ha nekem kell a tárhely, vagy másnak, akkor lehet akármilyen szuper, ha az nincs meg benne, nem fogja megérni megvenni. Nekem 5 forint felesleges pénzem sincs, szóval ha már veszünk valamit, akkor az legyen jó, és ha az kicsit több, de megfelel, akkor azt vesszük inkább, minthogy kidobás legyen úgymond mert arra nem tudom használni, amire venném.. sajnálom nagyon, mert nekünk is jó lett volna egy, de majd talán legközelebb.
Szerintem ez nem panaszkodás, inkább sajnáljuk, hogy egy ilyen elbaltázott dolog miatt nem tudunk szert tenni egy ilyen kis táblagépre, mert nagyon fáj nekem is érte a szívem, mert jó vétel lenne.. lenne...(#2581) Degeczi
Ketten használnánk a gépet, és én is játszom 5 féle játékkal, Párom is, és sutty már nem is fér rá semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Vermilion69
aktív tag
Nem a tabbal kevertem, annyit írtam, hogy a telefon IS le lesz akciózva, azt nem, hogy mennyire, arról nem tudok semmit, csak itt a bennfentes tag említette, hogy azzal is lesz majd egy akciózás.
(#2595) Degeczi
Pedig tuti ő írta, az előbb olvasgattam vissza, amúgy nem mondanám, én csak itt a fórumon olvasottakból "táplálkozom".
A hosszú töltést azt én is olvastam, de a villogós hibáról nem tudtam. -
Vermilion69
aktív tag
válasz BoharJoe #3298 üzenetére
Ezt az op3n dottos facebook csoportban írta az egyik tag:
"Akit érdekel itt egy:
- Nem kell se root, se semmi, csak a gyári 2db frissítés van fenn a gépemen
- Playből feltelepítettem a "Terminál emulátor" nevű ingyenes appot(rengeteg wifi ébrentartó appot kipróbáltam sikertelenül!), ebben találtam 2 menüpontot - alvás megakadályozása és wi-fi alvás megakadályozása. Mindkettőt bekapcsolva él a wifi powergomb megnyomás után is és magától elsötétedő kijelzőnél is.
- Hátránya: a külön feltelepítendő app illetve, h ennek futnia kell a háttérben!(belső tárból 872kB, RAMból jelenleg 25MB foglalás )
- Cserében megy Skype, Viber, egyéb értesítések fogadása.
- Konklúzió: lehet szoftveres megoldással wifit ébren tartani!
Aki talált egyszerűbb megoldást jelezze!!Üdv szzozo"
-
Vermilion69
aktív tag
Ebben a dologban még nem vagyok annyira jártas, de ha így működne akkor lehet mégis vennénk egyet apukamnak. Neki ez volt a baja csak, hogy a mobilnet jo-e bele.
(most belegondolok és tényleg jó nagy faszsagot mondtam a 3g-vel.. Sebaj, késő van már nekem. :-) )
Hacki87: de akkor ha a sim benne volt a stickbe akkor ment a tabon a mobilnet?
[ Szerkesztve ]
-
Vermilion69
aktív tag
Ezek a kínaiak mindent megoldanak
Ezt olvastátok már? Meg kéne kérni őket, hogy oldják meg ennél a tabnál is a gondokat
-
Vermilion69
aktív tag
Tudtuk, hogy nem annyi lesz, szóval az nem gond, így is biztos lesz rá akció persze, veszek bele sd kártyát, de mit kezdjek vele ha játékoknak kell a hely, szóval.. egyik egyetemi csoporttársnőm is mutatta ma, hogy ők is vettek és milyen nagyon jó és, hogy meg van vele elégedve, de ő neki tényleg 3 program van rajta és ennyi, se játék se semmi. Így tényleg nagyon-nagyon megéri
(#4835) RoundRobin
Én bízok benne, hogy az egyik ph-s kolléga infója nem lutri volt, meg szerintem látszik azért, hogy vennék az emberek a tescos tabletet, még ha nem 15 ezer akkor is..
[ Szerkesztve ]
-
Vermilion69
aktív tag
Én nem vagyok ilyen bátor, hogy teljesen amatőrként buheráljam a készüléket, ehhez nyuszi vagyok, mert érzem, hogy valami nem menne vagy elrontanám.. páromnak kellene igazából, amikor hazamegy vidékre, viszont útközben lenne játék is, hogy teljen az idő.. meg mostanra már csak szerintem azokat árulják, amiket visszavittek közben. Meg, amit írt, hogy lehet lesz 3G-s is, az is jól jönne.. úgyhogy, hát meglátjuk.. ha nem lesz semmi - amit azért kétlek, mert nem úgy tűnik, hogy csak 1 szériára terveztek a dologgal, felhő stb. miatt is gondolom ezt -, akkor így jártunk, eddig is jól megvolt nélküle, ezután is megleszünk
[ Szerkesztve ]
-
Vermilion69
aktív tag
Ismerős miatt érdeklődnék, hogy Budapesten kapható még valamelyik tacskóban? :-)
-
Vermilion69
aktív tag
Fogarasi útiban van még, vagy kökiben? Pesti útiban már másfél hete elfogyott kb.
-
Vermilion69
aktív tag
Off topik keretében esetleg össze lehetne gyűjteni, hogy hol kapható még. Lehet apukának mégis vennék egy ilyen cuccot, szerdán vizsga után, de fogalmam sincs, hogy merre induljak.. Kálvintól Árpád hídig, onnantól 17 kerületig bezárólag van valamelyik tacskóban még bőven darab, aminél ha nem megy fel a frissítés ki tudom cseréltetni..?
Köszi, köszi aki megírja ezeket
-
Vermilion69
aktív tag
válasz RoundRobin #5512 üzenetére
Köszi, ez talán jó lesz, de szerda délután előtt tuti nem megyek.. majd előtte is kérek friss infót tőletek
-
-
Vermilion69
aktív tag
Ma voltam több tacskóban is Pesten, de nem volt sehol sem... Aki megtudna dobni egy infoval, hogy hol kapható még Bp területén, nagyon megkoszonnem!
[ Szerkesztve ]
-
Vermilion69
aktív tag
Aki tud infot, hogy bpn hol kapható még.. Ne habozzon! Köszi!
-
Vermilion69
aktív tag
válasz Viktor77 #5838 üzenetére
De 14-ig meg úgy hirdették, hogy 21ezer, de 15 volt, szóval, az sem volt igaz, akkor most vajon mi az igazság?
(#5837) VMatteo
Megveszed a gépet és még ott helyben bekapcs. és a tacskó wifin keresztül frissítesz, ha bejön az usb jel és nem akar frissülni, akkor cserélik is helyben.
[ Szerkesztve ]
-
Vermilion69
aktív tag
Az, hogy lehet, hogy tegnap 30 volt már mindenhol ma meg egyre több helyen derül ki, hogy még mindig 15 ezer?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Politika
- Azonnali játékos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest