Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vermilion69
aktív tag
Én nem vagyok ilyen bátor, hogy teljesen amatőrként buheráljam a készüléket, ehhez nyuszi vagyok, mert érzem, hogy valami nem menne vagy elrontanám.. páromnak kellene igazából, amikor hazamegy vidékre, viszont útközben lenne játék is, hogy teljen az idő.. meg mostanra már csak szerintem azokat árulják, amiket visszavittek közben. Meg, amit írt, hogy lehet lesz 3G-s is, az is jól jönne.. úgyhogy, hát meglátjuk.. ha nem lesz semmi - amit azért kétlek, mert nem úgy tűnik, hogy csak 1 szériára terveztek a dologgal, felhő stb. miatt is gondolom ezt -, akkor így jártunk, eddig is jól megvolt nélküle, ezután is megleszünk
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest