Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsdb
aktív tag
A billentyűzet hangot hol lehet kikapcsolni?
Böngésző alatt mindig ott van, és szörnyen zavar.Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
fsdb
aktív tag
válasz phanfantom #10205 üzenetére
Kösz.
Akkor nem keresgetem.Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
fsdb
aktív tag
Mélyvíz
Összefoglalóból.
Itt olvasgass.
"Minden módosítást a saját felelősségetekre végezzetek! Bármilyen "mókolás" garanciavesztéssel jár tehát, ha a készülék lebukik. Igen, van rá mód hogy visszatedd az eredeti szoftvert a gépedre, hogyha a garanciára lenne szükség. A tabletet téglásítani eddigi információk alapján szoftveresen nem lehet. A lehető legrosszabb állapot a fehér/piros usb ikon felvillanás valamint a sötét képernyő, de innen is feléleszthető a tab."Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
fsdb
aktív tag
válasz Simba86 #10526 üzenetére
Köszönet.
Megvan.
Op3n Dott tablet - SD kártyát az alkalmazásoknak!
Kipróbálom.Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
fsdb
aktív tag
válasz Nippel #10945 üzenetére
Nem tudom van-e köze hozzá, nekem a gyári kábellel nem volt túl jó. Lecseréltem egy másikra, hosszú kábel.
Melegben nem igazán szeret róla tölteni, hogy a hossz és a meleg miatt a kábel nem tud akkora áramot leadni amit kellene, vagy csak a csatlakozó nem illeszkedik ilyenkor rendesen, nem tudom. Töltést jelzi, de kikapcsolva sem tölti csak minimálisan, órákon keresztül, és csak 40-50%-ig. Én ilyenkor egy rövid usb-s kábelt használok.Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
fsdb
aktív tag
válasz joelke HU #11089 üzenetére
Nálam is csinált hasonlókat. Először próbáld megpucolni az érintkezőket. Meg másik töltővel, kábellel.
(Egy időben azt hittem megadta magát a csatlakozója, rövid jó fajta kábellel töltött, végül azzal sem, nálam végül is a töltő adta meg magát. Mondjuk a gyári kábel sem ért 2 forintot.)[ Szerkesztve ]
Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
fsdb
aktív tag
Megoldható rá valami újabb cfw?
Google playen egyre több helyen futok ebbe:
Követelmény: Android5.0 és újabb.Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
fsdb
aktív tag
Teló szervizbe ment már lassan három hete. Ráfutottam szerintem erre a kínai ünnepre alkatrészügyileg. Rászorultam a használatára, kicsit lassú mára már, de meglepően jól működik. Nem adom könnyen, amíg tudom használni, addig marad.
[ Szerkesztve ]
Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
fsdb
aktív tag
Anomáliák voltak, vannak. Gyári kábel, töltő nem sokat ért. Hang recsegős, gombra ugrik. Kijelzőt törtem, cseréltem. Másik kábel Lidl 2A töltő nem tölt fel teljesen, egész éjszaka alatt sem. Kína teló töltő, meg egy htc töltő szó nélkül feltölti. Most is ezt használom. Csak jött a csekkbefizetés amit a telóval csináltam. Icsekk, Android 5-öt kér. Cégnek van appja, az is. Gondoltam hátha. Tény, hogy 5 év egy tablet, telefon viszonylatban már veteránnak számít. Pláne ezt az 1 évet tudva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 10, Silver, új állapotú ( 2 hónapos ) , 64Gb, 100% akku, 2026-10-ig garos+pencil
- Full HD Toshiba Wt20-C Intel m5-6z54 tablet 4 GB RAM 128 GB SSD jó akkumulátor
- Eladó: iPad Pro 12.9" 5. generációs M1 (WiFi, 128GB, Space Gray) + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet 11" 128gb
- Apple iPad Pro M1 12.9" 5gen 1TB 16gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest