Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatararpad
őstag
válasz
Badboys #1845 üzenetére
Figyelj, 15K HUF, 2 év garancia, ha szerencséd van két év alatt kifingik és visszaadják az árát, vagy ezalatt lesz rá Cyanogenmod. Azt tartsd szem előtt hogy erre a tabletre 0 lesz a support, tehát ha engem kérdezel még hibajavítás sem fog érkezni rá, nem hogy újabb szoftver vagy teljesítményjavítás. Következésképpen ha most valami hiányzik belőle akkor ne aggódj, mert mindig is hiányozni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- XPEnology
- Nők, nőügyek (18+)
- Microsoft Excel topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Automata kávégépek
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest