Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Én is első vásárlóként jutottam be a Camponában a Tescoba, ahol az Op3nDott-os polcon már csak a bemutató tabletek voltak, de azért a raktárban akadt még egy fekete, meg is vettem.
A vevőszolgálatos néni elég mogorva volt, főleg azután, hogy kérdeztem, hogy, akkor ugye 2 év gari van rá. Mire azt mondta, hogy nem, csak 1, a telefonra van 2, mert a szerviz aki a tabletet javítja és a Tesco szerződésben áll csak 1 évre szól, a második elvileg valami független szerviz lesz... Lobogtattam előtte a Tesco hivatalos sajtótájékoztatóját az Op3nDott termékcsalád minden tagjára 2 év garanciát vállalós sort kiemelve, mire a válasz az volt, hogy "JÓ AKKOT KETTŐ VAN HOZZÁ!" de a garipapíron meg sehol sem történt ezután változás.
Aztán jött a frissítés, amin megint kiakadt, hogy mi az, hogy én ott akarom frissíteni, mert már több százat eladott és még egyet sem hoztak vissza gariba.
Szerencsére mind a 2 frissítés (v0.1, v0.2) felment elsőre, minden gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest