- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
1200 - 1101
11230 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2015-09-16 17:31 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
Uj informaciot tudtam meg,januarban erkezik az uj tab ami valoban 8gigas lesz es az ar 20.990 lesz. Akinek nem surgos az varja meg a januart es ne a 15e- kiszort peldanyt vegye sztem. Az uj modell meg plussz specifikaciokkal rendelkezik kap gps-t es 29990-ert 3g-s verzio is lesz!
Az infok 90%-osak. Senki ne kerdezzen tobbet tolem,mert ugyse irhatok tobbet.
miska17: ez mar az uj tipus,ami most van forgalomba az kiszorasra kerul akcios aron 14.990 ert. Mivel sokaknak nem jott be a 2gb ram es a sok hiba :/
-
huaakoa
csendes tag
-
balintka
addikt
-
b0bcat
addikt
-
Thor Steinar
tag
Igen például nagy játékok felmennek az sd re és tudja írni a mentéseket nem lép ki hibával a játék.
-
hacki87
senior tag
-
Mecy_Lacee
senior tag
-
premete
veterán
-
b0bcat
addikt
-
INMOTEP
őstag
-
premete
veterán
-
ZS3NI
őstag
-
sasa311
veterán
-
diablo1984
veterán
mármint melyik kártya írásra? a kártyára telepítésre?
-
schellj
tag
Sziasztok!
Én vettem két hete a gyereknek egy dps iq7-et. Most azt inkább odaadtam apósnak, mert a kijelzője egy hányadék. Vettem egy ilyen tabot a gyereknek karira. két nap után észrevettem némi pixelhibát, visszavittem a srác kb kinyalta a seggem és kaptam másikat. Megint nekiálltam nyüstölni ez már tökéletes. Ma vettem magamnak is egyet karira. Sztem jelenleg ezzel a 21000 ft os árral a legjobb ebben a kategóriában.
bálintka:
a tok sztem drága 6000 ft. az MM-ben 5000-ért kapsz billentyűvel együtt.
-
balintka
addikt
Én is vettem ma délután egy fehér színűt. A frissítések szerencsésen végbementek, 2x frissítette a rendszert.
Valaki vett hozzá tokot? Mennyibe kerül? Elfelejtettem megnézni.
%-os akksikijelzés van?
A gyári reklámfóliát hogy lehet levenni? Egész a képernyő széléig kiér. -
Thor Steinar
tag
Kártya írásra megoldás micro usb-s kártyaolvasó. Usb-n keresztűl tud írni.
-
INMOTEP
őstag
1 Biztos ,ha nálunk is lesz 15 ért ilyen Nyíregyházán vagy Kisvárdán leakciózva akkor még veszek 1 et , de jelen pillanatban még mindig 20990 Ft

-
kiváncsi38
tag
holnap este már lesz új tescos újságom igy megnézem hogy tényleg ilyen olcso lesz e .mert akkor veszünk egyett férjecskének . el fogják kapkodni van egy olyan megérzésem ha tényleg ennyire olcso lesz ,már most is viszik ugy látom.
-
kiváncsi38
tag
-
INMOTEP
őstag
Én amikor megvettem volt ott kb 9-10 db kitéve a polcon,direkt a leghátsót bányásztam ki biztos ami biztos alapon .Mert a Tesco már velem nem egyszer eljátszotta más terméknél hogy a hibásat kirakták újra .Egy GPS el is igy jártunk egyszer ,nagyon odakell figyelni vásárláskor .Egyébként énis fehéret vettem ,Iphone om is fehér pezsgő
-
b0bcat
addikt
-
sinya123
csendes tag
Esetleg valakinek nincs meg a frissítés?
-
DraXoN
addikt
Na vettem egyet én is..
Tegnap egy fehéret, de ma visszavittem és kicseréltettem, mert a frissítés beállt és "behalt" az egész készülék.. Valahogy az jött le nekem, hogy több a hibás fehér így feketét hoztam el másodjára. Ezt már a tescoban frissítettem sikeresen.
Egyébként én arra gondolok, hogy lehet, hogy a frissítés töltődik le hibásan és azt rakná fel. Ugyan a frissítés telepítése előtt van egy checksum ellenőrzés, de szerintem az hibásan fut le (vagy csak a méretet ellenőrzi, mert mikor letölti a frissítést azt néztem, hogy egyből lefoglalja a frissítéshez szükséges helyet). Ezért hibás frissítés menne fel, ami nem végződik jól.Na mind1
Van még egy érdekes "gondom". Használnám az Op3n dott accountot amit a korábbinál regisztráltam be, de nincs bejelentkezés.. csak újat tudok regisztrálni (az előzőleg megadott emailre az írja már regisztrált). Oké.. de tényleg sehol egy belépés.. illetve találtam pár helyen valamit de az meg nem fogadja el a beállított jelszót. Webes felületet nem találtam, és emailt se kaptam egyébként a regisztrációról. Ez így szolgáltatásilag eléggé kezdetleges és nem túl működő.Tud valaki megoldást az utóbbira?
-
INMOTEP
őstag
Na ez a rész kimaradt az életemből

-
INMOTEP
őstag
-
kisspall
aktív tag
Ha 27.-én elfogy a tab, akkor a törölközőosztályon k. nagy rendetlenség lesz.....

Rootolás után a build prop módosításával módosítható a minimum fényerő. Legalábbis a kis Concorde tabomon most azzal szoktam beállítani.
[link]A rendszer partíciók méretét mi határozza meg? Előre partícionálják, vagy a rom alakítja ki őket a felrakáskor, bocs ha nem szakszerűen fogalmazok. Szóval utólag ezek nem módosíthatóak?
-
kenand
veterán
Nem lehet, sőt egyelőre a rootolás sem sokat segít.
-
tupuk
aktív tag
Képernyő-sötétítésre javaslom ezt az okos ki appot:
Screen Filter
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haxor&hl=hu
-
diablo1984
veterán
-
törölt tag
-
Silentfrog
veterán
-
Quqesz
nagyúr
-
INMOTEP
őstag
Nektek is ennyire lassan töltődik fel az akku ? továbbá az érdekelne hogy van e benne automatikus fényerő állítás ? Mert ugyan lehet állítani 3 féle képen a fényerőt ,az egyik beállításban ottvan az A .Ez az lenne ? érdekes mert fényérzékelő szenzort nem látok a készüléken

Továbbá szerintetek Bluetooth külső GPS Vevőkkel hogy boldogulhat ?
-
kenand
veterán
-
haris
őstag
Félreértettél, lehet rosszul fogalmaztam. Nem a termékvonalat vezetik ki, hanem EZT a tabletet. Azt írtad:
"jön a V2-es tablet ugyan ezen HW-el csak új partíciókkal."
Legfőképp a nevet fogják változtatni és a formát.
Szerintem látványos változàs lesz, nem csak egy a motorháztető alatti váltás.
Valószinűleg lesz másik tab, de nem ilyen, nem ekkora, jobb kijelzős, stb. hogy az egyszeri vásárló ne azonosítsa előddel.
Lehet hogy most nem az ipad mini klónja lesz, hanem a samsungé vagy sony-é
És egyetértek, a TELEFONBÓL nagyon jók az eladások, de a tab és a karkötő szerintem bukó üzletileg. Persze el fognak fogyni.Egyébként fura a világ, mekkora visszhangja van a hamisitott termékek (Adidos, Nikee stb) tiltásának, elkobzásának, bezúzásának, aztán jön egy ilyen tab. Tudom, erre nincs alma rajzolva, de azért mégis méretpontos.
-
kenand
veterán
Én nem arr akartam utalni, hogy a brand készülékek mind tökéletesek. csak arra, hogy egy hibás Nonane készüléket nem érdemes felújítani, mert nincs piaca. Fél év múlva elavult, ráadásul nincs hozzá support.
Egy készülék kijelzőján, házán meg látható hogy használatban volt, újként nem lehet elsütni.
Ház+kilező csere meg már több, mint amennyit ér.A TESCO tablet az áráért (főleg ha 15E lesz, de 21E-t is) nagyon megéri, sokkkal jobban mind egy brand masina 5x-10x ennyiért, mivel az átlagos használatra tökéletesen megfelel.
De hosszú távú támogatásra biztosan nem számíthatunk. Max. nem hivatalos forrásból. Ha sokat kiárusítanak, lesz egy széles felhasználói bázis, azán majd alakul egy fejlesztői közösség. -
sasa311
veterán
Az a baj, hogy itt emberek Ipad minivel meg Samu galaxy S8,4-el hasonlítanak össze egy jelenleg 21 pénzbe kerülő tabletet...
Akinek volt az életében a kezébe pl. egy MyAudio tablet az valami jövőbeli űrtechnológiának fogja tekinteni az Op3ndottot - mert ahhoz képest az is.
Nyilván nem ér fel egy 100e+ huf-ba kerülő tablettel, de harmad érért kiváló. Nekem van telefon és tablet is (még teljes áron vettem), de ha karácsony után tényleg lemegy az ára akkor simán veszek még asszonynak is egyet, mert simán megéri. Netezni, videózni, zenét hallgatni, jútúbozni, szövegszerkeszteni OTG-vel és egyszerű appokat használni kiváló. Játszani meg nem játszunk, innentől kezdve a tárhely nem releváns.
-
Quqesz
nagyúr
+1
Meg lehet nézni pl a myaudio-t....régen sem volt jó,most sem,mégis ott vannak a polcokon és elfogy(campona tescoban pl elfogyott az összes)...gondoljatok csak bele hányan vannak itt a topikba:30-40 fő...hát nem ennnyit adtak el az tuti+ minimum a fele ki sem bontotta.....nem hiszem bukta lenne és nem lesz folytatás.....kenand
A samsungok amoled kijelzője(igen s4,s5 is) meg kb 8 hónap után beég...na az a méreg...nem mindég csak az ocsok szarok,sőt! -
sasa311
veterán
-
tupuk
aktív tag
Sziasztok, ezt próbálta valamelyikőtök?:
http://www.op3ndott.hu/#/opentalk
Én csak most fedeztem fel hogy ezek voipban is próbálnak nyomulni, ami egyébként jó hír.
A mobilhívásuk drága, 10 Ft, az nem is érdekel, azt hívom olcsóbban más voipban. De a vezetékes csak 2 Ft/perc (ráadásul másodpercben számláznak, micsoda nagylelkűség), ez viszont már kipróbálásra esélyes - feltéve ha tényleg elfogadható a hangminőség. -
kenand
veterán
-
egyattila
csendes tag
Sziasztok! Én már vettem telefont és tablettet is,viszont mindkettőre kellene kijelzővédő fólia.Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm!

-
sasa311
veterán
-
kenand
veterán
Refurbished csak brand termékeknél van. Apple, Samsung stb....
Noname dolgot nem érdemes felújítani.
Szerintem sem lesz OP3n.dott Pro Tábla 16GB tárhellyel, egyszerűen ejtik a vonalat, nem jött be...
A kiárúsítással csak próbálják a veszteséget mérsékelni.De ha tényleg 15 000 lesz annyiért nagyon megéri, lehet, hogy a csládban mindenknek lesz személyes TESCO tabja... még így is olcsóbb lesz mint egy db 1. generációs iPad mini. (ami egyébként kétség kívül sokkal jobb, de csak 1 db)
Könyv olvasásra tökéletes, a streemelős TV appok is jól mennek rajta (Mindig TV, Tarr TV, HBO go)
Egy Kínai Broadlink otthon okosítót is lehet vele vezérelni stb...Ha pár hónap múlva bedobja a kulcsot, akkor meg vissza adják a pénzem, mivel csere készülék nem lesz már... de nem baj akkor majd vehetek egy másik tabot és mivel az árak lefele a képességek meg folymatosan felfele mennek, nem fogok rosszul járni....
-
haris
őstag
Szerintem meg simán kivezetik, és nem lesz utódja. Annyira aláásták ennek a tabnak a renoméját, hogy hülyék lennének ugyanezt visszahozni. Csak meg kell nézni, hogy -33 % os akció volt a tabra, mégsem kapkodták el a készleteket, ezek után -50% ra tették. Na itt már ki fog futni szerintem a készlet, de hogy ezek után nem lesz utód, azt valószínűsítem.
Aki megvette, az köszöni van neki, aki nem tudta megvenni 15ezresért, szerintem nem fog kiadni az utódért 30-at, Az emberek többsége nem tudja mi az hogy OpenDott Tablet v2. Nekik ez ugyanaz a gép lesz.De lehet rosszul gondolom.
-
kenand
veterán
Á... biztosan nem javítják őket, a hibás az kuka, vagy vissza a gyártónbak Kínába. Gyors javítás biztosan nincs.
Kínai kütyü, ott eleve úgy van, hogy rendelsz 10 000DB-ot, adnak 10 200-at, mert tudják, hogy sok a sejestTárhely gond miatt árusítják ki. Marketingben "hatalmas tárhely" a reklám. Azt azért - akármilyen fellengzősek is- nehéz beadni, hogy a 8 ból csak 2 a tár, és abból is 1.5 használható...azért ráérztek, hogy így gáz...
Az ember csak azt nem érti, hogy az OP3n.dott portált, az egyébként rendkívül szegényes tartalommal miért hozták létre. Az még a Tabletnél is nagyobb bukta....
Mondjuk smmi kívánatos tartalom nincs ott, de reklám nélkül a kutya sem tudja, hogy van... -
RolEnD_
tag
Sziasztok!
Mostanában egyre többször omlanak össze a programok, vagy fagy le a gép. Más is tapasztalt ilyet? Van olyan, hogy feloldom a képernyőt és már dobja is, a "........ alkalmazás sajnos leállt".

-
sasa311
veterán
A Tesco nem szervízel semmit - van egy külsős céggel előre megírt szerződés általány árba. Innentől kezdve rohadtul lexarja, hogy a külsős cég mennyit nyer vagy bukik a szervízen, hiszen él a szerződés. Semmi értelme ilyesmivel töketlenkednie.
Szerintem adtak visszajelzést a gyártónak, hogy bibi van a tárhellyel, meg kéne oldani. A gyártó visszadobta, hogy ők nem fejlesztik át az OS partíciókat ezért, de tudnak egy "V2" verziiójú tabletet ajánlani 200 ft-al drágábban....
. Most kiakciózzák a meglévő készletet és 2015-től jön a V2-es tablet ugyan ezen HW-el csak új partíciókkal. -
Quqesz
nagyúr
Én megnéznék még pár appot,hogy ott mi a helyzet...ha rossz csere,de lehet nem lesz gond vele,ha meg igen,akkor csere..
-
tatararpad
őstag
Köszi hogy megnézted. Én is vacilálok rajta mert a beállítások menüt képernyőmentve és tableten visszanézve nem látszik a csikozódás, vagyis a gond csak akkor jelentkezik mikor élőben van megnyitva a menü. Ha képernyőhiba lenne nem ugyanúgy reagálna ugyanarra a képre? Hát ha arra járok talán beadom, legjobb esetben kapok egy újat.
u.i.: elég fos ízlése van a hír24-nek, az egyenlőtlen háttérvilágítású monitorok szoktak ilyen képet csinálni, de úgy tűnik ez sem bug, hanem feature. -
Silentfrog
veterán
-
b0bcat
addikt
-
csakcsak
csendes tag
-
tgeeb92
tag
-
tihibaby
senior tag
-
tihibaby
senior tag
-
torma1981
veterán
-
Quqesz
nagyúr
-
b0bcat
addikt
-
Quqesz
nagyúr
-
ZS3NI
őstag
-
miska17
tag
Torrentet ,ésszel , lehet rajta futtatni ?
-
tihibaby
senior tag
-
INMOTEP
őstag
Frissités óta picit hangosabb mostmàr a hangszoró ,tovàbbà enged 1080 p ben felvenni videot .Utobbit holnap kiprobàlom : )
-
b0bcat
addikt
-
wagi
senior tag
Aki nem kap 2 év garanciát a termékre nyugodtan be lehet írni a panaszkönyvbe azért van.
Ilyen nincs,hogy hivatalosan 2 évet vállal rá a forgalmazó és minden üzlet más módon adja.
Anno nekem is volt,hogy vettem egy külső merevlemezt a dobozán feltüntetve a 3 év garancia,de mivel nem volt benne garjegy a hölgy közölte tartsam meg a blokkot és fél évet adnak rá.
Repült is a beírás 2 hét múlva megkerestek és láss csodát lett rá 3 év garancia. -
miska17
tag
-
INMOTEP
őstag
Olvastam hogy páran gondban vannak a frissítéssel ,én most frissítettem le .Szerintetek helyes döntés volt ?
valami javulás észrevetető ? Továbbá amivel még gondom van hogy eléggé halk a készülék néha ,valami trükk nincs rá hogy a hangerőt feljebb lehessen állítani ? -
Telda
addikt
Ma vettem én is egyet öcsémnek karácsonyra, 20.990 volt.
Szerintem teljesen jó a készülék ennyiért, előtte egy myaudio volt, de attól fényévekkel jobb.
Visszaolvasva láttam a hater kommenteket, igazából az a gond, hogy sokan Ipad, Nexus stb. szintű készüléket várnak el ennyi pénzért. -
INMOTEP
őstag
Most vettem egy ilyen gépezetet ,nekem egyenlőre tetszik .Különösebb gondom nincs vele .Rootolni akarom még és lesz pár kérdésem .Egyébként 20.990 ért vettem fehéret ,az akku meglepően jól birja
-
b0bcat
addikt
Jó eséllyel hibás a kijelződ. Ez a fajta "csíkozódás" nem normális.
Vidd vissza, és cseréltesd ki! 
-
Thor Steinar
tag
-
sinya123
csendes tag
Próbáltam rootolni. De a fastboot nem jön be, így nem lehet megnyitni hogy rootolni lehessen. Max ezt csak szgépen külön programmal lehetne csak frissíteni.
-
tupuk
aktív tag
Egyébként érdekes, a mobiltelefont nem árazták le, az maradt 30. Épp most voltam bevásárolni a tescoban, persze benéztem a kütyüosztályba is, hát a táblagépes asztalnál egy árva lélek nem volt, a mobiltelefonos pult körül viszont nyüzsögtek a népek. Úgy látszik ezt valamiért nem kajálják annyira. Sebaj, végül is ez a mi mázlink...
-
ZS3NI
őstag
-
PunkStar
csendes tag
Nálam bizonyos speciális appokat nem telepít hanem helyhiányra panaszkodik,
ami nem helyes. A Tablet Rootolt. Ami nem települ pl: SDFix, FolderMount-2.7.1.apk, ...
Mi ennek az oka? -
tatararpad
őstag
Erősen agyalok rajta, csütörtökön lett véve remélem még hétfőn/kedden visszaveszik gond nélkül és azonnal adnak egy újat. Egy 20K-s tablettől nem várok csodaképminőséget, de furcsa volt, mert ilyen sz*r IPS panelt még nem láttam.
(#1121) Andris_2 válasza tatararpad (#1116) üzenetére: Amit eddig kilogikáztam hogy arra a bizonyos háttérszínre reagál így, más menükben más háttérszínnél nem jelenik meg, de nekem eléggé illúzióromboló.
-
Andris_2
aktív tag
A beállítások nálam is ilyen csíkos, mivel csak ott látszik, engem nem zavar.
A hir24-nél a fehér pacák szerintem a dizájn része, az LG G2-mön is ilyen. -
dome.no1
tag
-
torma1981
veterán
Vidd vissza. Tuti nem megfelelő.
-
kenand
veterán
Rootolás után a felesleges TESCO-s appokat hogyan tudom eltávolítani?
-
tatararpad
őstag
-
Quqesz
nagyúr
Nekem a beállnál zöldes csíkok vannak halványan vízszintesen,de a rendes kép jó(galéria,kamera,kezdőlap)
-
tatararpad
őstag
Másnak is ilyen gané a kijelzője? Képet sajnos nem tudtam lőni de a Beállítások menüben alul egyeletlenül jelenik meg a fekete/szürke átmenet, ilyen sávosan csíkozódik. A Hir24 alklamazása pedig konkrétan olyan mint festmény, pacákban van halovány kék a fehér háttéren. Ez hibának számít, vagy szimplán ilyen a cucc, tehát fölösleges visszavinnem?
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
-
Revoltek
aktív tag
-
tupuk
aktív tag
-
törölt tag
A letöltés sebessége a hálózati kapcsolattól függ, otthon talán 1 perc volt a frissítés letöltése. Ha nem áll meg a bootolás a frissítés alkalmazása után, akkor szinte biztosan sikerült.
A frissítés menete: ha nem kínálja fel automatikusan a frissítést, akkor a képernyő jobb felső részén lehúzod a menüt, kiválasztod a Beállítások pontot, ott a legalsó A táblagépről pontot. Rendszerfrissítésekre ráböksz, a megnyíló ablakban kiválasztod az Online update lehetőséget. Frissítés alkalmazása, figyelmeztet az adatvesztés lehetőségére,majd újraindul az eszköz. Ha a zöld robotos ablakon túlmegy és bejön a szokásos felület, megvan a frissítés.
Ha az első frissítés felment, lesz egy második is, a jelenlegi Build szám nálam v1.00_20141104. -
Kuter
senior tag
Szia.
Szerintem a jogosutságal van gond ,mert nem csak olvasni akar a játék hamem írni is ,most probálgatom át állitgatni a jogokat hátha sikerűl.
Vagy valahogy meg kellen fordítani a csatolást az sd kártya lenne a 0 a belső meg az 1 ,vagy törölni a beslő emulát sd csatolását ,és az helyet a rendes sd-t felcsatólni. -
tupuk
aktív tag
Na ha tényleg 15-ért fogják adni, akkor mégis megveszem. Eddig is terveztem, de aztán közbejött egy kiadás, úgyhogy lemondtunk róla, de 15-ért nem fogom kihagyni. (Ennyiért gondolom 1-2 évig nem lesz hasonló teljesítményű gép.)
Olvasom ti valamiért a fehéret szeretitek, én feketét fogok venni, szerintem azon jobb filmet nézni, meg netezni is

Egy kérdésem van, nekem még sose volt ilyen gép a kezemben, és azt mondjátok sok a hibás, ezért ott a boltban helyben kell frissíteni a rendszerét és egyből cserélni ha nem jó. Hol/hogyan kell frissíteni? Gondolom van egy beállítások ikon valahol, belemenni, és rendszerfrissítés? Erre letölt, és telepít? Mennyi idő ez ha jól megy? És újraindítás után miből látszik hogy sikeresen frissült? Bocs az amatőr kérdésekért, még soha nem csináltam ilyet.
-
sasa311
veterán
-
b0bcat
addikt
-
loxen
csendes tag
-
ZS3NI
őstag
-
loxen
csendes tag
-
ZS3NI
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
1200 - 1101
11230 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- iPad Pro M4 256GB wifi+ cellular bontatlan 1 év jótállás
- Apple Smart Folio iPad (A16) (11. generációs) - citromsárga tok
- iPad mini 6 WiFi / 64GB / Starlight (063)
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Panasonic FZ-M1 Toughpad Windows 10 Tablet / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
De amúgy a Megjelenítés menüpontban szokott lenni, nem az Akkumulátor pontban...

Vidd vissza, és cseréltesd ki!