Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Valaki megtudná mondani, hogy melyik áruházban lesz Bp-en elérhető 15-ért szombaton?
-
scream
veterán
Én is első vásárlóként jutottam be a Camponában a Tescoba, ahol az Op3nDott-os polcon már csak a bemutató tabletek voltak, de azért a raktárban akadt még egy fekete, meg is vettem.
A vevőszolgálatos néni elég mogorva volt, főleg azután, hogy kérdeztem, hogy, akkor ugye 2 év gari van rá. Mire azt mondta, hogy nem, csak 1, a telefonra van 2, mert a szerviz aki a tabletet javítja és a Tesco szerződésben áll csak 1 évre szól, a második elvileg valami független szerviz lesz... Lobogtattam előtte a Tesco hivatalos sajtótájékoztatóját az Op3nDott termékcsalád minden tagjára 2 év garanciát vállalós sort kiemelve, mire a válasz az volt, hogy "JÓ AKKOT KETTŐ VAN HOZZÁ!" de a garipapíron meg sehol sem történt ezután változás.
Aztán jött a frissítés, amin megint kiakadt, hogy mi az, hogy én ott akarom frissíteni, mert már több százat eladott és még egyet sem hoztak vissza gariba.
Szerencsére mind a 2 frissítés (v0.1, v0.2) felment elsőre, minden gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Unroot guide már elérhető valamerre? Vagy a gyári állapot lementésének menete?
-
scream
veterán
Valakinél megy esetleg a MinMin? Nálam befagyasztja...
-
scream
veterán
Nemá', hogy csak én használok Greenify-t.
-----
Valakinek van esetleg ötelete arra, hogy a felesleges softkey-eket hogyan lehetne eltüntetni? (kamera, volume +/-).
Root már van, de eddig nem találtam semmi használható leírást.
Esetleg valaki már megcsinálta és van egy flashelhető ZIP-je, a SystemUI-hoz, az sem lenne rossz.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Na, pár nap használat után a következőket nem sikerült megoldanom se root-tal, GravityBox-szal, se sehogy:
- A lezáróképernyőről az Op3nDott-os logót kiírtani, egy teljesen stock droidosat berakni a helyére, ami mindig megjelenik, ha feloldom a képernyőt. (Több ilyen alkalmazást is próbáltam, egyik sem felelt meg ennek)
- A navigciós sávról a kamera és hangerő fel/le gombokat eltűntetni és a 3 megmaradó gombot középre rakni. (GravityBox-ban nem találtam opciót ikon eltüntetésére a NavBar-ból, SoftKeyZ Root meg csak ikonokat cserélt a 3 középső gombon, de azzal sem tudtam eltüntetni őket.)
- A Greenify-t rendesen működésre bírni, se normál, se root, se boost módban nem megy, egyszerűen, ha az Xposed-ben aktiválva van az alkalmazások nem nyílnak meg, hanem kifagynak, elsötétül a kép, az egész UI újraindul.
- A tablet gyári állapotának lementése, szükség esetén annak visszaállítása és anak módja. Csak az ideiglenes CWM-et találtam, amivel a rendszerfileokat ugyan vissza lehet hozni, ha arról van szó, de az nem teljes recovery, erre is kéne valami megoldás, hogy esetleg a partíciók méretével tudjak mókolni kicsit utána.
-
scream
veterán
válasz vargalex #4956 üzenetére
Amelyikre nem sikerült felrakni a frissítést azon valószínűleg nem fogsz már tudni bejutni a recovery-be, mert sehogy se fog bejönni, csak egy pillanatra felvillan és annyi. Ha mégegyszer megpróbálod a frissítést, akkor már reboot után a rendszer sem fog elindulni. Én cseréltetném.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz kenesei1982 #5197 üzenetére
OBB-ket nem fogja neked átrakni, azt foldermount-tal kell megoldanod.
-
scream
veterán
válasz Rodzser Mór #5554 üzenetére
Lehet a kábel rossz.
-
scream
veterán
válasz Simba86 #10287 üzenetére
szééép. Akkor ez meg van, csak azt hittem van újabb, ami nincsen elcsúszva. Mert igazából engem már nagyon zavar, hogy épp csak annyival van arrébb (balrább), hogy zavarja a szememet, ha pl a főképernyőn vagyok, aztán úgy láttam (mostmár látom, hogy rosszul), hogy a te screenshotjaidon középen van.
Köszi.
Még annyi, hogy a zip flashelős történeteket (LG keyboard) a temporary cwm-ből raktad fel? Vagy azóta esetleg már van fix CWM is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest