- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonerz
aktív tag
Ma én is szereztem egy ilyet 3000 Ft-ért.
Egyből összehaverkodtak a smart prime 6-al és az app is működik, bár tényleg nem egy nagy durranás.Aki most vette annak a tescoban a dobozban lévő garjegyet pecsételték, vagy azt mondták hogy a blokk a gar és 6 hónap. Nekem az utóbbit mondták.
rdt89
A leírásban az van hogy 30 percet kell tölteni.
Az enyém padlón volt, rádugtam a töltőre és 30 perc múlva fullon volt. -
rdt89
addikt
Első alkalommal mennyit kell tölteni?
2 órát hagytam a töltőn, levettem teli volt a kijelző, onnantól meg össze-vissza jelzi a töltöttséget. Kiírja, hogy tele, aztán már lemerült állapotot mutat, majd félig feltöltöttet. Remélem beáll magától, nem szeretném visszavinni. Ma vettem 3 ezerért. -
ttt1
őstag
3 munkanap alatt vissza lehet vinni ..
-
peje
tag
Meg kell mondjam, nagyon kecsegtető volt az ára 2990 Ft -ért, gondoltam kiprobalom, de kételkedem abban, hogy ér-e ennyit. A Bluetooth eszközök között nem szerepel a listában, nem találja a telefon. Az app elinditasakor megy a szinkron, ha világít a kijelző. Bár akkor sem elsőre.
-
peje
tag
A kódot kiírja a kijelzője amikor párosítod. A szinkron pedig csak akkor megy ha világít a kijelző. Nekem nagy gondom, hogy nehezen találom azt a mozdulatot, ahogy mutatja az infókat.
-
ttt1
őstag
Ha valaki dülőre jut vele írja le nekem a párosítási kódnál elakad (0000 nem veszi be) szal lehet holnap megyvissza ...
-
ghostie
tag
Szia,
Vettem én is egy ilyen karperecet, de nem megy a szinkronizálás.
Ha simán bluetoothon keresztül próbálok kapcsolódni nem ismeri fel a telefon/tablet (3 féle készülékkel próbáltam, 4.4-es Androiddal). Be kell valahogy kapcsolni a bluetoothot a karperecen? Volt már olyan hogy megjelent rajta a bluetooth jel, de pár másodperc elmúltával a kijelző kikapcsolásával el is tűnt.Próbáltam már az alkalmazásból is kapcsolódni (azt írja tartsam bekapcsolva a kijelzőt, szóval próbáltam ritmusosan rázni
, de persze onnan sem megy.
Tudnál segíteni?
Köszönöm
-
Tom43
újonc
Hátha érdekel valakit, mától kapható a Tescoban az Op3n dott GetFit okosóra- fitneszkarkötő, mobiltelefonnal Bluetooth-on kommunikál (iOS és Android is), és az ár/értékarány figyelemreméltó, csak 3000 Ft…
http://tesco.hu/akcios-termekek/auto-otthon-szorakozas/mobilkommunikacio/op3n-dott-okoskarkoto
Nekem működik jól, google account-tal belépve gyors, idővel rögtön szinkronizál, órának is jó, strapabíró...
-
ttt1
őstag
Valami változott azóta? Most megint akciós és látom a progit frissítették áprilisban. Azóta is nehezen szinkronizál vagy javították a hiányosságokat?
-
Turcy086
tag
Tegnap este láttam, XVII. kerületi tescoba 5995 forint! Vadi új bontatlan csomag, van több féle, több színben. Egy hete 10 ezer körül volt.
-
Barito
csendes tag
Mennyi idő alatt állítja be kb az órát?Fél órája szinkronizáltam és még mindig nem a megfelelő időt mutatja...
-
d@vee
őstag
Lenne egy hülye kérdésem
Az időt hol álltom be rajta?
-
TK36
aktív tag
orion1025 (#15): a futópadokba is hasonló ketyerék vannak amik ezeket tudják mutatni.
A múltkor a BBC Click műsorában teszteltek 6 ilyen karperecet.
Az eredmények eléggé eltérőek lettek - tán két azonos nem is volt.
A lényeg ezeknél az algoritmus, ami alapján megpróbálja a szerkezet megsaccolni az eredményt. -
Degeczi
nagyúr
Rágugliztam, és bizony vastagon kuruzslás:
"Experts say that while most trackers can in theory tell when a person is awake versus asleep, they are prone to mistakes. And as far as distinguishing sleep stages, trackers that include only an accelerometer as their sensor, can't do what they claim," said Hawley Montgomery-Downs, a sleep researcher and associate professor at West Virginia University, who has studied the accuracy of sleep trackers.That's because although an accelerometer monitors your movement, "you move the same amount whether you're in deep sleep, or lighter stages of sleep," Montgomery-Downs said."
-
Lehet, de én Mi Bandről beszélek. Az egész onnan indult, hogy kuruzslás az alvás, meg a mély alvási időszak megállapítása. A Mi Band meglepően pontosan készít statisztikát az alvásról úgy, hogy nem is kell állítani semmit. Vagyis nem látok benne semmi kuruzslást. Aztán már elmentünk más irányba is.
-
Degeczi
nagyúr
Ha mozogsz, igen.
Ez azonban csak egy csuklódra helyezett pánt, ami fene tudja mennyire megbízhatóan érzékeli a nem hirtelen mozgást, különösen, ha pont nem azt a kezed érinti (sőt: arra is olvasni panaszt, h a kéz megrázását sem mindig veszi észre, amikor az időre vagy kíváncsi, tehát még akkor sem biztos)
Ráadásul még az alvási időszakot is csak egy előre megadott beállításból veszi, nem tényleges ágybakerüléstől.
Ezekre alapozni egy "alvásminőségmegállapítást" finoman szólva önámítás, ha úgy jobban tetszik (de inkább kuruzslás). -
Halkow.
senior tag
ébreszen rezegjen jelezze a dolgokat stb.
másra nem hiszem hogy használnám... -
orion1025
őstag
Mi ez a nagy karperec mánia manapság? Vagy lehet én vagyok ennyire szocializálatlan, de nem látom létjogosultságát az ilyen ketyeréknek!?
Ha futni akarok, akkor futok amíg azt jónak látom, vagy az erőnléti szintem meghatározza, ellenben a megtett távhoz és hasonlókhoz ne egy karperec legyen placebó és amiatt veregessem meg a saját vállam. Arról nem is beszélve, hogy sok sportnál akadékok ezek a holmik, olyan, mint zsebes gatyában vízbe ugrálni.....
-
kelzsoca
félisten
A 4.5k egy nagyon akciós ár volt (mint ahogy a tablet is 15k-ért volt kapható) valószínűleg ki akarták söpörni a készletet, mert a normál áron senki nem vitte, igaz most ismét visszaállt a valós árra, valószínűleg a tablet és a karperec bukása után a tesco inkább felhagy a saját márkás eszközök árusításával.
-
Quqesz
nagyúr
Vettem,használtam,csalódtam,visszakaptam az árát.... Nekem a program csak a napi adatokat töltötte le,heti havit nem és az alvás figyelés sem volt rendben. 4,5e sem ért...viszont alternatívaként tudom ajánlani a német Technaxx(13000,-) és a Beurer(25000) karperecek,ezek jók. Van a madarasnak is Qilive,de a progit lepontozták rendesen(16000).
-
Degeczi
nagyúr
Ez viszont nem a gyártón múlt, hanem az Androidon: csak a 4.3-től létezik a BT Low Energy támogatás (ami érthető módon alapvető ilyen jellegű kütyükhöz)
Ezzel együtt valóban kidobott pénz a 4.5e is, hiszen egy buta lépésszámláló az egész, semmi más (és mivel minden okostelefonban van g-szenzor, azokra akár ingyen is telepíthető lépésszámláló)
Pl. az általad említett Lidis/Aldis óra sokkal többet ér, mert a mellkasövvel mért pulzusszám alapján jól tudja saccolni a kalóriaégetésed bármilyen sport alatt - míg ez a Tesco-s óra csak futáshoz használható (mivel pulzust nem tud mérni, csak a lépéseket)
-
DiamondBack
senior tag
Az egéaz opendott dolognak a vezérelve az hogy olcsón szart... 2 tabletet vittem vissza (karácsonyi ajándék volt sógorom gyermekeinek,nem picit volt égő kibontás után hogy bedöglött,legszívesebben a tesco bejárattól hajítottam volna be), és irigykedve olvasom azoknak a szerencséseknek az írásait akik kifognak egy működő használható tipust, komolyan mint egy szerencsejáték pici befektetéssel lehet hogy nyersz egy jót ☺
-
atike
nagyúr
....gazdaságos...?
Na ez sem olyasmi, amit szaladok megvenni....
-
Vikt0r
aktív tag
Milyen IP védelemmel rendelkezik?
-
petipetya
nagyúr
18 ezer a rendes ára? Annyiért vicc, eddig a Xiaomi MI Band tűnik a legjobbnak a nagyon olcsó kategóriában.
-
Tin
veterán
ez a cikk egy hsz-be belefért volna, egyszerűen nulla az információtartalma. ne haragudj, szerző...
-
Dr. Oid
aktív tag
Ráadásul tegnap már megint 18k volt, legalábbis a Fogarasi úton.
-
Fr0z3n
őstag
Az a 4-6 nap valójában 2. Megvettem, de egy kalap x@r. Időt mutatni jó max.
-
Konkrét akkuidőt írhattál volna. De amúgy ja, a Xiaomi Mi Bandhez képest eléggé harmatos.
-
vadkörte
addikt
Sajnos nálam már ott "megbukott" a teszkós karperec, hogy a GetFit+ csak 4.3-tól felfelé kommunikál. Csak ez miatt nem fogok másik telefont venni.
Ha a karkötő kompatibilis lenne mondjuk a Google Fitness-szel, és 4.2 alatt is képes lenne kommunikálni a telefonnal akár még értelmét is látnám. Viszont amire nekem kellene egy ilyen karperec arra csak a komolyabbak alkalmasak. 40-60E-et egy vacak karperecért nem áll szándékomban adni. Így lejjebb adtam az elvárásokból és vettem egy 6E Ft-os Crivit fitness órát mellkasövvel.
Edzés és kerékpározás közben ez is tud jelezni, ha épp az infarktus szélén állok. Ha komolybbak lesznek az igények beszerzek valami csatlakoztatható Polar cuccot... -
dani993
senior tag
Kidobott pénz. Én is láttam ennyi pénzért, de sütött róla hogy nem tud semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ebben a tesztben a Tesco saját márkás fitnesz kiegészítőjét szeretném bemutatni
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest