- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rdt89
addikt
Ez a progi tud külön ébresztést is az órának adni, nem csak az alvást figyelni. Valamint ha elérjük a napi célt, amit beállítottunk elkezd rezegni. Ég és föld a két program között a különbség, és ne ma Tesco-s javára.
-
b_alazs
tag
Rezgő ébresztést tudja?
Köszi,
B -
Upo
addikt
Nem kell csiszolni az appon semmit, törölni kell a pi..ba, Fel kell tenni a Zeroner-t és használni. Ez az eredeti i6 smart bracelet gyári szoftvere. Hívást és értesítéseket is kinyomja az órára, és net elérés nélkül is működik. Nem olvastok vissza?
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
ttt1
őstag
Most 3 e v 1 e?Mert ezresért veszek én is
-
harry3
őstag
Én is vettem egyet, de holnap viszem vissza. Sikerült egyszerűen párosítani, viszont az akkuidőt össze-vissza írja ki: hol négyet mutat, utána hármat, majd megint négyet, ezt pár óráig, majd leesik kettőre és ugyan ezt játssza, csak hol kettő, hol egy csík. Nagyon megbízható, így azt sem tudom, hogy ténylegesen mikor várhatom a lemerülést. Az óra még el is menne(ha normálisan működne) 3000Ft-ért(nem is tudom hogy gondolták az eredeti árát, kész zsákbamacska), de az alkalmazás, hát nem minősíteném.
Plusz még a kijelző folyton bekapcsol, ahogy mozgok, váltogatja magát. A lépéseket is össze-vissza méri lépek ötöt, semmit sem számol, ülve megnézem párszor az időt mutat 30 lépést.[ Szerkesztve ]
-
r66
aktív tag
Én ma vittem vissza, mert ugyan az Op3nDott telefon felismerte, de egyáltalán nem szinkronizált, még az órát sem állította be, pedig kettővel is próbáltam. Amúgy is egy szerencsétlen megoldás, hogy állandóan rázogatni kell, hogy - elvileg - szinkronizáljon. Még a 999 Ft-ot sem éri meg szerintem - macerás a kezelése, még akkor is, ha véletlenül működik. Legalább egy nyomógombot rárakhattak volna szinkronizáláshoz, képernyő bekapcsoláshoz.
-
Pantal
senior tag
Sziasztok! Be lehet ezen állítani a pontos időt telefon nélkül? Vettem egyet 2997 Ft-ért, pusztán időjelzés miatt, de eddig nem találtam leírást erre. Köszönöm!
-
Upo
addikt
Volt nálam 3 napig, úgyhogy annyira nem éget a vágy mint mielőtt megvettem, még így a másik szoftver tudatában sem, nem fogok szaladni megnézni hogy van-e még belőle. Még 3e-ért is határeset, kicsit olcsóbban van most a mi band, igaz hogy nem ír ki semmit, de az legalább jól működik. 18-ért semmiképp, pláne hogy 20$ körül van az eredeti i6 smart bracelet.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
Kár. Ha azt is tudta volna akkor most biztos visszamennék megint venni, de így még meggondolom. Ha akkor kiderül ez a másik szoftver mikor még nem vittem vissza akkor valószínű megtartom, úgy használhatatlan volt, ezzel a szofttal már meggondolandó.
-
LSiki
tag
A eredeti karkötő (Buyee i6) saját programját használva (Google Play - Zeroner) több funkció válik elérhetővé. Lásd sedentary reminder (túl sokat ülsz), hívás és üzenet jelzés felirattal és vibrálással (igen , van benne vibra motor is).
A negatívuma hogy jobban eszi az akksit, viszont nem kell minden ki-be kapcsolás után bejelentkezni.
A szinkronizáció kicsit könnyebben megy mint a getyfittyel, de itt is vannak problémák. Az alvás statisztika illetve figyelés nagyon nem akar működni.
Nem tudom ki és kinek adott megbízást a szoftver "fejlesztésére", de nagy bakot lőttek az biztos. A karkötő "rejtett" lehetőségeit kihasználva mindenképp nagyobb sikert aratott volna.
[link]Ha kérdeznek, válaszolok.
-
Upo
addikt
Visszavittem, azonnal kiszámolták a pénzt, miband rendelve.
-
JeffDebr
tag
végül megoldódott. a programmal sikerült regisztrálni és szinkronizálta
magát a karkötő: beállt az óra. így megtartom!Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
Upo
addikt
Először a beállításokba se tudtam lépni, rögtön kiugrott, párosítani se akarta csak állt mint a . Néhány telefon újraindítás és próbálkozás után már át tudtam tenni magyarra, utána egyszer előjött egy varázsló ahol az adataimat beadtam, utána már volt beállítások menü is. De minden sikertelen lépés után teló újraindítás.
Ja eleinte még a fiókkal is baj volt, nagy nehezen sikerült regisztrálni, először beírtam az adatokat de nem tudtam leok-zni. Újraindítás. Siker, akkor meg bejelentkezésnél nem akarta elfogadni, hiába nyomtam a gombot, úgy maradt a képernyő. De végül meglett. Szóval elsőre semmi se működik, de addig kell próbálkozni amíg. Vagy visszavinni az egészet a tecsóba.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
ttt1
őstag
Nekem összeomlott a progi és elküldtem a jelentés de vmi magyar fószernek ment gmailra..szal lehet vele kéne felvenni a kapcsolatot
-
-
Upo
addikt
Én is erősen töprengek hogy visszavigyem, gyakorlatilag semmit se tud, de azt legalább kevés ideig.
A lépéseket is össze-vissza számolgatja, mire a székben ülve sikerült összepárosítani meg beállítani az adataimat, próbáltam párszor a csuklófordításos bekapcsolást, bele is ugrott kicsit több mint 500 lépés. A székben ülve.
Találtam egy tesztet, ott se írnak túl jókat, persze már a vásárlás után akadtam rá, az alapján meg se vettem volna.
Nálam i vagy érzékeli a csoklófordítást, vagy nem, de inkább nem. Csak akkor ad át adatot, ha megy a program, nem tudom a telefonon csak úgy megnézni, hogy hol tartok. El kell indítani a programot, karkötőt felrázni, ha sokadikra sem akar akkor szoktam egy kicsit kopogtatni is, és úgy forgatni, akkor egyszer csak elindul. Akkor a program felismeri (többnyire), és átveszi a számokat. De ha kikapcsol a karkötő kijelzője akkor már nem annyira. A program néha valamelyik menüpontra dob egy hátast, bezáródik, akkor következő próbánál talán működik. A lépészámot gyakorlatilag tetszése szerint növelgeti, van mikor egy helyben állva növeli, van mikor menet közben áll a számláló. Rezegni csak az alvás üzemmód két idejénél rezeg, és mikor úgy gondolja hogy elértem a beállított lépésszámot, pl. a múltkor ülök a tv előtt, egyszer csak rezeg mint a veszedelem, akkor értem el a lépésszámot .
Szerintem vissza is viszem amíg nem késő, még ha bejövő híváskor rezegne akkor lehet hogy megkegyelmeznék, de így nem használható semmire.Esetleg meg lehetne keresni az eredeti gyártót amit átcímkéztek, hátha annak értelmesebb a szoftvere, de ha direkt csak a tecsónak csináltatták akkor az is bukó. De nincs rá idő, lejár a 3 nap.
-
ttt1
őstag
Nu kb másfél napig jutottam egyenlőre a készenlét tekintetében...
-
kanyi51
senior tag
Csütörtökön vettem szombat délbe visszaadtam, nem kapcsolódott semmihez sem (pl. op3ndot tablet) nem kell. Sz@r . Nem ér ez 3 ezret sem, nem hogy az előtte levő árakat.
-
ttt1
őstag
Lehet 2 3 töltés után helyrerázódik vagy vigyem vissza?Illl mennyit kéne neki mennie?Kinek mit tud aki vett?
-
JeffDebr
tag
csütörtökön vetted, tehát a 3munkanap hétfőn jár le. mert ugye vasárnap zárva a Tesco is.
Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
JeffDebr
tag
ma vettem egy ilyen csodát, megtalálták egymást az LG G2minivel,
de az óra nem állította be magát.
vagy van valami trükk? segítsetek! köszi[ Szerkesztve ]
Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
ttt1
őstag
Tudtok most segíteni.Ma jár le 2 óra mulva a 3 napos munkanap (ill csütörtökön lett véve akokr onnantól számít a 3 nap az szombat vagy hétfő?) ,de sajna 7 óra alatt nekem 2 csík maradt a tölöttségből az normális v szar az aksija ?
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
Ez nem produkálja azt a problémát. Kicsit nehezebb volt a szinkronizáció, de legalább ez már bekapcsol. A másik 10 rázásból 1szer kapcsolt be, végül is az is jó edzés ha úgy vesszük. Akkumulátora meg 5 percig bírta 30 perces töltés után, ez meg már 1.5 órája teljes töltöttségen van gond nélkül, így eddig marad, és bejön a készülék. A telefonos app-ja is szerintem most fejlődni fog, mert a tescoba mikor vettem délelőtt volt vagy 3-400 és mikor mentem cseréltetni délután 6kor már csak 20-30 volt. Szóval lesz felhasználó sereglet.
[ Szerkesztve ]
-
tonerz
aktív tag
Ma én is szereztem egy ilyet 3000 Ft-ért.
Egyből összehaverkodtak a smart prime 6-al és az app is működik, bár tényleg nem egy nagy durranás.Aki most vette annak a tescoban a dobozban lévő garjegyet pecsételték, vagy azt mondták hogy a blokk a gar és 6 hónap. Nekem az utóbbit mondták.
rdt89
A leírásban az van hogy 30 percet kell tölteni.
Az enyém padlón volt, rádugtam a töltőre és 30 perc múlva fullon volt. -
rdt89
addikt
Első alkalommal mennyit kell tölteni?
2 órát hagytam a töltőn, levettem teli volt a kijelző, onnantól meg össze-vissza jelzi a töltöttséget. Kiírja, hogy tele, aztán már lemerült állapotot mutat, majd félig feltöltöttet. Remélem beáll magától, nem szeretném visszavinni. Ma vettem 3 ezerért.[ Szerkesztve ]
-
ttt1
őstag
3 munkanap alatt vissza lehet vinni ..
-
peje
tag
Meg kell mondjam, nagyon kecsegtető volt az ára 2990 Ft -ért, gondoltam kiprobalom, de kételkedem abban, hogy ér-e ennyit. A Bluetooth eszközök között nem szerepel a listában, nem találja a telefon. Az app elinditasakor megy a szinkron, ha világít a kijelző. Bár akkor sem elsőre.
Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba.
-
peje
tag
A kódot kiírja a kijelzője amikor párosítod. A szinkron pedig csak akkor megy ha világít a kijelző. Nekem nagy gondom, hogy nehezen találom azt a mozdulatot, ahogy mutatja az infókat.
[ Szerkesztve ]
Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba.
-
ttt1
őstag
Ha valaki dülőre jut vele írja le nekem a párosítási kódnál elakad (0000 nem veszi be) szal lehet holnap megyvissza ...
-
ghostie
tag
Szia,
Vettem én is egy ilyen karperecet, de nem megy a szinkronizálás.
Ha simán bluetoothon keresztül próbálok kapcsolódni nem ismeri fel a telefon/tablet (3 féle készülékkel próbáltam, 4.4-es Androiddal). Be kell valahogy kapcsolni a bluetoothot a karperecen? Volt már olyan hogy megjelent rajta a bluetooth jel, de pár másodperc elmúltával a kijelző kikapcsolásával el is tűnt.Próbáltam már az alkalmazásból is kapcsolódni (azt írja tartsam bekapcsolva a kijelzőt, szóval próbáltam ritmusosan rázni , de persze onnan sem megy.
Tudnál segíteni?
Köszönöm
-
Tom43
újonc
Hátha érdekel valakit, mától kapható a Tescoban az Op3n dott GetFit okosóra- fitneszkarkötő, mobiltelefonnal Bluetooth-on kommunikál (iOS és Android is), és az ár/értékarány figyelemreméltó, csak 3000 Ft…
http://tesco.hu/akcios-termekek/auto-otthon-szorakozas/mobilkommunikacio/op3n-dott-okoskarkoto
Nekem működik jól, google account-tal belépve gyors, idővel rögtön szinkronizál, órának is jó, strapabíró...
-
ttt1
őstag
Valami változott azóta? Most megint akciós és látom a progit frissítették áprilisban. Azóta is nehezen szinkronizál vagy javították a hiányosságokat?
-
Turcy086
tag
Tegnap este láttam, XVII. kerületi tescoba 5995 forint! Vadi új bontatlan csomag, van több féle, több színben. Egy hete 10 ezer körül volt.
-
Barito
csendes tag
Mennyi idő alatt állítja be kb az órát?Fél órája szinkronizáltam és még mindig nem a megfelelő időt mutatja...
-
d@vee
őstag
Lenne egy hülye kérdésem Az időt hol álltom be rajta?
Ja
-
TK36
aktív tag
orion1025 (#15): a futópadokba is hasonló ketyerék vannak amik ezeket tudják mutatni.
A múltkor a BBC Click műsorában teszteltek 6 ilyen karperecet.
Az eredmények eléggé eltérőek lettek - tán két azonos nem is volt.
A lényeg ezeknél az algoritmus, ami alapján megpróbálja a szerkezet megsaccolni az eredményt.[ Szerkesztve ]
-
Nem, én egy ideig Nexus 5-tel használtam.
Ezek a kritériák a használathoz (androidhoz):
- Bluetooth 4.0 (ez a minimum BT verzió!)
- Android 4.4 (de 4.3-on is megoldható)
- Mi Fit nevű app telepítve a telefonraÉs ennyi.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Degeczi
nagyúr
Rágugliztam, és bizony vastagon kuruzslás:
"Experts say that while most trackers can in theory tell when a person is awake versus asleep, they are prone to mistakes. And as far as distinguishing sleep stages, trackers that include only an accelerometer as their sensor, can't do what they claim," said Hawley Montgomery-Downs, a sleep researcher and associate professor at West Virginia University, who has studied the accuracy of sleep trackers.That's because although an accelerometer monitors your movement, "you move the same amount whether you're in deep sleep, or lighter stages of sleep," Montgomery-Downs said."
-
Lehet, de én Mi Bandről beszélek. Az egész onnan indult, hogy kuruzslás az alvás, meg a mély alvási időszak megállapítása. A Mi Band meglepően pontosan készít statisztikát az alvásról úgy, hogy nem is kell állítani semmit. Vagyis nem látok benne semmi kuruzslást. Aztán már elmentünk más irányba is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Degeczi
nagyúr
Ha mozogsz, igen.
Ez azonban csak egy csuklódra helyezett pánt, ami fene tudja mennyire megbízhatóan érzékeli a nem hirtelen mozgást, különösen, ha pont nem azt a kezed érinti (sőt: arra is olvasni panaszt, h a kéz megrázását sem mindig veszi észre, amikor az időre vagy kíváncsi, tehát még akkor sem biztos)
Ráadásul még az alvási időszakot is csak egy előre megadott beállításból veszi, nem tényleges ágybakerüléstől.
Ezekre alapozni egy "alvásminőségmegállapítást" finoman szólva önámítás, ha úgy jobban tetszik (de inkább kuruzslás).[ Szerkesztve ]
-
Nem kuruzslás. Ha mélyen alszol, egyáltalán nem mozogsz. Ha felületesen alszol, akkor meg öntudatlanul mozogsz. Utóbbi a test védelmi mechanizmusa a felfekvések elkerülése ellen.
-
Halkow.
senior tag
ébreszen rezegjen jelezze a dolgokat stb.
másra nem hiszem hogy használnám... -
orion1025
őstag
Mi ez a nagy karperec mánia manapság? Vagy lehet én vagyok ennyire szocializálatlan, de nem látom létjogosultságát az ilyen ketyeréknek!? Ha futni akarok, akkor futok amíg azt jónak látom, vagy az erőnléti szintem meghatározza, ellenben a megtett távhoz és hasonlókhoz ne egy karperec legyen placebó és amiatt veregessem meg a saját vállam. Arról nem is beszélve, hogy sok sportnál akadékok ezek a holmik, olyan, mint zsebes gatyában vízbe ugrálni.....
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
-
kelzsoca
félisten
A 4.5k egy nagyon akciós ár volt (mint ahogy a tablet is 15k-ért volt kapható) valószínűleg ki akarták söpörni a készletet, mert a normál áron senki nem vitte, igaz most ismét visszaállt a valós árra, valószínűleg a tablet és a karperec bukása után a tesco inkább felhagy a saját márkás eszközök árusításával.
-
Quqesz
nagyúr
Vettem,használtam,csalódtam,visszakaptam az árát.... Nekem a program csak a napi adatokat töltötte le,heti havit nem és az alvás figyelés sem volt rendben. 4,5e sem ért...viszont alternatívaként tudom ajánlani a német Technaxx(13000,-) és a Beurer(25000) karperecek,ezek jók. Van a madarasnak is Qilive,de a progit lepontozták rendesen(16000).
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Degeczi
nagyúr
Ez viszont nem a gyártón múlt, hanem az Androidon: csak a 4.3-től létezik a BT Low Energy támogatás (ami érthető módon alapvető ilyen jellegű kütyükhöz)
Ezzel együtt valóban kidobott pénz a 4.5e is, hiszen egy buta lépésszámláló az egész, semmi más (és mivel minden okostelefonban van g-szenzor, azokra akár ingyen is telepíthető lépésszámláló)
Pl. az általad említett Lidis/Aldis óra sokkal többet ér, mert a mellkasövvel mért pulzusszám alapján jól tudja saccolni a kalóriaégetésed bármilyen sport alatt - míg ez a Tesco-s óra csak futáshoz használható (mivel pulzust nem tud mérni, csak a lépéseket)
-
DiamondBack
senior tag
Az egéaz opendott dolognak a vezérelve az hogy olcsón szart... 2 tabletet vittem vissza (karácsonyi ajándék volt sógorom gyermekeinek,nem picit volt égő kibontás után hogy bedöglött,legszívesebben a tesco bejárattól hajítottam volna be), és irigykedve olvasom azoknak a szerencséseknek az írásait akik kifognak egy működő használható tipust, komolyan mint egy szerencsejáték pici befektetéssel lehet hogy nyersz egy jót ☺
-
atike
nagyúr
....gazdaságos...?
Na ez sem olyasmi, amit szaladok megvenni....
-
Vikt0r
aktív tag
Milyen IP védelemmel rendelkezik?
-
petipetya
nagyúr
18 ezer a rendes ára? Annyiért vicc, eddig a Xiaomi MI Band tűnik a legjobbnak a nagyon olcsó kategóriában.
"nincs rá lezsóidő"
-
Tin
veterán
ez a cikk egy hsz-be belefért volna, egyszerűen nulla az információtartalma. ne haragudj, szerző...
-
Dr. Oid
aktív tag
Ráadásul tegnap már megint 18k volt, legalábbis a Fogarasi úton.
-
Fr0z3n
őstag
Az a 4-6 nap valójában 2. Megvettem, de egy kalap x@r. Időt mutatni jó max.
-
Konkrét akkuidőt írhattál volna. De amúgy ja, a Xiaomi Mi Bandhez képest eléggé harmatos.
-
vadkörte
addikt
Sajnos nálam már ott "megbukott" a teszkós karperec, hogy a GetFit+ csak 4.3-tól felfelé kommunikál. Csak ez miatt nem fogok másik telefont venni.
Ha a karkötő kompatibilis lenne mondjuk a Google Fitness-szel, és 4.2 alatt is képes lenne kommunikálni a telefonnal akár még értelmét is látnám. Viszont amire nekem kellene egy ilyen karperec arra csak a komolyabbak alkalmasak. 40-60E-et egy vacak karperecért nem áll szándékomban adni. Így lejjebb adtam az elvárásokból és vettem egy 6E Ft-os Crivit fitness órát mellkasövvel.
Edzés és kerékpározás közben ez is tud jelezni, ha épp az infarktus szélén állok. Ha komolybbak lesznek az igények beszerzek valami csatlakoztatható Polar cuccot...Üdv. V. Körte
-
dani993
senior tag
Kidobott pénz. Én is láttam ennyi pénzért, de sütött róla hogy nem tud semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest