Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
RetepNyaraB #36258 üzenetére
Nem szívtam fel magam, bár az bassza a csőröm ,mikor valaki azzal jön, hogy neki mindegy, ő úgy sem használná, meg úgy is jó az ami nálam hiba.
Örülök neki, hogy vannak akik megelégednek az alap szolgáltatásokkal de én hagy használnám a ficsőröket ha már a lehetőség adott lenne
Tudom, sokan vannak úgy, hogy azt hiszik a saját nézőpontjukon (és használati szokásukon) kívül más nem is létezik.
Ugye kano? -
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #36258 üzenetére
Megírtam neki a választ, de inkább nem küldtem el.
Sokan vannak úgy, hogy azt hiszik a saját nézőpontjukon (és használati szokásukon) kívül más nem is létezik.
De sajnos ilyen Mo.Obyboy
Tegnapig a Carbont használtam, de most váltottam. Citrus-CAF van most fent. 1 bajom van vele, hogy nem működik az NFC valamiért. Egyébként egész jó rom. -
virkir
veterán
válasz
RetepNyaraB #36242 üzenetére
És 41.
Nincs különösebb hibája?
Az ficsőr, hogy a taskvaltobol folyamatosan kidobja az appokat, de csak onnan mert ikonról megnyitva látszik, hogy simán futott.
Sleepben random vagy megy vagy nem az email szinkron.
Az értesítési LED az istennek nem megy illetve official lineage-n szintén otletszerű a működése.
Aki kitalálta a substratumot azt evőpalcikaval vernem agyhelyen.
Értesítési savbol ha mar két email-t jelez nem tudok törölni csak válaszolni. Na ezért is kijár a saller.
Igy strandról hirtelen
Ja a romok lineage utolsó nightly, ulineage két utolsó. -
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #36172 üzenetére
Nekem ennyit mondtak szállítással együtt.
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #36101 üzenetére
Köszönöm!
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #36095 üzenetére
Akkor nem csak én használom elégedetten...
-
Dolphine
addikt
válasz
Köszönöm a választ!
Azt hiszem ez a program volt, amire gondoltam. (Melyik pontosan mert kettő is van!)A Wazevel kapcsolatos hír az nagyon nem jó! :-(
LOSról uLOSra és vissza elég egy Full Wipe (data, system, cache)?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Jáj a szerkesztési idő...
Szóval a SultanLOS mellett Waze elég sokszor kilép nekem, Horvátországban, hotspotról netezve (ugye rossz a hálózati kártyám). -
Saccco
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #36039 üzenetére
És emez?
-
tatomi92
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #36033 üzenetére
Köszi.
Tehát akkor a "kézi" módszerrel 6.0.1 alatt is feltudom nyitni a bootloader-t, tudok root-olni és TWRP-t flashelni, igaz?
-
eddie1978
senior tag
válasz
RetepNyaraB #36025 üzenetére
A zajszűrést kikapcsolva kipróbálom. HDR kb 1000-ből egyszer kell. Hosszú záridő már többször jól jönne. Ezeket amit írsz végigjártam, kivéve a kernel/blobs cserét. Maradok még Sultan MM rom-on. Majd pár verzió múlva felrakom a Sultan Nougat-ot. Volt már fent, de visszaraktam a MM-t.
Most lőttem pár képet a 9 éves tükrössel. Más világ. Marad a One. Lehet beszerzek egy MILC gépet majd.
-
grizlisandor
veterán
válasz
RetepNyaraB #36002 üzenetére
Persze, az a legegyszerűbb.
Köszi, és legyen pár soros magyarázat is hozzá vagy csak annyi, hogy rossz továbbra is?
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #35943 üzenetére
Köszi.
Csak a HillClimbRacing2-vel szoktam játszani, nem egy SOC gyilkos játék szerintem. Az viszont pozitív ha jól összerakta a kamerát. -
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #35920 üzenetére
Érdekes egyébként, mert pl. én úgy gondoltam még az elején, hogy bármilyen img telepíthető lesz twrp-ből, erre nem.
Obyboy
TWRP alól is felmegy (de az Istallban át kell állítani img-re. -
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #35916 üzenetére
(#35917) Scarabeus: A Nova nekem is nagyon bejött. Ha szerencséd van kifogsz egy akciós időszakot és ~124Ft-ért meg is tudod venni.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #35916 üzenetére
Köszönöm szépen a kifejtést, nem szándékozom én ezt piszkálni.
Természetesen, rom.zip-ről van szó, bocsánat az elírásért.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #35914 üzenetére
Rendben, akkor belső tárhelyet is kipucolom.
Igazából nem használtam Titaniumot meg semmi más egyéb backup appot korábban, letöltögetem azt a párat Play Storeból ami eddig is fent volt aztán kész. Annyira nem sok appról van szó, hogy fél óránál többet igénybe vegyen.Illetve semmilyen launchert nem használtam még, mindig megvoltam elégedve a system félével. Nem hiszem, hogy kivette volna ezeket a featureokat (kopp ide-kopp oda), inkább bővíti az eddigieket.
Még annyit kérdeznék, hogy mi az, hogy 'kernel'?
Az bele van építve a ROM img-be, nem kell külön lecserélni?
-
elperroloco
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #35909 üzenetére
Nem, nem, én is olyasmire gondoltam, mint a titanium. Csak annyi lenne, hogy amit nem akarok használni és csak mondjuk letiltani lehetne, akkor azt törlöm-és le van a gond...
-
elperroloco
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #35905 üzenetére
Köszkösz✌️
Lehet kipróbálom -
elperroloco
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #35900 üzenetére
Egy linket tudnál dobni erről a groundzero tesla romról, megköszönném
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #35900 üzenetére
Ennyi közösségi sz@r azért megfekteti! Nekem csak face van, de az is alternatív appal.
-
elperroloco
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #35895 üzenetére
Csak nekem ÁLLTÁBAN merül qrva sokat... Bár tegnap éjjeltől az RR rommal egy picivel jobb a helyzet....
Most feltoltam az uolos-t, kb egy órája 89%-nál; most 72%.. -
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #35895 üzenetére
Nekem is 3 éves az akku, de a 5-5,5 óra megvan (1 napos standby esetén).
-
hedgehog
senior tag
válasz
RetepNyaraB #35887 üzenetére
nem távoli elérés a hardreset, nálam a képernyő sárgásodásnál is ez volt a default első válasz, megcsináltam én, újra lefotóztam nekik a sárga foltokat, másnap már léptünk is a következő szintre (és küldték a futárt)
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #35887 üzenetére
Én kb. 10 perc után tudtam velük beszélni.
-
válasz
RetepNyaraB #35884 üzenetére
Válaszold nekik azt pár óra múlva, hogy akkor ez is kész, ahogy kérték, de nem lett jó, léphettek a következő szintre, ami mókolás távoli eléréssel és/vagy videót kérnek a jelenségről.
Nem biztos persze, hogy így lesz, de ilyen lépésekről is hallottunk már.
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #35884 üzenetére
Beszélj velük Live chaten. Egyébként szerintem ki van adva, hogy első körben mindenképpen ezt csinálják egy telefonnal, ha ticket van.
-
elperroloco
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #35875 üzenetére
Friss lineage-t nightly-t találtam; experiment kell nekem ha jól értem ha cm-ről váltanék; találtam, nem települ.
Ja és mi az a gz compare??😬 -
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #35846 üzenetére
Én sem tervezem a váltást OP5-re (és másra sem), mivel jelenlegi igényeimnek maximálisan megfelel az OPO. Tehát ha nem adja be a kulcsot akkor biztosan megvárom az OP6-ot (hátha kap IP67-et). Tetszik a szabad ROM-olhatóság és az ehhez kapcsolódó megannyi customROM így nem sok lehetséges utód van.
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #35840 üzenetére
Na, ma is tanultam valamit!
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #35838 üzenetére
Köszönöm a választ!
A TWRP-n belül hogyan lehet törölni mappát? -
guyver
senior tag
válasz
RetepNyaraB #35835 üzenetére
Omni rom. Nem próbáltam mindent, de idáig ezzel jött össze csak az 5 óra feletti kijelző idő. Most is 2 óra 55 perc a sot és 60%-on áll az akku.
-
kuthim
tag
válasz
RetepNyaraB #35813 üzenetére
Nekem még a Témák sem megy. Azt írja hogy probléma van a hitelesítő szerverrel.
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #35810 üzenetére
Miféle funkciók nem működnek?
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #35807 üzenetére
Átnéztem, de nem értem miért kellene romot telepíteni, persze majd kiderül a meglesz. Nem is értek a rom telepítgetéshez
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #35804 üzenetére
16 ohm-os fejhallgatóval 16 bites flac, van pár 24 bites is. Hangszóróról csak néha yt videó. Gondolom a majdnem stock droid miatt rammal sincs gond (nem úgy mint a samsung tabletemnél), így romokkal sem akarok szerencsétlenkedni.
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #35801 üzenetére
Attól még esélyes, az audio képességei milyenek? A másik két lehetőség a Sony Z1 vag Z2 és Redmi note 2
-
Ozsi009
tag
válasz
RetepNyaraB #35796 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
Igen a legfrissebb. Megfogadom a tanácsod és a közeljövőben foglalkozok a romokkal mert látom hogy nem jön már rá semmi. Eddig azért nem foglalkoztam vele, mert mindig is féltem tőle hogy véglegesen elcseszek valamit. -
Ozsi009
tag
válasz
RetepNyaraB #35794 üzenetére
Beléptem a recoverybe, de nem történt semmi.
-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB #35787 üzenetére
Az oppo recovery-ben van egy partition repair menü pont, ha jol emlekszem. Azzal probaltad már? Nekem 1x segitett.
-
csonka
tag
válasz
RetepNyaraB #35782 üzenetére
550-et én sem adnék telefonért, az biztos. Az 500-on is elgondolkodnék. Sztem max. ennyi lehet a 64-es, ha az indiai árból indulok ki.
Persze függ a kamerától és hogy ténylegesen milyen lesz, mert eddig a sok bizonytalant hallottuk/olvastuk. -
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #35782 üzenetére
De az már a 128GB-os lesz várhatóan.
Ha nagyon jó lesz a kamera, akkor én veszek egyet. Csúcskategóriában ez lesz még mindig a legolcsóbb. -
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB #35764 üzenetére
Nekem az OmniRom-oknal csinal hasonlót. Osszevissza ugral a térerő. Van h egy savot sem mutat. Viszont erdekes módon a hivas jo es minden esetben fogja a 4g-t. Tehat olyan mintha csak a kijelzessel lenne baj. COS-on nem volt ilyen problema..
Engem igazabol nem zavar, csak miattad osztottam meg -
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #35755 üzenetére
Feltoltam rohadtul klín flessel az egyszarvút a cos után, de fastbootból formatáltam minden partíciót, amit engedett. Olyannyira, hogy rom telepítés után eltűnt az internal storage gyökerébe rakott rom, gapps, magisk zip. Ilyet nem is láttam még.
Viszont ma a városban mászkáltamban működött a mobilnet és a hívás is. Nem értem én ezt.
Mind1, örülök (csendben, titokban). Eddig a Madách színházban szart be visszavonhatatlanul a gép, holnapután legkésőbb kiderül, ki a parafenomén. -
vikla007
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #35750 üzenetére
-
G4bi89
senior tag
válasz
Valószínű, hogy tényleg hardver hiba, de előtte (biztos ami biztos alapon) egy sim kártyát cserélnék.
hátha... -
Obyboy
addikt
válasz
Hirtelen csak ezt tudom linkelni: firmware_0_1_c1_11_00006_bacon.zip
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #35748 üzenetére
Milyen ROM volt fent? Modemet cseréltél alatta? Kernelben nem piszkáltál el valamit? Ha fastboot módban feltolsz egy LOS-t vagy bármilyen AOSP alapú ROM-ot akkor működik rendesen a modem? Béta SuperSU-t még nem használtam. Már egy jó ideje Magisk-kal intézem a root jogokat.
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #35681 üzenetére
A 3T 06.01-től nem rendelhető. Valamikor akkor lesz a premier. És Twitteren is nagy a mozgolódás a Oneplus körül.
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #35678 üzenetére
Ezért adtam el a Oneplus 3T-m. Nem volt jelentős előrelépés az OPO-hoz képest. Na majd a jövő héten jövő OP5.
-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB #35678 üzenetére
Ebben teljes mértékben egyet kell h értsek veled. Nekem is kb 10 képet kell lőnöm, hogy abból egy biztosan jó legyen...
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #35673 üzenetére
Mondjuk vacaknak nem nevezném. Az eddigi legjobb telefonom. Ha megnézed, a samukat kivéve nem jobb a kamera minősége egyiknek sem lényegesen. Nekem volt 3T-m is, annak sem jobb lényegesen, sőt...
-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB #35673 üzenetére
Azert annyira nem rossz sem a telefon sem a kamera.
Anno csinaltam egy tesztet az S8-al
Íme: opo vs s8Nekem inkabb a modullal van bajom. Már a negyedik oneplus kamera modult veszem és mindegyik torzit valahol...
-
norbert1998
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #35664 üzenetére
Rosszul fogalmaztam
Szóval, ha valaki tapasztalt ilyet, mi volt annak az oka.Mindegy, illik már egy fresh install neki.
Magisk alapból benne van a ROM-ban, rendesen írja, hogy flashing magisk 12.0. -
norbert1998
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #35662 üzenetére
Igazából csak azt akartam megtudni, mi az oka, és hogy a beállításain elvesztése nélkül megoldható e.
RR-bol az utolsó nugát, ennyit tudok, és alapból rootolt, magiskos asszem
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #35652 üzenetére
Apphoz én sem tudom hozzárendelni, csak mindent vagy semmit elven működik.
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35639 üzenetére
Köszi!
Kipróbálom, adott esetben jól jöhet az a pár pixel is.
Bár például a Waze eddig is mindig teljes kijelzőn futott.
-
silverbaron
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #35634 üzenetére
Olvastam
Közben megvolt a fastbootból újratelepítés, recovery csere TWRP-re, RR rom flashelés, és most már megy mindenCsengőhangokat is látja a teló, és a win is mutat minden mappát. Visszapakolom a dolgokat a belső tárhelyre, belakom az új romot, aztán visszatérhet minden a régi kerékvágásba.
Köszi mindenkinek a segítséget, lehet hogy nem árt néha tiszta lappal indulni
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #35632 üzenetére
Engem egyáltalán nem érdekelt ez a dolog (és nem is nekem kellett), de azért köszi.
-
silverbaron
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #35629 üzenetére
Elvileg ez az a fastboot parancs: fastboot flash userdata userdata_64G.img
Már több, mint egy éve cserélgetek aktívan romokat a telón, szóval megérett inkább egy tiszta fastbootos telepíteésre
Gondolom az itt található legutolsó hivatalos cm-13.1.2-ZNH2KAS3P0-bacon-signed-fastboot.zip megfelel erre a célra.Nem csak a rendszer mappákat nem látja már a win, hanem a Camera mapát se, telefon fájlkezelőjében mindet látom, win-on meg csak kb. a tizedét.
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35616 üzenetére
Nincs ott
, hihetetlen sok lehetőség, ráadásul magyarul, elvesztem közöttük. Sehol egy k. fogaskerék fenn...
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #35570 üzenetére
Én úgy állítottam be, hogy a Főmenü gomb hosszan nyomásával jön elő a menü.
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #35552 üzenetére
Jó ez a Titanium Backup!
Feltelepítettem, majd készítettem egy mentést. Meg is vásároltam, de láttam, hogy valamiért nem aktív, pedig fel volt telepítve.
Ezért fogtam magam és leszedtem, majd újratelepítettem. Azonban azóta el sem lehet indítani, azonnal leáll! -
janosibaja
őstag
válasz
Köszi szépen!
-
Dolphine
addikt
válasz
Rendben, akkor így lesz!
Köszönöm. -
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35544 üzenetére
Bocs, nem akarok az agyadra menni, de ha az appokat visszarakja a Google, meg a system egy részét is, akkor csak a kézzel telepített alkalmazásokat kezeli a Titanium, nem? Ezer kösz a türelemért.
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35541 üzenetére
"Felhőből kiválaszthatod": a Titaniumra gondolsz, nem?
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35539 üzenetére
@kano, @RetepNyaraB
: ha az amúgy nekem bekapcsolt alkalmazásmentéseket engedem tiszta településkor visszaállni, akkor nem tolja fel a Gugli az összes alkalmazást is?
Azért nem engedtem eddig soha, mert úgy rémlik, egyszer kipróbáltam és akkor az összes appot rátolta nekem a mobilra, azt is, amit már nem akartam volna még egyszer viszontlátni.
Aztán lehet, hogy rosszul emlékszem/figyeltem.
Csak wifi- Bluetooth, android rendszer alapbeállításokat állítja helyre? Ez remek hír, már ha jól értem a dolgot.
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35535 üzenetére
"felhőből a system settings" - ez mit jelent?
Titániumot használtam valaha, akkor meg is vettem, lehet, hogy vissza kéne szokni rá... Nem tom, mi is volt a bajom vele, talán valami kompatibilitási problémák léptek fel a frissebb ROM-mal.
Rég volt.
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35533 üzenetére
Köszi
, tudtam, hogy ez nem éppen egzakt kérdés, csak ahogy olvasgattam, a kollégák többsége dirty flasht alkalmaz. Egyfajta statisztikai átlagra gondoltam...
Meglepett, hogy a Bluetooth beállításaim szálltak el tőle, s aggódom, hogy mi lehet még, amit most nem veszek észre.
Lehet, hogy jobb lesz a tiszta telepítéseknél maradnom, vagy nem frissíteni. Úgysem látom ezeknek a frissítéseknek a legcsekélyebb gyakorlati hasznát sem.
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35503 üzenetére
Cosmicon tényleg nem is megy. Visszaállítom mentésből a rendszert.
-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB #35495 üzenetére
Egyebkent neked is forditva szol? En pl balra szoktam forgatni a telefont (mint mikor fotózok), tehat ilyenkor bal oldalt van a telefonalasra hasznalt hangszoro.
Ez a stereo mod meg ugy hasznalhato, ha pont jobbra forgatom a keszuleket. Ilyenkor helyes a bal meg jobb csatorna. Csak engem zavar ez? Mást nem lattam akinek olyen baja lenne.
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35503 üzenetére
Köszi, kipróbálom, hiszen csak egyszer élünk. (Mondta a szőke, mikor kijött a reinkarnációs tanfolyamról.)
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35500 üzenetére
Köszi
, este kipróbálom. Ha jól értem, az általam használt Cosmic eleve lightning kernellel jön.
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35493 üzenetére
Köszi, ez azért elég jól hangzik, én ISO-n és záridőn - meg az élességen
kívül - nem szoktam mást állítani.
Ha jól nézem, a Cosmic OS eleve Lightning kernellel jön, akkor kernellel nem kell vacakolnom, magában telepítve simán mennie kell a kamerának, ugye?
Erről a kameráról van szó?
Nem értek én ehhez: a linken háromféle kamera: hybrid, hybrid2 és Oxygen bloobs (mit jelent ez a "bloobs egyáltalán?) van.
Melyiket telepítsem a háromból?
-
balazs1022
őstag
válasz
RetepNyaraB #35491 üzenetére
Find7-es is működik ez a "True Stereo"
Nagyon durva. Kb több mély jön belőle mint a hátsókból.
Azt nem tudod véletlen, hogy a mixer patch-en hol lehet több mélyet állítani a hátsóhoz?
Még annyi nálam a hiba h én balra szoktam fektetni a telót és így pont felcserélve szól a bal és jobb oldal.
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35491 üzenetére
Megírnád, hogy a "Beállításokban megjelenő manual mód" mit tud? Hosszú záridő meddig van?
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #35475 üzenetére
Ajjaj...
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #35470 üzenetére
Semmi gond.
Bedobom klikkelhetőbe: OxygenOS Stock Camera and Gallery Port
És ki is próbálom. -
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35427 üzenetére
Van a Youtube-on róla egy videó, de a híres HAL kameráról semmi... Lehet, hogy holnap fölrakom én is, ha nem megyünk sehová.
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35425 üzenetére
Ez lenne az?
A camera HAL-ról lehet valahol olvasni, hogy mi is az tulképpen?
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #35417 üzenetére
NOS volt fent nekem is sokáig. A menü szétszórtságát meg tudtam szokni de a LiveDisplay automatikus működésének hiánya váltásra késztetett.
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35412 üzenetére
@balazs1022, @RetepNyaraB: köszi, hogy megnéztétek! Ezek szerint nem nálam esett hanyatt a Bacon, hanem ez ilyen, kilépni-belépni
, ha hosszú záridőt akarok használni. Csak jó lenne tudni nullázni valahogy, mer' agyrémet exponál 1/5000-en.
@RetepNyaraB: Nekem sem kéne idegelnem magam, látom, szinte reménytelen, csak én meg fotózok, ahányszor elutazom valahová. És nincs pénz igazán jó kamerás mobilra, ezt kell meghekkelnem legalább annyira, hogy ne fagyjon le....
Ami az AOSP-t illeti: az AEX az AOSP? Mert akkor talán meg kéne próbálnom arra felharcolni vmit... Tudnám mit...
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #35412 üzenetére
Az unikornisra húzol vissza vagy van más kedvenc aosp is?
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35373 üzenetére
54GB? Hosszú utazásokon szoktam hetek alatt összesen annyit fotózni-filmezni, aztán megy is a gépre... Hát így csakugyan nem könnyű.
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35370 üzenetére
Mindig gyanakodva néztem a /Android mappára a Belső tárhelyen... Én mániásan wipe-olom az SD-t is, inkább PC-ről visszamásolom seperc alatt a szükséges képeket, hangokat.
Meglehet, fölösleges óvatoskodás ez a részemről, de azért jó lenne tudni, pontosan mi is tárolódik abban a mappában.
Hátha az kavar be Neked... Csak egy ötlet.
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #35370 üzenetére
Melyik buildet tetted fel? Nekem volt már fent pár uoLOS build de egyiken sem tapasztaltam ilyesmit.
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #35368 üzenetére
Az nekem is elég idegesítő lenne.. Lehet a telepítésnél borult meg benne valami..
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #35359 üzenetére
SuperSU-ról nem tudok tapasztalatot mondani de a Magisk biztosan jól működik.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #35355 üzenetére
Három újrahúzás után káromkodva megkerestem a LOS saját rootját, az megy
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #35353 üzenetére
Felnyomtam az uoLOS-t, nem tűnik rootoltnak
SuperSU nem működik, a beépített root csak adb-t enged. Valami félrement, próbáljam újra? -
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #35351 üzenetére
Kell telepíteni. Én Magisk-ot használok de a lényeg, hogy kell valami a root joghoz.
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35349 üzenetére
Gömbpanorámára tanácsolta nekem pár hónapja egy fórumtárs, hogy az Utcaképben működik a "beépített" kamera. és csakugyan, az hibátlanul szuperál.
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35347 üzenetére
Kár, hogy a kamera...
Mondjuk az akkut én sem nézem már, mióta egy okoskarpántot viselek, ami folyamatosan megy a háttérben és frissül, figyelmeztet mindenre, ami csak elgondolható.
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35345 üzenetére
Még xaraxik a kamera HDR, meg a videó?
Milyen gyakran frissül? Úgy nézem, már 7.1.2 ez is. Ő az, ugye?
Stabilitás? Akku?
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35343 üzenetére
Köszi!
Azt is nézegetem egy ideje, Te szoktad használni. Több beépített funkciója van mint a LOS-nak, azért kedveled?
Mondjuk engem a HAL nem izgatna, ha menne rajta fagyás nélkül a Bacon.
Más. A LOS-nak van szép, elegáns OTA-ja, csak miután letöltötte-installálta magát, akkor is nyomul még, hogy telepítsem.
Holott már rég felrakta saját magát. De hát ez már egy régi bugja.
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #35336 üzenetére
Jelentem LOS alatt a Bacon minden funkciója rendben működik.
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #35334 üzenetére
Megnéztem a panoráma módot uoLOS alatt:
- LOS camera: fc
- Bacon camera: fc
- Google camera: működik -
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #35328 üzenetére
Rendben. Viszont éjszaka nekem nincs repülő üzemmód ba kapcsolva.
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #35326 üzenetére
Nekem ilyen értékek még új állapotban sem voltak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest