- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giroud199
senior tag
Sziasztok!
Előre is elnézést ,hogy ide írok ,de ez a fórum pörög a legjobban.
Több oneplus készülékem is volt , ezért vettem tartalékba egy 5t-t, viszont szerintem valami mókolás áldozata lett ,mert azt írja ,hogy tört a készülék ,gyakran újraindul ,google alkalmazások összeomlanak stb..Próbáltam frissíteni amíg lehet ,de nem oldódott meg a probléma.
[kép]
Ő lenne a hibaüzenet minden indításkor.
Szeretném ha stabilan működne ,ha szükség van rá
Köszönöm a segítséget -
giroud199
senior tag
Vásároltam harmadszorra is egy op7t t, hibátlanul működik az akksi is teljesen okés, viszont az előlapi kamera tiszta por...
garancia túl foglalkozik ezzel az oneplus?
-
giroud199
senior tag
Ki milyen uvegfoliat hasznal? Nem egyet rendeltem már és sok koze nincs hozzá...
nagyon bután néznek ki rajta
-
giroud199
senior tag
Mai meglepetés, nem tudok sms t írni.... Egyszerűen egyik billentyűzettel sem enged....
Ujrainditas megvolt -
giroud199
senior tag
válasz
bollokcs80 #4424 üzenetére
Az már csak hab a tortán hogy ehhez képest a xiaomi féle közelség érzékelő szenzor is szenzációs.... Körülbelül mindent is csinál egy hívás alkalmával a készülék...
-
giroud199
senior tag
Ma nálam is elojott a kamera fagyás, hirtelen váltottam nagylatora, és vissza már nem akart, csak fekete képernyő....
-
giroud199
senior tag
válasz
Linkin1994 #4388 üzenetére
Lényegében ugyanaz.... Persze nem úgy, hívják, de érthetetlen miért nincs egy másfél éves flagship modellben ez a funkció....
-
giroud199
senior tag
Amúgy ez milyen aod már a 7t n, hogy vagy emelni vagy érinteni kell a dolgokért....? Tisztára, mint ips nel, sőt ott is van állandó megjelenés.... Ahogy emlékszem anno op6 nal is volt nekem
-
giroud199
senior tag
Valaki tudna adni egy linket stabilan működő google camhoz? Köszi
-
giroud199
senior tag
Azért az durva mennyi ember megvette csak a nyereség miatt ezt a készüléket...azért nem egészen 100ezer és 140ert kitenni eléggé vicces
persze savanyú a szőlő nekem is ,de a 110ezer még kevés .....
a használt árakról meg ne is beszéljünk ,ezekutan óriási esésnek fog indulni a 7t ára
sokan tudnak az akcióról
Új hozzászólás Aktív témák
ma Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Pitaka Ultra Slim Case iPhone 16 Pro max
- iPhone 13 256GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4227
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./p4228
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest