- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Hát sztem az a ClearPlex nagyon vacak. Feleségemnek olyan van, de a kijelző szélénél többször felvált, ráadásul nem jó rajta húzni az ujjat. Olyan ragadós érzés. Meg jó drága is.
Én a 8T-re való pár száz forintos üveget használok a 7T-n. Nincs fekete keret, meg belógó notch. Csak egy sima üveg.
-
balazs1022
őstag
Nem hiszem. Volt Oppo Find7-em is az csinált ilyet. Valamiért menetrendszerűen 500-600 üzemóra elteltével. Ott elég volt csak 4G -> 2G ->4G váltást csinálni.
Ha lesz időm még egy Custom OS-sel megpróbálkozom..
Egyébként a kamera miatt váltottam, erre a készülékre. Szerencsére annak a minősége kárpótol a fájdalmakért. Csak kár, hogy OOS 11-en nem működik a kamera (fekete kép, majd kidob).
Az első képem ezzel a telefonnal: (zoom lencse + raw)
-
LógaGéza
veterán
Próbáltam a TRN és a sima verziót is SGCamból, de egyik sincs ott nekem. Zoomból is csak 1x-es és 2x-es van.
Lehet kell valami más beállítás, mert nekem 7Pro van? -
-
Imdre
aktív tag
Na, az jó, hogy kipróbáltad és működik. Furcsa volt, igazából az tűnt fel elsőnek
Kipróbáltam, amit írtál: ha átállítom wifi hívásra, akkor megjelenik az ikon, de csak, ha lehúzom az értesítési sávot, tehát nem állandó. Visszarakva volte-re, akkor eltűnik és nincs egyik ikon se.
De a lényeg, hogy ettől függetlenül megy a volte -
slice14
veterán
A 7T esetén még nem próbáltam frissítésnél hogy csak a LogKit-et cserélném le. Mindig profilt váltottam. De ha nem a LogKit tartalmazza a profil beállításokat, akkor nem hiszem hogy működne. Legalábbis a Telenor-ról és a DIGI-ről van tapasztalatom. Attól még lehet hogy a Telekommal már müxik mókolás nélkül.
-
slice14
veterán
Jó tudni hogy nem az OP b***ott el valamit.
Más: Aki Bluetooth fülest használ (pl: OP Wirelless), Neki jelzi az android a bt akku állapotát? Nekem jelenleg egy Sony sbh50-em van, ami bt 3.0-ás, aminél nem jelenik meg az android notification-öknél. Bár ennél nem fontos, mert van saját kijelzője. Viszont már kezdi az akkuja megadni magát, így cserélem egy Sony WI-XB400-ra. Úgy olvastam hogy ez már támogatja az aksija kijelzését androidon.
-
-FreaK-
veterán
Másnak is csinálja a Chrome, hogy néha (pl. ha ide írok hsz.-t) látszólag lefagy? Mondjuk írom a hsz.-t és egy ponton már nem mutatja tovább amit beírok, de közben rögzíti. Ilyenkor ha nyomok egy home-ot majd vissza jövök, akkor megjelenik amit írtam, de nem látszódott.
Ez a "fagyás" közben pl. görgetni sem lehet az oldalt. -
A gyártó szerint gen1 az egész 7es családnak Mclaren-ig, azaz egy usb 3.0.
A gen2 teló ritka, mint a fehér kéményseprő, sajnos a (Samu & Co) marketingesek kilóra megvették a nevezéktanért felelős szerveket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- Gmail
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest