- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
Nézz be máshol, ugyanolyan arányú árnövekedést tapasztalsz az apple huawei samsung -nál. Mert oké hogy a one+ mondjuk 140 helyett 240, de az iphone meg 250 helyett 400 és hol van még a vége.
Máshol sem jobb a helyzet. A xiaomi 2019es szériája volt még “olcsó” reméljük idén sem lesz másképp. -
enginev3.0
félisten
Ne vedd magadra, és tudom hogy nyers megfogalmazás, de aki ezt másképp gondolta annó, az bolond
Nyilván egy új gyártó nem adhatja ugyan annyiért a csúcs telefonokat mint a már régóta ismertek, de minden drágul, és mindenki egyre többet akar
Főleg egy gyártó
Szerk.: és emellé még szerintem okosan is csinálták, mert elég sok évig voltak olcsóak, így elég sokan megvették a telefonjukat, és megszerettek, ki ezért ki azért, így elég szép bázist építettek ki maguknak ennyi év alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest