Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizol
aktív tag
válasz
AlrightSir
üzenetére
Nem
-
f.lorand
senior tag
válasz
AlrightSir
üzenetére
Mindenképp, fogok komolyabb, kifejezetten a minőséget vizsgáló képeket készíteni vele. Majd feltöltöm ide a linket.
-
Starz561
tag
válasz
AlrightSir
üzenetére
Valahogy én is így vagyok. Csak én már meg untam az S5-t kell valami új, azért akarom le cserélni.

És egyedül a OnePlus ami jó választásnak tűnik ezért az árért hosszú távra.
-
Starz561
tag
válasz
AlrightSir
üzenetére
Egyik percben el megy az ember kedve a telefontól, másikban meg valami vissza hozza..
Csak lenne már raktáron a 128GB-s változat. -
mrdavid
aktív tag
válasz
AlrightSir
üzenetére
nappal abszolút egal a kettő, kevés fény mellett az 3t jobban muzsikált minimálisan, videóban abszolút a 3t, szürkületben a HQ miatt a 3t, éjszaka az optikai stabilizátor miatt jobb képek készültek 3tvel, bár ahol ledre volt szükség a távoli képek H8 világosabbak lettek , de rosszabb dinamikaval. De, ezek minimális eltérések, valakinek lehet ez fordítva jönne le. én csak az erősebb proc es nagyobb ram mennyiség es fém ház miatt vettem meg.
Zene téren nekem abszolút rendben van, fulesre menő jel is bőven jó, nekem -
redst4r
tag
válasz
AlrightSir
üzenetére
Én egy Sony MDR-1R-en hallgatom rajt a zenét. Bár persze ez szubjektív, de nagyon szépen szól.
-
zizol
aktív tag
válasz
AlrightSir
üzenetére
Honor 8 nem volt, de mate8 igen. Ha jól emlékszem ua. Soc.
Napi használatban gyors, de 3D teljesítmény gyatra. Kb snapi 801 szintje, ami több mint két éve volt csúcs.... -
mrdavid
aktív tag
válasz
AlrightSir
üzenetére
én is gondoltam H8-on, haver megvette azt én meg a 3t-t, és úgy éreztük h az utóbbi kamerája és aksija jobb összességében, viszont a H8 egykezes hasznalatra jobb
-
nofi
addikt
válasz
AlrightSir
üzenetére
Ilyen képekre nekem az iPhone (5S, 6S pláne) tökéletes volt, ahhoz képest az OP3T nem bírja tartani a lépést exponálásban. Korábban is írtam itt, hogy jó fényeknél, odafigyeléssel gyönyörű képeket lehet lőni a Oneplus-szal, de pointandshoot kameraként nagyon alul marad. Fura egyébként, hogy ezt 1-2 tesztben hozzák csak fel.

Nem volt még más droidos telóm az elmúlt 5 évben, de ha ez elfogadható szint akkor ebben az egyben iPhone messze köröket ver a droidos telefonokra. Ez sajnos nem olyan "hiba" amit holmi szoftveres frissítéssel meg lehet oldani, különben már orvosolták volna nyár óta. -
Sanya
nagyúr
válasz
AlrightSir
üzenetére
mármint mi? mozgásban lévő macskát ne fotózz? vagy van másik, a forrásban lévő víz ugyancsak fenn a youtubon.
-
mrdavid
aktív tag
válasz
AlrightSir
üzenetére
én ilyet még nem tapasztaltam a 3t-én egyelőre
-
mrdavid
aktív tag
válasz
AlrightSir
üzenetére
Ez a HQ miatt van, az nem való erre, az inkább kevés fény esetén segít, de akkor sem mozgasban lévőkre
-
válasz
AlrightSir
üzenetére
ez nem a hdr miatt van? ne használj ilyeneket.
amúgy meg fényképezéshez válassz másik 'telefont' -
Almagg
csendes tag
válasz
AlrightSir
üzenetére
Szia,
Én gyereket próbáltam vele fotózni lámpafénynél ... hát, elég vacak képek lettek. De megnyugtattak, hogy a Galaxy S7 is ugyan ilyen

Ha kutyát vagy gyereket akarsz fotózni, akkor ebből a ca. 140.000 Forintból inkább valami rendes fényképezőt vegyél
Üdv
-
Stard72
tag
válasz
AlrightSir
üzenetére
Szerintem kutyához , gyerekhez csak valami rendes fényképezőgép passzol. A telefonok lassúak.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple Watch
- Óvodások homokozója
- Interactive Brokers társalgó
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő