Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
válasz
twollah1976 #6350 üzenetére
Én is így voltam vele, pár hónapja ide is irtam hogy a custom romokban mindig volt valami kritikus hiba ami miatt végül visszatértem a gyárira ez még Oreon volt. Aztán most láttam hogy milyen brutál szinten megy a Pie fejlesztése és kipróbáltam egy hónapja őket, akkor még azért bőven béta állapotban volt mindegyik voltak velül bajok. Egy hete felraktam a legújabb Havoc OS-t és teljesen bug mentes plusz rengeteg hasznos apró finomhangolási lehetőséged van. Ami viszont igzán meggyőzött az az üzemidő, lehetett olvasni hogy sokaknak megugrott a SOT Pie alatt hát én is így érzem, készenlétben alig merül ha használod akkor is lassabban mint amúgy. Az utolsó két droid Nougat és Oreo szerintem egy elcseszett rendszer lett, mindenhonnan csak a bajokat lehetett olvasni romlott az üzemidő sok helyen csúszott a frissítés valami hiba mindig volt vele de a pite egyenlőre úgy néz ki végre valódi előrelépés lesz. A ritka frissítéseket meg arra értettem, hogy már 4 készülék van elöttünk a sorban így semmi komoly nem fog már érkezni, még megkapjuk a Pie-t ami tuti nem lesz hibamentes és ehhez a javítások fognak lassan jönni. Ennek ellenére le a kalappal még Google mobilok se kaptak mindig ilyen hosszú supportot.
-
Sanya
nagyúr
válasz
twollah1976 #6350 üzenetére
Sokkal jobb a mókolt rendszer, mert a pie 9.0 by pistike modoknak akár több éves supportja van és magát frissíti. Ja nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest