Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz Squirrel #5633 üzenetére
1 héten belül meg szokott érkezni (az oldal mindig sokkal többet ír). Vagy nyári szünet van náluk?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Squirrel #5641 üzenetére
Nekem még nincs is. Én is most akartam megrendelni, de nem tettem mert nem tudom még, hogy hol leszek a jövő héten és várok valakit, hogy megkapja az arany színűt.
Tényleg az egyik fórumtárs tegnap rendelte az arany színűt. Neki hol tart?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest