Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
válasz cettlee #1698 üzenetére
Ezt még a nagyon az elején már kitargyaltuk és ha jól tudom minden telefonnal így van ha a Nova vagy más launcher zárja le a képernyőt akkor kéri a jelszót. Elméletileg ha ROOT jogot adsz neki akkor már működni fog rendesen.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz cettlee #1724 üzenetére
3.2.0-ra gondolt.
Szívesen megmondanám csak előtte sem teszteltem meg még nem nagyon videóztam ezzel telefonnal. De majd keresek valami zajos helyet.
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
sparks
senior tag
válasz cettlee #1814 üzenetére
Június 21. volt a rendelésem, 23-án adta fel és ma érkezett meg.
Én is feketét rendeltem, nagyon kényelmes lett vele a fogása.[ Szerkesztve ]
-
Azazael
aktív tag
válasz cettlee #5709 üzenetére
hmm, én fotónál vettem észre hogy vibrál a keresőben a kép, de HDR-t kilőve megoldódott, mondjuk 4k videót még nem csináltam, így lehet ott is van hiba...
Max elraktározom az indokot, és ha elkezd zavarni, akkor visszaküldömMajd számolj be, hogy a cserekészülék milyen.
-
Tibko8
senior tag
válasz cettlee #8850 üzenetére
Van amikor teljesen újat küldenek nekem ez nagyon szimpatikus tőlük.
-
Macika66
őstag
válasz cettlee #9607 üzenetére
Ez nagyon tetszett a Samsungoknál is meg a V10-nél is, kár, hogy ebben nincs benne...
Tulajdonképpen ez a két dolog hiányzik nekem belőle, a másik a magánszámról hívó AZONNALI foglaltságjelzése (tehát nem úgy, hogy a hívó hall két félcsöngést, majd a foglaltat, ahogy a root nélküli programok tudják).
-
tovgab
aktív tag
válasz cettlee #9607 üzenetére
Igen, meg lehet.
Kezdőképernyőn telefon ikon ► jobb felső sarokban 3 pötty (a mikrofon ikon mellett jobbra) ► beállítások ► telefonos fiókok ► rezgés csatlakozás után (legalul)
O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
Azazael
aktív tag
válasz cettlee #11366 üzenetére
Nekem idáig 4 újraindulásom volt, minden esetben Waze futtatás közben, azt leszámítva semmi. Az utóbbi OOS-sel viszont még nem futottam bele a problémába (mondjuk mostanában hetente újraindítom a telót, és nyomok egy wipe cache-t, de nem hiszem, hogy ez oldja meg a problémát).
-
Macika66
őstag
válasz cettlee #26068 üzenetére
Úgy tűnik, ez csak Előtted nem volt ismert...
Az OnePlus nem ad el alkatrészt senkinek, tehát akik OnePlus alkatrészt hirdetnek eladásra, különös tekintettel a Samsung által gyártott AMOLED-re, arról tudni kell, hogy gagyi átverés...
De ha ESETLEG lenne is AMOLED kijelző hozzáférhető, egészen biztosan drágább lenne postával, ÁFA-val együtt, mint 97 €, amennyiért a komplett cserét megcsinálják az OnePlus szervizében oda-vissza postával, úgy, hogy a garancia is megmarad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs