Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
na úgy néz ki nálam is megadta magát az autófókusz,össze vissza ugrál vagy már nem is fókuszál normálisan...elég tartós cucc mert vagy 200 fotó ha lett vele csinálva...eddig se szerettem ,de ez megkoronázza.
Ha leadom akkor húznak rá új szoftvert is? mert most nem a legfrissebb van rajta,és nekem ez megfelel...vagy tegyem fel hátha megjavul? bár sok köze nincs hozzá....
Ahogy olvastam csak a telefont kell a dobozba tenni semmi mást igaz?Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Winner_hun
titán
válasz PowerBuldog #23676 üzenetére
Nekem egyszer írta ki a waze-re és annyi.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
zhata
senior tag
Az utóbbi napokban már három hívást nem tudtam fogadni, mert a telefon ujjlenyomattal történő feloldása után a hívásfogadás ikon nem volt látható (elérhető). Ismétlem, csak az utóbbi időben. A telefonon semmi komoly változtatás, installálás nem történt. (Ha jól emlékszem, mindhárom alkalommal a zsebemben volt a telefon. OOS 4.1.6)
Találkozott valaki ilyen esettel? -
PistiSan
addikt
Nem, de miért oldod fel a billentyűzetet hogy felvedd a hívást? Amikor hívnak, húzd el a felvevő gombot és kész.
LOS alatt nekem úgy van beállítva, hogy az ujjlenyomat olvasóval, vagy a hangerő gombok megnyomásával is fel tudjam venni, hasznos dolog, flip tokot használok.
-
-
jeriko2
tag
válasz silvergod #23751 üzenetére
Autofókusz: nálam is elment a fókusz, visszaküldtem, 8 nap alatt kiment Lengyelekhez és visszajött javítva. Az tuti hogy factory reset-et csinálnak rajta, és nekem azt írták, frissítettek is, bár a legfrissebb volt fent eleve.
Külföldi fórumokat olvasva ez az autofókusz rendszerese hibának tűnik, cserélik a kamera modult. -
jeriko2
tag
válasz mryocee #23747 üzenetére
Vodafone-nál rendszerfrissítés után, illetve factory reset-kor rossz APN beállítások töltődnek be, ami abban nyilvánul meg, hogy sok netes szolgáltatás nem működik (de pl. böngészni lehet).
Ilyenkor: beállítások / sim&hálózat / SIM(1/2) / hozzáférési pontok nevei / {kiválasztod a kijelöltet szerkesztésre} / jobb felső sarokban 3 pont: APN törlése
Akkor jó, ha az APN "Vodafone Internet" (internet.vodafone.net) névre hallgat.
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
válasz jeriko2 #23760 üzenetére
nálad is olyan volt hogy néha jól fókuszált néha nem? mert most nálam ilyen...van hogy egyből rossz, aztán néha rá áll.
te csatoltál hozzá videót róla vagy csak megírtad nekik hogy rossz?
a dobozában kell visszaküldeni,csak a telefont semmi mást?
ez nem egy jó hír,még egy évet se bírt ki úgy hogy szinte használva se volt....
köszi.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
jeriko2
tag
válasz racerx #23765 üzenetére
Itt lehet látni, elég sok embernél fordul elő, nem egyedi eset:
https://forum.xda-developers.com/oneplus-3/help/camera-focus-problem-t3476767 -
pampika
őstag
Ilyen xiaomi blútúsz tripodot használ esetleg valaki?
Korábban volt szerencsém valami másik márkához, az tök random dolgokat csinált a telefonnal, de nem sikerült működésre bírni, így feleslegesen nem rendelgetnék, ha nem működik. -
FoxPuppy
tag
Sziasztok!
Ha valaki használ viper4androidot AOSP alapokon és van hozzá kedve meg ideje kérem csináljon nekem egy zipet file-okkal , nem kell telepítős legyen csak a struktúra miatt, sajna folyamatosan hisztizik a BusyBox-ra az új rommal hiába rakok fel bármilyen build-et. illetve hiába egészítem ki az audio_effects.conf-t akkor is telepíteni akarja....
Előre is köszönöm!
-
g0dl
addikt
-
dipeti
senior tag
Sziasztok,
ha meg van a rendeles azonosito es szamla, de nincs OP account akkor az eleg a garancia ervenyesitesehez?
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
t181
senior tag
A Paranoid Android megjavította a közelségérzékelőt!
Eddig mindegy volt milyen ROM-ot használok, én is tapasztaltam a proximity szenzor összevissza működését (vagy inkább nemműködését), de úgy tűnik, hogy PA-val megszűnt ez a hiba.
Egyetlen egyszer fordult elő, hogy fülemtől elvéve nem kapcsolt vissza a kijelző, de a Power gomb segített. Szvsz még ez is jobb, minthogy a fülemmel repülőgépes üzemmódba küldjem a telót..Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
ribarszki
őstag
BlitzWolf mini BS1 szelfibot teszt erre. Hátha segít valakinek.
Carvus Ez a 3in1 tripodos megoldás nagyon tetszik!
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz Carvus #23776 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy szabványos 1/4"-os kameramenetes eszköz rogzíthető-e rá?
Azt látom, hogy GoPro csatlakozó van rajta, de az leszedhető vajon?iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
silvergod
őstag
-
kentucky
őstag
Na megjött a telefon, kicserélték a kamerát, meg amit nem értek, van egy ilyen tétel, hogy motherboard top cover assembly, ez mit jelent?
-
kentucky
őstag
Kijelzőt is cseréltek, de nem tudom miért alaplappal együtt lehetséges? Tök jó most van rajta fólia is
edit: igen cseréltek kijelzőt, azt írja a szervízlap, hogy én mondtam hogy villogott a kijelző holott nem is, de minden örülök hogy kicserélték a karcosat
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
LineageOS alatt van már esetleg működő stock kamera port , amin jó az 1080p60fps? Ja aki esetleg Phoenix romon van annak csak mondom, hogy felraktam a CarX Highway Racing gamet, és azon még low graffal is akadt, viszont LOS -alatt fullon is gyönyörűen megy. Tehát előfordulhat más alatt is ilyen...
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
Winner_hun
titán
USB-re rádugom a készüléket, MTP-re mindig át kell állítani. Nem lehet ezt alapértelmezettnek beállítani?
-
Macika66
őstag
válasz Winner_hun #23786 üzenetére
Próbáltam. Nekem még nem sikerült soha. Pedig van ilyen menüpont a Fejlesztői beállításokban. De hiába...
-
Macika66
őstag
válasz Winner_hun #23788 üzenetére
Bosszantó hiba, Samsungoknál egyszer kérdez rá, utána úgy marad. LG-knél szintén.
Itt meg nem. Zavaró és nem lenne lehetetlen megoldani.
Ahogyan azt a nyomorult Manual Mode-t sem voltak képesek bő egy év alatt javítani a magyar fordításban... -
Macika66
őstag
válasz Winner_hun #23788 üzenetére
Ha átállítod az indítógombot rázásra, akkor megy szépen a HiroMacro.
A(z alapértelmezésű) hangerőgombokkal valamiért nem hajlandó menni. -
Winner_hun
titán
válasz Macika66 #23792 üzenetére
Nem megy. Az elején már gond van, mert a gombnyomások felvétele után a lejátszandó file 0,06 KB méretű és bármit csinálok, ennyit tartalmaz:
DEVICE: ONEPLUS A3003 7.1.1
SCREEN_SIZE: 1080X1920
:start
:endSemmit nem ment el az utasítások felvételéből.
-
Macika66
őstag
válasz Winner_hun #23793 üzenetére
Mondjuk én OP5-ön próbáltam, Magisk-kel.
Nem tudom, ez mennyiben más... -
silvergod
őstag
Sziasztok!
Garinál nálatok is az arvato-hoz vitték a csehekhez? Nekem majd a DHL jön érte...de ne ragasszam le a csomagot mert megnézi és valami biztonsági címkét alá kell írni. ...meg címkéket kinyomtatni rá. .. nem írta eddig senki. ..Ez valami új?[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
ribarszki
őstag
Ha már garancia.. Bejelentettem a telefonomat, hogy a felső beszédhagszóró nagyon torzít. (Nem esett le, nem kapott vizet, stb..) Majd 2-3 nap múlva, hétvégén magára talált és megjavult, visszamondtam a futárt és a javítást.
De nem ez a lényeg, hanem a következő: Amíg a garancia igényem bent volt, küldtek egy levelet, hogy a beszédhangszóró külső behatás miatt sérült meg, ezért ennyi lesz a javítás:
Screen - 2.50 EUR
Shipping - Free-of-charge
Labor - 18.50 EUR
VAT - 23%
Estimated Repair Cost: 25.83 EURÚgy, hogy a telefont nem is látták, kezükben sem volt, mert el sem küldtem. Kérdem, hogy ez milyen szervíz? Vagy előre el va döntve, hogy melyik komoponens garanciás, és melyik nem? Mert ez így nagyon komolytalan..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Facebook és Messenger
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest