Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boli77
tag
Ez a 4.0.3 az 1448Mb ?
-
Richee11
senior tag
Sajna nekem is rosszabb lett az akkuidő :/ 6os droidnál volt, hogy ütötte 7 órát az SoT, a nugátnál 5 volt a max, de most 35%on vagyok és nincs 3 óra az SoT.
Ez azért is szomorú mert jövő héten elutazok és jó lenne egy jobb eredmény ami az akksit illeti.
Valaki tudja, hogy akkumulátor kímélő móddal mennyit lehet nyerni?[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Na urak, ha valakit érdekel, még rendelés előtt olvassa el, amit írok, talán az első hozzászólásba is belekerülhetne. Szóval elég sokat vásárolgatok innen- onnan, rendszerint dolcsiért, de ugye a OP3T, amit múlt hét pénteken vettem, eurós árazás volt. Van több paypal accom, visa és mastercard kártyás is, előbbiekkel szoktam megvenni a dolgokat, sosem volt különösebb meglepetés.
Namost jött a feketeleves, múlt csütörtökön megrendeltem a 3T-t, a megszokott paypal accal fizettem visa kártyával, és 140902 forintot vont le a bank, 321-es árfolyammal számolt. Ugyan tudtam már, mi a bibi, mert időközben kiderült, de ma megrendeltem a párom 3T-jét is, természetesen itt 135301Ft lett, a megoldás kulcsa az, hogy milyen kártyával fizetünk.
Akármit akarsz venni, a visa dollár elszámolású, a mastercard pedig euró alapú, tehát ha dolláros cuccot veszel, használj visa kártyát, ha eurós cuccot veszel, használj mastercardot. Persze válthat a paypal is, de azzal még kevésbé jársz jól.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
Rick4
félisten
Lenne itt még egy érdekes dolog: az Asszony ma eladta a telóját, jön neki a 4T. De azt ugyanarra a fiókra rendelte, mint amelyiken a régi volt. Namost akkor a fiók marad, de a régi készüléket át lehet iratni egy másik oneplus fiókra? Mert ugye az új készülék miatt nem a fiókot kellene átírni...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
promagus00
tag
válasz Richee11 #19606 üzenetére
Én most felraktam ezt,a legujabb 4.0.3-al,és eddig nagyon jo uzemidőt produkál,reggel gpsel mentem be az egyetemre(mobilnet+waze) 1,5órás volt az út,az egyetemen kb. 2óra honfoglalózás ugyan csak mobilnettel,majd ezek után 3óra pihi zsebbe mobilnettel,pár hivás bluetooth fülessel,majd szerelőhöz gps+utána haza gps(waze+mobilnet+hivás+bluetooth kihangositó) ,s igy mire hazaértem 22%on voltam.
Szerintem ez piszok jóVillanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
-
PistiSan
addikt
válasz Richee11 #19606 üzenetére
Tegnap óta állítottam be úgy a telefont, hogy estére ez az állapot legyen.
- Repülő mód be
- Akku kímélő üzemmód be
- Automatikus szinkronizáció ki
- Automatikus forgatás kiTermészetesen a wifi meg a mobilnet sem megy.
Este töltőn maradt a telefont, így nem tudom ez mennyit jelent akkuban, de ha lesz pár nap tapasztalatom akkor megírom.Nem tudom mivel lehetne még csökkenteni az esti fogyasztást.
-
YAS-dude
őstag
válasz PistiSan #19613 üzenetére
Én estére átkapcsolom a notif slidert a legfelső állásba és leteszem a telefont az éjjeliszekrényre. Így reggelre kb 3-4%-kal alacsonyabb az akku szintje (de lehet hogy 5%). Tényleg van értelme ezzel szarakodni? Ha a reggeli készülődéskor felrakom töltőre akkor máris a többszörösét visszatölti mire indulok.
-
PistiSan
addikt
válasz YAS-dude #19615 üzenetére
Nem manuálisan állítom ezeket be, azért nem vagyok mazochista, E-robot -ban van estére ütemezve, reggel az ébresztő indulása után meg mindent vissza kapcsol automatán.
Fontos nekem, hogy amíg alszom ne zavarjanak telefonon, de este ha felébredek az időt jó ha meg tudom nézni.
Amúgy engem az zavar még, hogy pl a közelség érzékelő szenzor is mindig figyel, nem tudom miért nem lehet kikapcsolni teljesen, biztos iszonyat kicsi a fogyasztása, de akkor is, ha nincs rá szükség minek megy? -
-
.bTr
tag
-
venomka1
aktív tag
uj rendszerfrissites erkezett, feltelepitettem,de semmi kulonbseget nem latok, se ikon,se semmi.
-
PistiSan
addikt
válasz sto1911 #19621 üzenetére
Nekem alapból a híváson kívül nincs szükségem a közelség érzékelőre.
Hibába kapcsolod ki a zseb módot és az ambient display-t, ugyan úgy aktív az érzékelő.
Be van állítva a 2 újjal történő zene vezérlés, a fentiek mellett nem működik a gesztus vezérlés ha csak a közelébe rakom a kezem a közelség érzékelőnek. -
Tibko8
senior tag
Beállítások-> Állapotsor
(Béta 11 itt van legalábbis gondolom stabil OOS is itt van)
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Nem ott van a legelején a százalék kijelző kapcsoló. [kép]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
oba
addikt
Offtopikos igény felmérés... van esetleg olyan akinek fekete op3 -ja van és szeretne egy soft gold -ot? Mert én meg pont fordítva vagyok
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
szpali
addikt
Nekem is gold jutott, amikor megvettem pár hónapja, nert arra nem kellett heteket várni
Vettem rá egy fekete tempered glass-t és egy bőr (hatású) tokot és probléma megoldvaiPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
oba
addikt
válasz pècsimunkás #19636 üzenetére
nyilván tudod mire gondolok...
szpali: nekem is volt rajta olyasmi de úgy nem az igazi
-
pècsimunkás
addikt
Nem kekeckedèsből írtam , azt hittem esetleg adtak ki 3t- ből feketèt . Alapvetően követem a topicot , de nem mindig ... Van amikor 2-3 nap kimarad , aztán azt csak úgy átfutom , vagy inkább átugrom a hsz- eket .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
oba
addikt
válasz pècsimunkás #19639 üzenetére
Sima 3ról beszéltem, a szürke hátú fekete előlapos verzióra gondoltam.
-
kapcs-R
tag
Hogyha nem vagyok megelégedve a (rootolt) 4.0.3 üzemidejével, akkor csak szimplán adb sideload beta11.zip és kész?
-
zhata
senior tag
válasz promagus00 #19611 üzenetére
Az "AKT_Profiles_v1.2.zip" fájlt flashelted a már telepített 4.03-ra? - Csak hogy konrétan lássam.
Ugyanis van egy "AKT_Profiles_1.2.2.apk" fájl is. Vele mi lesz? -
kentucky
őstag
az app sokkal egyszerűbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest