Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bTr
tag
Csináltam pár fotót S6 edge+, illetve O+3 összehasonlításképpen. Nem vagyok nagy hozzáértő... van olyan kép ami egyiken jobban tetszik van ami a másikon.
-
-
.bTr
tag
Pont az előbb olvastam, hogy van egy olyan bug, ha a beállításaidat beszinkronizálod google fiókból és ott volt DND beállítva, akkor azt is betölti... ez azért érdekes, mert elvileg a csúszka miatt nincs menü ennek az állítására OP3-ban... azt írták, hogy factory reset oldja csak meg jelenleg ezt a gondot.
[ Szerkesztve ]
-
.bTr
tag
Estét!
Valaki aki ért a custom romok telepítéséhez nem akar csinálni egy magyar nyelvű leírást? Én nem tartom magam hülyének úgy általában és angolul is tudok, de még nekem sem tiszta 1-2 pont. Mindenhol írják, hogy szükség van "custom recovery"-re ami oké, de hogy mi ez és mit kell vele csinálni... se kép se hang. YouTube videókban ilyesmiket nem említenek, ott csak szimplán felmásolják custom rom-ot, illetve gapps-ot aztán telepítik. Érdekel a téma, de sajnos nem találok értelmes 'beginner guide"-t.
Ha valaki leírná az alapokat, nagyjából mi az ami kell és miért az szerintem sokaknak segítene.
Vagy, ha valakinek van egy értelmes leírása az is sokat segíthet. -
-
.bTr
tag
Sziasztok!
Tegnap felvarázsoltam CM13-at, eddig nem sokat volt időm tesztelni, de problémám még nem akadt vele.
Két kérdésem lenne:
1. bootloader-t nyitni kellett (oem unlock) a folyamat elején és most ugye sipákol a telefon indításnál, hogy nyitva van és jaj de rossz az nekem. Kérdés, ha fent van a custom ROM, akkor ez visszazárható vagy nyitva kell maradjon? Szerk.: illetve okoz-e bármi biztonsági problémát, ha nyitva van?
2. CM13 frissítése hogyan van megoldva? Ha jön egy új build, akkor letöltöm a full ZIP-et és recovery-ben install minden wipe és egyéb nélkül? Rendszerben látom, hogy van frissítés keresés, de nem tudom működik-e ez OTA benne.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
.bTr
tag
-
.bTr
tag
Olyankor mi van, ha elindítom TWRP-t és az a kezdő képernyő fogad, hogy Mount Decrypt Data... és egy jelszót vár tőlem?
Én tudtommal nem adtam meg semmit.
Cseles... a rendszerben megadott PIN kell neki...[ Szerkesztve ]
-
.bTr
tag
Eléggé n00b vagyok még CM13-hoz, valaki megmondaná normális esetben hogyan kellene működnie az OTA frissítésnek?
Leírom nekem mi történt...
1. frissítést letölti telefon
2. elindul a frissítés
3. telefon elindul
4. TWRP bejön, kéri a jelszót
5. feloldja a telefont, majd a TWRP menübe kerülökNa innen nem tudom ki merre... ennek nem automatikus telepítésnek kellene lennie? Én rontok el valamit?
Köszi!
-
.bTr
tag
-
.bTr
tag
Sziasztok!
Most, hogy jön 7.x gyári formában is és elég sok szépet és jót olvasok róla, azon gondolkodom, hogy visszatérek a teljesen gyári rendszerre.
Ennek több módja is lehet ugye:
1. meghagyom custom recovery-t és nyitva hagyom a bootloader-t, és csak simán telepítem az éppen aktuális OOS-t... ilyenkor lehet bármi problémám az OTA frissítésekkel?2. vissza teszem gyári recovery-t és a bootloader-t is zárom. Ennek a menete nem tiszta nekem, több oldalon több verziót olvastam. Ami nekem logikus lenne: TWR-n keresztül telepítem OOS, majd a fastboot segítségével a recovery-t és zárom a rendszert. Máshol nem ezen a logika alapján csinálják... ott először recovery, zárás, majd sideload az OS. Ez jobb vagy miért kell így?
Melyik pont a jobb megoldás?
Köszi előre is!
-
.bTr
tag
Sziasztok!
Tegnap feltelepítettem a 3.2.8, előtte CM13 volt. Oneplus oldaláról húztam le a fájlt. TWRP-n keresztül telepítettem, de most a TWRP-nek nyoma sincs, helyette a gyári recovery van. Én csesztem el valamit vagy ez ilyenkor tök normális?
Köszi!
-
.bTr
tag
Sziasztok!
Lejött OTA-n keresztül a frissítés, 3.2.8-ról lenne upgrade, de miután elindul a telepítés az írja ki, hogy installation failed... és van egy reboot lehetőség és kész.
Először azt hittem, hogy a nyitott bootloader miatt van, úgyhogy bezártam... OTA ismét letölt, de megint ugyan az.
Valakinek valami ötlet?
-
.bTr
tag
Sziasztok!
Valaki más nem tapasztal olyat, hogy az értesítéseket későn kapja meg? Messenger, Viber, Gmail...
most van, hogy 10 perc elteltével kapok meg valamit.... 4.0.0-án ezt nem tapasztaltam, mintha 4.0.1-nél jött volna ez elő... -
.bTr
tag
válasz szpali #17920 üzenetére
Biztos, hogy nem volt ilyen vagy ennyire látványos... ma reggel írt egyik kollégám messengeren és ha nem lépek bele 40 perccel később az appba, akkor nem jelezte volna ki... beléptem, akkor láttam, hogy írt. Ugyan ez volt viberrel, hívtak rajta, de csak idő elteltével megjelent 2 nem fogadott hívás. Eléggé furcsa.
-
.bTr
tag
válasz UberMutant #17924 üzenetére
Köszi! Megpróbálom.
De nem emiatt furcsa a jelenség, hanem azért mert abban a 40 percben legalább 2x bütyköltem a telefonon, szóval nem "aludt" végig... -
.bTr
tag
válasz alPi86 #17938 üzenetére
Nekem is produkált ma egy ilyet a telefon, pár perc alatt 27%-ból 9% lett... nálam a messenger ragadt be, de nagyon... újraindítás sem segített, csak az app cash törlése... melegedett is a telefon eléggé, utána megszűnt. Lehet véletlen egybeesés volt csak.
[ Szerkesztve ]
-
.bTr
tag
+1 a facebook appra, valami nagyon nem tetszik neki a 4.0.1-ben. Ma be sem léptem facebook alkalmazásra, de megette a 10% akkumat 1-2 óra alatt... force stop, majd teljes adat törlés... most jobb lett.
-
.bTr
tag
Eddig a 4.0.3-al nem vagyok megelégedve az akku időt illetően. 16 órája töltöttem és 40 perc kijelző idővel 39%-on áll az akku és azt mondja hogy 10 óra van hátra. És eléggé az android rendszer van elől...
[kép] -
.bTr
tag
Sideload segítségével telepítek egy full romot, mondjuk a gyárit, amit leszedek a hivatalos oldalól, az teljesen clean installnak számít? Természetesen gyári rendszer esetén... semmi mókolás nem történt vele. Ilyenkor törlődik minden ami rajta volt (nem csak adatokra gondolok, hanem system is) és egy teljesen szűz rendszert kapok? Azért kérdem mert valami nagyon beakadt most nekem 403 esetén és, ha factory reset nem segít, akkor teljes romot gondoltam újrahúzni...
-
.bTr
tag
-
.bTr
tag
A frissítés óta (4.1.0) az üzemidő nagyon vegyes érzéseket kelt...
Hétvégén itthon voltam, wifi-re kapcsolódva... alig merül a telefon.
Amint elkezdődött a meló és használni kezdtem a 4G-t, telefon rohamosan merülni kezdett. Mármint úgy használni, hogy telefon felcsatlakozott a mobilnetre, de a telefonhoz igazán nem nyúltam.
Amint hazaérek és van wifi, ismét nyugalom és béke...
Van erre valami tipp, hogy mi lehet a gond? Eddig nem volt ennyire érezhető a 4G jelenléte... van térerő, majdnem max. -
.bTr
tag
Napok óta csak azt olvasom, hogy mennyire szar ez a telefon... ez rohadtul megtévesztő egy most idetévedt embernek. Nekem ez az eddigi legjobb androidos telefonom. Nem, nem ez az első "flagship" a kezemben. Volt szerencsém iPhone-hoz, "csodálatos" S6 edge+-hoz... utóbbitól hányva menekültem. Nekem rendben van a telefon, szeretem. Tény vannak gyenge pontjai, de a használhatósága, felhasználói élménye messze a legjobb, mint amik eddig jártak nálam. Megérte a pénzét szerintem. OP5-öt is venni fogok szerintem, ha nem szállnak el az árakkal, nyilván 170k körül elgondolkodok más duál kamerás készülékeken,
ennyiért mondjuk egy Mate 9 már szóba jöhet... Itt amit gurítaniuk kell most az nem a proci és RAM, mert 820-821 is bőven elég mindenre, hanem a körítést kell most megtolniuk, úgy ahogy a csoda videóban is elmondták az okosok, hogy mire fókuszáltak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest