- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Sajnos nekem már nem állja a táborom a felét a repjegynek, mint tavaly, mert ugyan oda megyek vissza. Ellenben a fizetésem is magasabb mint tavaly.
Itt Debrecenben az IT Services-nél már elhelyezkedtem volna, ha lenne német tudásom, de sajna egy szót nem tudok, az angollal meg kitörölhetem a seggem, mert még az ügyfélszolgálatot is németül keresik fel... Harmadik nyelvként a németet szeretném tanulni(a másodikat most tanulom, jelnyelv) -
vamzi
senior tag
Á, nem titok
Kamp-A-Kom-Plish, MD
Washington DC-től kb 1,5óra autókázás. A kérdés jó és jogos: Árfolyam függvényében most tart 171.000Ft-nál. Júni 11én indulok pénteken Lufthansa-val (tavaly airfrance-szal voltam). Mikor voltam interjún, az egyik lánynak is visszadobták az útlevelét
A táborban először ketten volzunk magyarok, aztán berendeltek még egyet. Idén viszont nincs hír magyarról, szóval úgy néz ki, hogy egyedül leszek.
Konyhán fogok idén is dolgozni, de most egy venezuellai társam lesz, a séfről semmi hírem, oda próbálnak CL-ék egy magyart bejuttatni. -
vamzi
senior tag
Ejha, gratulálok neked.
Engem már második éve ők utaztatnak ki, viszont a barátnőmet még mindig nem helyezték el, ami nagyon nem jó, mert a repülőjegyemet nem tudom lezárni. Vízumot idén is megkaptam, bár a nagykövetségen a magyar oktatásról beszéltettek...
Még két hetem van hátra, aztán 3 hónapig kint leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 3 hónap, rengeteg új barát, kalandok sokasága és egy feledhetetlen nyár áll a hátam mögött…
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest