- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor81
senior tag
Megint a sarkítás !
Nem személyre szabott akcióban vettem a TV-ket (még csak nem is bármilyen kisöprés keretében). Itt nem napok, hanem hetek voltak, amíg ezen az árszinten meg lehetett várárolni. (remélem nem kell rávilágítanom arra, hogy a GT50 esetében általad említett 500+ és az általam fizetett 320 ezer Ft között lévő jelentős különbség nem személyem miatt tűnt el). Arra pedig megint ne vesztegessünk időt, hogy elmagyarázzam, műszaki cikket, vagy autót csak ostobák, türelmetlenek és gazdagok vesznek megjelenéskor, mert fél év múlva jelentős kedvezménnyel vehetek meg ugyanazt a terméket és ez bizony általános nem csak a plazmákra, de az LCD-kre nézve is és nem befolyásolja a TV minőségét, vagy a tényt, hogy mennyi pénzért lehet jó TV szerezni.
Én akarok "flame-elni" ? Áruld már el, mekkora fényerőre van szükség az élvezhető, minőségi TV-zéshez ?
Nem tudom (és nincsen kedvem megkeresni) a VT60 maximumát, (de fogadjuk el az általad említett 160 cd/m2-t) de azt milliószor olvastam (hozzáértők szájából, akik műszerrel tesztelnek évek óta hetente egy másik TV-t), hogy 90-100 cd/m2 az ideális. (akinek 300cd/m2-re van szüksége, az ne TV-t vegyen a nappaliba, hanem árnyékolót, mert a műfajnak nem az a célja, hogy legyőzzük a napot) (megjegyzem, ezt tudja az OLED is éppen azon ok miatt, amiért a plazma tudta) - tudom, a szakértők nem relevánsak egy ilyen vitában, mert itt az számít ki mennyi cikknél tudott butaságokat beböfögni a témához, vagy ki hány embertől hallotta életében, hogy a plazma szar.
Lehet, hogy fanatikus vagyok, de a vagdalkozás említése a Te szádból szánalmas és nevetséges, hiszen amiket eddig leírtál, kivétel nélkül nem fedik a valóságot, ebből kifolyólag bízom benne, hogy külső, pártatlan olvasó tisztában van azzal, kit nem lehet komolyan venni...(#172) morgyi
Miért lenne elitista valaki, aki megszokott egy bizonyos miőséget és most nem akarja ez alá a szint alá adni ? (autós példa, de ha valakinek eddig VW golfjai voltak és most nem akar Daciába ülni, akkor elitista, meg sznob ?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M81 SFF i5-2400 14GB DDR3 120GB SSD HD Graphics 2000
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest