Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
veterán
válasz V.Stryker #15 üzenetére
Az igazat megvallva, végül csak kutyafuttában néztem rá, engem nem győzött meg.
Időközben "egy kicsit" megváltoztak a munkával kapcsolatos körülményeim, örülök, ha "lyuk van a se...".
Sorry, nincs időm a kütyüre. Olvasni olvasok éjszakánként, számomra jobb a megszokott KOReader környezet. -
A Mobilarénán is listázzák a cikkedet az új Onyx Boox teszt alatt
-
b0bcat
addikt
Én egy Kindle Scribe-ot vettem. Elég jó.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Oldman2
veterán
2024.09.05
Működik a fényerő és színhőmérséklet szabályozás KOReader alól is.
-
Oldman2
veterán
2024.09.04
Első lemerülés, részletek az eredeti cikkben.
-
-
Oldman2
veterán
válasz Gargouille #7 üzenetére
Ok, annak viszont utána tudok nézni, hogy (KOReader alatt) kikapcsolható-e valahogy az érintések érzékelése. Ha igen (kétlem), akkor az már egy elindulási pont lehet számodra (is).
-
Gargouille
őstag
Köszi a választ! Oké, azt hittem volt esetleg valami konkrét probléma, amibe rendre belefutottál ezen márkával, de akkor igazából csak "nem volt meg a kémia".
Az érintőképernyő sajnos nálam nem megszokás kérdése (nyilván használok telefont, tabletet, megszoktam már), olvasásnál viszont nagyon nagyon zavaró, hogy ha véletlenül a képernyőhöz érek, össze-vissza feljönnek menük, ellapoz stb. állandóan figyelni kell rá, hogy nehogy véletlenül hozzáérjek. Sajnos kikapcsolni nem tudom - mint ahogy a mondjuk a wifi-t vagy a háttérvilágítást - így együtt élek vele. Nem komfortos nekem egyszerűen ez, de sajnos ma már szinte mindegyik érintőképernyős és a képernyő méret miatt eleve szűk volt a kínálat, így ezt a részét kénytelen voltam "lenyelni".
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Oldman2
veterán
válasz Gargouille #2 üzenetére
Köszönöm a kérdés a Pocketbook készülékekkel kapcsolatosan.
Több típusom is volt (régebben), Touch Lux 3, InkPad 3, Touch HD 3.Valahogy egyik sem igazán jött be, van amelyik vastagnak tűnt, van amelyiken a gombok elhelyezkedése zavart, van ahol a süllyeszett kijelző, és amitől rettegtem folyamatosan, a gyári tokok azon tulajdonsága, hogy rendszeresen olvastam a panaszt, hogy elreped bennük a kijelző, és a garanciás javítást ilyenkor rendre elutasítják. Nem is tudom egyértelműen megfogalmazni a kialakult érzésemet velük kapcsolatosan, egyszerűen eddig nem jött be egyik sem. De ettől másoknak még minden további nélkül lehetnek megfelelőek.
„Az érintőképernyő nagyon zavaró”
Erre azt lehet csak mondani, hogy meg kell szokni. Anyósom pl. képtelen megérteni, hogy ezek érintésre (is) működnek, nem kell őket simogatni... képtelen felvenni a csengő telefont, állandó problémája van az érintőképernyőkkel.
A generációs problémát is jelzi, hogy a múltkor említettük neki, hogy kicseréljük az olvasót, erre a válasza: "igen, neki is gondja van a jelenlegi olvasó szemüvegével..."
-
válasz Gargouille #2 üzenetére
Nálam egy ugyanekkora LikeBook Mars a könyvolvasó már 5 éve, szintén KOReaderrel. Nekem is volt korábban kisebb eszközöm (Kobo), de valahogy túl kicsi volt egy idő után.
A LikeBook igazi kínai gagyi, már ha a frissítéseket nézem több éve nincs rá semmi javítás, de szerencsére a KOReader egyszerűen telepíthető volt, nem kellett semmit trükközni, mert ez androidos eszköz.Az Onyx jó cuccokat készít, nekem tetszik, de amíg a mostani olvasó nem hal meg, addig marad...
-
Gargouille
őstag
Örülök a cikknek, mert magam is tizen éve e-book olvasón élek. 10 évig egy 6"-os Kindle-t nyúztam, de az akku megadta magát és mivel a szemem is romlott így néztem egy nagyobbat. Egy Pocketbook Inkpad 3 lett és őszintén szólva én szeretem, nagyon jó olvasni rajta. Igaz, az érintőképernyő nagyon zavaró, de ezzel meg kellett békülnöm.
Viszont szeretném megkérdezni, hogy neked milyen rossz tapasztalataid voltak ezzel a márkával? Mert írtad, hogy neked valamiért nem jött be és kíváncsi vagyok, hogy milyen gondjaid voltak vele, hogy esetleg én is tudjam mire figyeljek oda.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Oldman2
veterán
A Topiknyitó cikk folyamatosan bővítésre kerül az összegyűlt tapasztalatok és hozzászólások alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- DIGI kábel TV
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- Politika
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- BestBuy topik
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.