- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
[OFF]A megoldás véletlenül sem az, h (emeljük) konszolidáljuk a fizetéseket,
mégis mi lenne a fizetésemelés fedezete?Vajon azokra a gyerkekre elkölti az állam a szülők adóforintjait? - Egy fenét.
1: valóban nem annyit költ rájuk az állam, amennyit a szülők adóznak. nagy valószínűséggel jóval kevesebbet. ózd pont nem az a környék, ahol olyan jó lenne az adómorál, illetve olyan magasak a fizetések, amelyekből aztán sok adóbevételre lehetne számítani
2: most akkor a csányi sándor is reklamálhat, mert az évi több milliárdnyi befizetett adóját nem a gyerekeire költik?ja, az mo-s bővítése éppen napirenden van, még a választások előtt készen akarnak lenni az első részével
[/OFF]
azzal egyébként egyetértek, hogy kifejezetten fontos lenne szakmunkásokat képezni.
-
DArchAngel
tag
Ahogy látom, a végére csak politika lett ebből is.
Nem olvastam el az összes hsz-t, ezért csak az írásról nyílvánítok véleményt.
Nagyjából egyetértek vele.
A probléma valóban ott van, hogy mindenki diplomát akar, mert azt hiszi, azzal szabad az út a Kánaánba. Esetleg még akar lébecolni pár évet a szülők pénzén.
Nem értem, miért félnek ennyire a kétkezi munkától, a felelősségvállalástól. Nem kétkezi munkás vagyok, de voltam már párszor.Büfészakok pedig mindaddig lesznek, míg igény lesz rájuk, hiszen bevételt jelentenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest