- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Nagyon jó cikk! Gratulálok hozzá, igazi hiánypótló, köszönjük!!!
Élő példa vagyok, mai napig egy 6630-as nokiát használok, az fb is megy rajta, videózni is tud, mmsre is képes, mindent tud ami nekem kell, pedig volt előtte érintős mai modern okostelóm (Motorola defy) mégis visszatértem. Kedvencem az n95, az tényleg mindent tud, vagy esetleg az n96,n79 később ilyesmire fogok váltani (A gps ezekben már elég jól használható, ami azért sokszor jól jön), egyedül a google play! amivel sajnos egik régi nagy sem versenyezhet, bár anno a symbianhoz is baromi sok program volt, 6630-ra még 3d-s repülő szimulátor is volt, illetve több olyan játék is, ami bluetoothon egymás ellen játszható volt. Nokia 9210-re pedig doom...
Én személy szerint a motorolákat hiányolom nagyon, az A széria igen tág volt, bár ezt előttem rták mások is, de az accomplin kívül, ott volt az A920/A925, abban az időben gps egy telefonba... Senki nem értette mit csinálok, vmire jó, hogy működik, annak idején ez nagyon nagy szám volt.
Érdekes tényleg, hogy anno kinevettek, hülyének néztek, hogy miket csinálok/tudok a telefonommal, sőt legtöbben inkább el sem hitték, ma meg már azon nevetnek sokan, hogy csak ennyit tud, és ez milyen kevés
Ja igen és az akku idő,amiben ezek a régi telefonok verhetetlenek, a 6630 még az utángyártott akksival is bírja a 3-4-5 napot, normál használat, igaz visszavett fényerő mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Azt hitted, hogy az iPhone volt az első okostelefon? Ha így van, sok újdonságot tartogathat ez a cikk.
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest