Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Nagyon nem vagy képben, már elnézést...
Talán szemüveget nem kell csináltatni ugyanilyen időközönként?
Pont ez a lényeg, ha úgy lenne kialakítva, hogy szemüveggel használhasd, vagy lenne ilyen kiadása a Rift-nek, akkor nem lenne ez a probléma...
Attól, hogy vki agya nem nyer ki térinformációt a látásából, attól még mindig két szeme van, nem értem a gondolatmeneted a fél felbontásról. Félszemű lennél talán?
Akinek nincs kétszemes térlátása, annak a domináns szeme által látott képet fogadja csak be az agya, noha érzékeli a másik szeme által látott képet, de nem kombinálja össze a kettőt az agya. Egy teljesen egészséges embernél pedig igen. Szóval aki sztereovak, az bizony fél felbontást fog látni.
Nos a termék szempontjából mégis milyen megoldást várnál ezekre a problémákra, amik nem is a termék problémái, hanem emberi fogyatékosságok? A termékkel nincs baj.
Én arra mutattam rá, hogy a potenciális vásárolók legalább 5-15% számára az Oculus Rift nem élvezhető.
ha a jónak vélt szemed takarod le, akkor mi a helyzet?
Nem lesz sötétség hirtelen, nemde?Ahogy fent is kifejtettem: ilyenkor az agy átveszi a másik szem látását. Ha egészséges látással bírsz, akkor az én állapotomat nem tudod imitálni az egyik szemed becsukásával (azzal egy félszemű embert imitálsz, aki amúgy szintén sztereovak, de más okból), hiszen ekkor elvész az egyik szem által küldött információ. A te esetedben két nyitott szemnél az agyad összekombinálja a két szem képét. Nálam nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jogász topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest