- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Nekem ma érkezett meg az Oclean One. Egyelőre élesben még nem próbáltam (lehet nem is fogom), csak a kezemmel néztem hogy mit csinál ha erősebben nyomom oda. Érezhetően változik a frekvencia, de nekem olyan randomszerű az egész ami azt jelenti, hogy valamikor az alacsonyabb frekvencián marad a nyomás megszűnése után is több másodpercig. Az a baj, hogy a fejben nincs semmi érzékelő, faék egyszerű az egész és nem tudom a beépített giroszkóppal nyomást hogy tud érzékelni én inkább a motoráram változására gyanakszom, hogy azt érzékeli.
Pedig: "The Oclean One has built-in gyroscope which can detect motion, angle, and pressure. "Mi Home-mal az Oclean nem használható.
De én már most megmondom, hogy nem fogom használni az app-ját, mert parasztvakítás az egész.
Egyébként meg batár nagy az egész fogkefe, nem tudom miért tettek bele ilyen nagy aksit,én inkább gyakrabban tölteném...
Még az is lehet, hogy keresek helyette valami kisebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Szónikus fogkefe, amely a Xiaomi család tagjaként kedvező ár mellett kínál személyre szabható fogmosási élményt.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Windows 10
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest